Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Το πηρα το καλοκαιρι αλλα επειδη δεν ειχα χρονο με τις βολτες και αυτα ειπα να του ανοιξω τωρα ενα θεμα να το δει κοσμος :D Ειναι ερωτας παιδια καθε φορα που το βλεπω μου αρεσει ακομα πιο πολυ :wub: Βαζω αρκετες φωτο αλλες με χιονι (σπανιο εδω στο νησι ) και αλλες με ηλιο Εχει και αλλες αλλα δεν τις βαζω γιατι εχουνε μεγαλυ αναλυση και γεμιζει η σελιδα 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher7 678 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Κάντο και 80άρι και θα σε κοιτάζουν όλοι και θα τους τρέχουν τα σάλια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Κάντο και 80άρι και θα σε κοιτάζουν όλοι και θα τους τρέχουν τα σάλια Ειναι στα σχεδια μου . 80αρι malossi MHR Team + διπλες εξατμισεις (ακομα δεν εχω αποφασησει ποιες ) Αλλα θελει χρημα η δουλεια γυρω στα 500-600 . + οτι θελω να παρω και κρανος καλο γιατι εχω μια βλακεια .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 αμα το κανεις 80αρι να ξερεις οτι θα χρειαστει ρυθμιση το καρμπυρατερ στο ζιγκλερ και η αντλια λαδιου για να μην κολλησει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 αμα το κανεις 80αρι να ξερεις οτι θα χρειαστει ρυθμιση το καρμπυρατερ στο ζιγκλερ και η αντλια λαδιου για να μην κολλησει Aυτα επειδη μονος δεν ειναι να τα καταφερω θα τα κανει ο μηχανικος λογικα ε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theophilos13 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 ναι αρκει να ξερει να το ρυθμησει σωστα γιατι συνηθως ανοιγουν την αντλια περισσοτερο απο οσο χρειαζεται για... σιγουρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 ναι αρκει να ξερει να το ρυθμησει σωστα γιατι συνηθως ανοιγουν την αντλια περισσοτερο απο οσο χρειαζεται για... σιγουρια Θα του το τονισω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ninjaki250r 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Παρα πολυ ομορφο .Ειχα καποτε το aprilia sx 50 και μου ειχε χαρισει αρκετες συγκινησεις(τον ιδιο κινητηρα φορανε).Εισαι μεσα απο μυτιληνη η απο καποιο χωριο? Μυτιληνιος ειμαι και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Παρα πολυ ομορφο .Ειχα καποτε το aprilia sx 50 και μου ειχε χαρισει αρκετες συγκινησεις(τον ιδιο κινητηρα φορανε).Εισαι μεσα απο μυτιληνη η απο καποιο χωριο? Μυτιληνιος ειμαι και εγω Mεσα μεσα !! Εσυ ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 κουκλάκι είναι! πανέμορφο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Πανέμορφο μηχανάκι , από τα πιο όμορφα 50άρια Καλά χιλιόμετρα να'χεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Κουκλακι ειναι,αλα....καλα βρε ανθρωπε,το πηρες το καλοκαιρι και μας το δειχνεις τωρα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Κουκλακι ειναι,αλα....καλα βρε ανθρωπε,το πηρες το καλοκαιρι και μας το δειχνεις τωρα ? Eκανα βολτες ρε συ :P Δεν το ειχα δειξει τοτε και μου εκανε πολλα παραπονα Ευχαριστω και τους αλλους παιδια :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μανώλης93 3.657 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 απο το καλοκαιρι εως εχθες που ανοιξες το θεμα,εκανες ασταματητες βολτες ? Ενταξει,κι'εμεις κανουμε,αλλα γραφουμε και στο mybike :PΣε πειραζω,μην το παρεις στραβα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 απο το καλοκαιρι εως εχθες που ανοιξες το θεμα,εκανες ασταματητες βολτες ? Ενταξει,κι'εμεις κανουμε,αλλα γραφουμε και στο mybike :P Σε πειραζω,μην το παρεις στραβα Για να πω την αληθεια βαριομουνα να περασω τις φωτογραφιες στο pc και μετα να τις ανεβασω στο imageshak και να τις περασω εδω :lipssealed: Αλλα τελικα το πηρα αποφαση :P Kαι το κανα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Εισαι ευχαριστημενος με τις αποδωσεις του? Σου βγαζει προβληματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Εισαι ευχαριστημενος με τις αποδωσεις του? Σου βγαζει προβληματα? Μια χαρα ειναι ολα τα 50αρια τα παταει για πλακα . :shoot: Kαι αμα γινει 80 μετα ποιος το πιανει Το μονο προβλημα ειναι οτι αυτη τη στιγμη η κορνα δεν λειτουργει αλλα μαλλον πηρε νερο στο τελευταιο πλυσιμο . Τιποτα το σοβαρο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Να σε ρωτισο ποσο τελικη πιανουν? ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Να σε ρωτισο ποσο τελικη πιανουν? ! Με τους κοφτες 65-70. Χωρις γυρω στ 80-85. Αυτο που θες να παρεις που ειναι MHR Team παιζει να βγαζει 110+. Αλλα το ωραιο ειναι η επιταχυνση και οχι οι τελικες τους ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Πολυ σωστααα!!! ;) ;) 110+ με κοφτες ι χωρις??(το 80αρι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Πολυ σωστααα!!! ;) ;) 110+ με κοφτες ι χωρις??(το 80αρι) Λογικα αφου ειναι 80αρι θα εχει αλλαξει εξατμιση αρα ο κοφτης θα εχει βγει . Δεν νομιζω να γινετε να το κανεις 80 και να εχει τον κοφτη . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
APRLA MX 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Μαληστα..ευχαριστω πολυ να σε καλα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Μαληστα..ευχαριστω πολυ να σε καλα ;) Τιπορα . Περιμενω θεμα αν το παρεις με φωτο ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alex_e94 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 το μηχανάκι απλά μ@μ@ει!!καλές βόλτες! να ξέρεις οτι αμα το 80αρισεις σε τελική θα κερδίσεις λίγα πράματα.Ο πιο εύκολος τρόπος για μεγαλύτερη τελική είναι το γρανάζωμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kris-the-runner 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 το μηχανάκι απλά μ@μ@ει!!καλές βόλτες! να ξέρεις οτι αμα το 80αρισεις σε τελική θα κερδίσεις λίγα πράματα.Ο πιο εύκολος τρόπος για μεγαλύτερη τελική είναι το γρανάζωμα. Φιλε εσυ το εκανες 80αρι MHR team ? Και αν ναι ποσο σου κοστησε μαζι με το συνεργειο ? Αξιζει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες