cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 γεια σας εχω ενα μηχανακι κρυπτο και θελω να του αλλαξω εξατμιση , με περισσοτερο μπασο ηχο , αλλα δεν ξερω ποσο κυμαινονται περιπου σε τιμη ( τα λεφτα δεν με νοιαζουν , αρκει να ειναι σε λογικα πλαισια ) . εχω ακουσει για gunraces carbon στα 200ε η οποια δεν με χαλαει . μηπως μπορειτε να προτεινετε και αλλες για να συγκρινω ? ΥΓ. ευχαριστω εκ των προταιρων για τις απαντησεισ σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apriliakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 λοιπον εγω θα σου προτεινα κατι οικονομικο εως και μαιμου εξατμιση για μπασο και πιο οικονομικο προτεινω protech(που χρησειμοποιειτε απο τα περισσοτερα παπια στην πολη). Απο την αλλη σου προτεινω για ποιοτητα μια race tech carbon χειροποιητη... την εχει βαλει ενας φιλος μου και πηγενει σιγουρα πολυ καλιτερα απο πριν σε ροπι και απο μπασο ασε... ο ηχος της ειναι ολα τα λεφτα. λιγο τσιμπιμενη τιμη αλλα αξιζει τα λεφτα της. 240 ευρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Βαλε μια protech φιλε.Για μενα πανω απο 100€ για εξατμιση σε παπι ειναι πεταμενα λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 Εγώ έχω βάλει protech οβάλ ο ήχος είναι αρκετά μπάσος και προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες