Jump to content
giannisbik

lifan sting 50!!Αξίζει??

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολα του μελη του mybike!!Mε λενε Γιαννη και σε 2 μηνες γινομαι 16 και θελω να αγορασω ενα 50ρι!!Οδηγω απο μικρος μηχανακι περιπου απ τα 9 μου και εχω μια μικρη εμπειρια πανω σε μηχανακια...Λοιπον μου εχει "καρφωθει" το lifan stinh 50 που ειναι αντιγραφη z!!!Tι λετε αξιζει να το αγορασω μεταχειρησμενο πανταμε ενα μοτερ lifan 110cc???

Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!!Ολες οι γνωμες ευπροσδεκτες! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σας ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις!!!!!Και μενα ο σκελετος με τρελενει και σκεφτομουν να το παρω 50αρι στα χαρτια με μοτερ λιφαν 110 γιατι εφ οσον θα ειναι λιφαν το μηχανακι και λιφαν το μοτερ μπορει να μην δινει "στοχο" οτι εχει αλλαγμενο μοτερ εκτος και αν το ψαξουν περισσοτερο.....!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως να ξέρεις οτι επειδή ο σκελετός αυτός είναι μπροστόβαρος, δεν θα σηκώνεται σούζα ούτε με γερανό, αν σε ενδιαφέρουν αυτά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kost4s δεν με ενδιαφερουν οι σουζες!!!το θελω απλα για την βορτα μου.....

gh0st οχι δεν θα το χαμηλωσω...οπως ειναι θα το αφησω!!!!!

Τι λετε λοιπον?????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε να σε πω εγω τι ξερω γιατι το ειχε ενας φιλος μου.Καταρχην μη σε εντυπωσιαζει το οτι μοιαζει με το Ζ γιατι οτι και να το κανεις σαν το Ζ δεν ειναι σε τιποτα(χωρις παρεξηγηση).

Το μηχανακι 50αρι δεν παει βημα στη κυριολεξια.Το παιδι που το ειχε ηταν 60 κιλα και κανονικη ανηφορα με το ζορι ανεβαινε με 1η.

Τα πλαστικα του ειναι χαλια (καλητερα να βαλεις απο Z) και το μηχανακι γενικα ετριζε πολυ, αν αλλαξεις μοτερ να αλλαξεις και τους πυρους που το κρατανε τουλαχιστον γιατι αυτοι που εχει ειναι αντε να μη πω τι.Και αν το κανεις 110 να αλλαξεις τα γραναζια γιατι πολλοι κανουν το λαθος και αφηνουν το πισω απο το 50αρι και το μηχανακι μετα τα 85-90 ειναι ετοιμο να σπασει απο το πολυ στροφαρισμα και δεν εχει τελικες.

Γενικα αν δε το θες για καγκουριλικα και κοντρες αλλα μονο για βολτες παρτο αν και εγω δεν το προτεινω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε δεν αξιζει μακρια.....παρε daytona μεταχειρισμενο εχει ανωτερη ποιοτητα...στο λιφαν μετα το καλοκαιρι τα πλαστικα θα εχουν ξεθωριασει και στην πορεια θα σου βγαλει πολλα προβληματα...μακρια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα