christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Μιας και πηρα το "κολλαει " με το φορουμ (θελω να πιστευω) θελω να ανοιξω ενα θεμα που με απασχολει ιδιαιτερα. Εχω ενα astrea το οποιο αναμεσα στην 3 προς τεταρτη ταχυτητα σαν να κολλαει σαν να κλωτσαει κατι τετοιο ... το πηγα σε συνεργειο και αρχικα μ ειπε οτι χρειαζονται φτιαξιμο καποια πραγματα γυρς απο το μοτερ . αφου τα εφτιαξε και το πηρα παλι πισω μετα απ κανα χιλιομετρο ειχα τα ιδια συμπτωματα ... το ξαναπηγα και μ ειπε αυτος οτι τελικα θελει ανοιγμα το μοτερ και αλλαγμα 3 φουρκετεσ (?) , ελατηρια και λαδια μεσα στο μοτερ κ πως στοιχιζει γυρω στα 300-350 Ε . επισης μου ειπε πως δεν αξιζει να φτιαξω και αυτα και καλυτερα θα ηταν να του το πουλησω για 350 Ε . Μου φανηκαν περιεργα ολα αυτα και ρωτησα και αλλο συνεργειο και μου ειπε πωσ δεν χρειαζεται να επισκευασω το μοτερ και να δωσω 300-350 Ε αλλα να βαλω καινουργιο μοτερ που εχει καπου 2οοΕ . μπορειτε να βοηθησετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
christel 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Μιας και πηρα το "κολλαει " με το φορουμ (θελω να πιστευω) θελω να ανοιξω ενα θεμα που με απασχολει ιδιαιτερα. Εχω ενα astrea το οποιο αναμεσα στην 3 προς τεταρτη ταχυτητα σαν να κολλαει σαν να κλωτσαει κατι τετοιο ... το πηγα σε συνεργειο και αρχικα μ ειπε οτι χρειαζονται φτιαξιμο καποια πραγματα γυρς απο το μοτερ . αφου τα εφτιαξε και το πηρα παλι πισω μετα απ κανα χιλιομετρο ειχα τα ιδια συμπτωματα ... το ξαναπηγα και μ ειπε αυτος οτι τελικα θελει ανοιγμα το μοτερ και αλλαγμα 3 φουρκετεσ (?) , ελατηρια και λαδια μεσα στο μοτερ κ πως στοιχιζει γυρω στα 300-350 Ε . επισης μου ειπε πως δεν αξιζει να φτιαξω και αυτα και καλυτερα θα ηταν να του το πουλησω για 350 Ε . Μου φανηκαν περιεργα ολα αυτα και ρωτησα και αλλο συνεργειο και μου ειπε πωσ δεν χρειαζεται να επισκευασω το μοτερ και να δωσω 300-350 Ε αλλα να βαλω καινουργιο μοτερ που εχει καπου 2οοΕ . μπορειτε να βοηθησετε? δεν ξερω αν εγινα σαφης οταν εννοω κολλαει εννοω δεν μπαινει η 3η αναγκαστικα πρεπει να κουμπωσεισ κατευθειαν 4η Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea trelo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 ama to ftia3eis monos sou kana 30ari 8a sou phgaine. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες