PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 δεν θα ηταν καλο να αλλαξω και καρμπυλατερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 me auta 8a ginei 98.all kalutera 98 para 72..8a to euxaristh8eis kalutera. Με 51mm θα γινει 80-85 με το μανησιο στροφαλο. Και γραφε ελληνικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 παιδια τελικα εγω πηρα νεο μοτερ 125 κυβικα της Daytona αλλα τωρα εχω μια απορια, τι ακριβως θα αλλαχτει στο παπι εκτος απο το καρμπυρατερ και το μοτερ? Τι αλλο πρεπει να αλλαχτει βασικα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Εμαθα οτι τελικα μετα το στρωσιμο μπορω να αλλαξω τα γραναζια και την αλυσιδα. Αν το κανω αυτο τι κερδος θα εχω, τι καλυτερο θα προσφερει στο παπι μου? Ο μηχανικος επισης μου ειπε να τα αλλαξω αυτα μετα το στρωσιμο..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 παιδια και μια ακομη πολυ σημαντικη ερωτηση, υπαρχει προβλημα αν ξεκινησω το στρωσιμο με μια εξατμιση Protech Oval που του εχω? Θα το επηρεασει ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gh0st 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Τιποτα δε παθαινει. Και γραναζια βαλε και τωρα αν το στροσεις με τα 50αρια γραναζια θα εχεις προβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea trelo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2012 οσο ποιο μικρο γραναζι και μεγαλθτερο μπροστα τοσο ποιο μακρι 8α το κανεισ.και το αναποδο.και εξατμηση καλυτερα να το στρωσεισ με την προτεκ θα την δουλευει καλυτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PrivaTe 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 Παιδες τελικα εγινε ρυζικη αλλαγη σχεδιων, αυριο περνω Honda Innova Injection και θελω να ρωτησω αν γινετε μεταβιβαση στα ΚΕΠ Σαββατιατικα.. γινετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
astrea trelo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2012 κανα 80αρι σιγουρακανα 80αρι σιγουρακανα 80αρι σιγουρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2012 φιλε απλα αλλαξε κυλινδροπιστονα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες