giannisbik 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Καλησπερα σε ολα του μελη του mybike!!Mε λενε Γιαννη και σε 2 μηνες γινομαι 16 και θελω να αγορασω ενα 50ρι!!Οδηγω απο μικρος μηχανακι περιπου απ τα 9 μου και εχω μια μικρη εμπειρια πανω σε μηχανακια...Λοιπον μου εχει "καρφωθει" το lifan stinh 50 που ειναι αντιγραφη z!!!Tι λετε αξιζει να το αγορασω μεταχειρησμενο πανταμε ενα μοτερ lifan 110cc??? Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisbik 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Κανενας???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Φιλε παρε ενα dv η ενα sprinter δεν αξιζει το lifan για πολλους λογους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 μοτέρ από λιφάν 110κυβικά άμιζο είναι αστέρι. αλλά θα είσαι παράνομος, οπότε πάρε κανά 50άρι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Ναι τα μοτερ lifan ειναι καλα εγω για το σκελετο μιλουσα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KennyDY 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 προτιμησε κανα daytona. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisbik 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Σας ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις!!!!!Και μενα ο σκελετος με τρελενει και σκεφτομουν να το παρω 50αρι στα χαρτια με μοτερ λιφαν 110 γιατι εφ οσον θα ειναι λιφαν το μηχανακι και λιφαν το μοτερ μπορει να μην δινει "στοχο" οτι εχει αλλαγμενο μοτερ εκτος και αν το ψαξουν περισσοτερο.....!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Πάντως να ξέρεις οτι επειδή ο σκελετός αυτός είναι μπροστόβαρος, δεν θα σηκώνεται σούζα ούτε με γερανό, αν σε ενδιαφέρουν αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Αν παρεις lifan μη κανεις το λαθος να το χαμηλοσεις γιατι θα κλαις βασεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannisbik 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 kost4s δεν με ενδιαφερουν οι σουζες!!!το θελω απλα για την βορτα μου..... gh0st οχι δεν θα το χαμηλωσω...οπως ειναι θα το αφησω!!!!! Τι λετε λοιπον????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Φιλε να σε πω εγω τι ξερω γιατι το ειχε ενας φιλος μου.Καταρχην μη σε εντυπωσιαζει το οτι μοιαζει με το Ζ γιατι οτι και να το κανεις σαν το Ζ δεν ειναι σε τιποτα(χωρις παρεξηγηση). Το μηχανακι 50αρι δεν παει βημα στη κυριολεξια.Το παιδι που το ειχε ηταν 60 κιλα και κανονικη ανηφορα με το ζορι ανεβαινε με 1η. Τα πλαστικα του ειναι χαλια (καλητερα να βαλεις απο Z) και το μηχανακι γενικα ετριζε πολυ, αν αλλαξεις μοτερ να αλλαξεις και τους πυρους που το κρατανε τουλαχιστον γιατι αυτοι που εχει ειναι αντε να μη πω τι.Και αν το κανεις 110 να αλλαξεις τα γραναζια γιατι πολλοι κανουν το λαθος και αφηνουν το πισω απο το 50αρι και το μηχανακι μετα τα 85-90 ειναι ετοιμο να σπασει απο το πολυ στροφαρισμα και δεν εχει τελικες. Γενικα αν δε το θες για καγκουριλικα και κοντρες αλλα μονο για βολτες παρτο αν και εγω δεν το προτεινω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 φιλε δεν αξιζει μακρια.....παρε daytona μεταχειρισμενο εχει ανωτερη ποιοτητα...στο λιφαν μετα το καλοκαιρι τα πλαστικα θα εχουν ξεθωριασει και στην πορεια θα σου βγαλει πολλα προβληματα...μακρια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες