brave 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) όπως είπα και πιο πάνω ήθελα ν κάνω το δίπλωμα απεριόριστο έχω κλείσει τ 2 χρόνια καi τ 21...είμαι απ θεσσαλονίκη κ άκουσα πως σε μια σχολή οδηγήσεις δίνεις 50 ευρώ κ σου τ κάνουν επίσης άκουσα οτ μπορώ να τ κάνω κ μόνος με 30 αλλά δεν ξέρω που να πάω τ χαρτιά χριαζομαι κλπ.δώστε τ φώτα σαs .ευχαριστώ Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2012 από τον brave Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 εγώ το έκανα μόνος μου....πας στο υπουργείο μεταφορών και σου λένε τι θα κάνεις....αν δεν κάνω λάθος θες 4 φώτο για δίπλωμά και 30ευρω παράβολο για την λεγόμενη 'κάρτα' που είναι το νέο δίπλωμα!μην τους κάνεις μάγκες με 20 ευρώ.....άλλη δουλεύουν για τόσα 1 μέρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 απλά απο τη σχολή θα έρθει πιο γρήγορα, λόγω των κονέ που έχουν. Αυτό πληρώνεις 20ευρώ παραπάνω, συν την ταλαιπορία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες