Jump to content

Recommended Posts

Γεια χαρα παιδια,

συντομα θα κανω το παπι μου Daytona Sprinter απο 50cc σε 125cc και εχω καποιες αποριες..

1) Τι μοτερ να παρω? Το γνησιο της Daytona 125 ή κανενα της Lifan 125? Ατιολογηστε το αν γινετε.

2) Ας πουμε πηρα το μοτερ, χρειαζεται και τιποτα αλλο μετα να κουμπωσω πανω για να δουλευει σωστα?

3) Γνωριζετε συνεργεια/μαγαζια ή sites που θα μπορεσω να βρω ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ μοτερ? Θελω αν γινετε να αποφυγω το στρωσιμο γιατι δυστυχως δεν εχο το χρονο για να το κανω.

Ευχαριστώ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Και κατι ακομη παιδια, 4) Αν κρατησω το 50αρι μοτερ γινετε αμα το πειραξω εσωτερικα να το κανω 80αρι-100αρι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)το daytona 125 αλλα θα εχεις προβλημα με τους μπατσους

2)το daytona δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για να δουλεψει (παει μαζι με καρμπυλατερ και ρευματα )

3) μπορεις να δεις στο car.gr αλλα δεν σου το προτεινω γιατι 1ον μπορει να ειναι κλεμενο και 2ον θα εχεις προβλημα με τους μπατσους

4) γινεται και πολυ καλα. το δικο μου το daytona σε 2 μερες απο 50cc θα το κανω 125cc

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοστιζει ομως πολυ παραπανω η διαδικασια για να το ανεβασεις κυβικα... κ θα σ βγει περιπου τα διπλασια αποτι ενας κινητηρας αν μιλαμε για ολοκληρο πειραγμα. ενδεικτικα ξερω ενα παιδι που εχει δωσει 400κατι ευρω για τα 110 κυβικα... μαλλον δν συμφερει!

1) Daytona πιο αξιοπιστος απο τον λιφαν125 κ αν επιλεξεις τελικα λιφαν βαλε τον 110 τον διπλοκαμπανο ειναι καλυτερος απο τα αλλα λιφαν.

Μπορεις να στησεις τον καινουριο κινητηρα πανω στα παλια καρτερ. Ειδικα αν παρεις τον δαυτονα 125 ο οποιος αν ειναι ιδιο χρωμα με τον παλιο σ κινητηρα θα ειναι πολυ πιο ευκολο να τον στησεις στα καρτερ ωστε να εχεις τους παλιους κωδικους. Πατεντες υπαρχουν οπως βλεπεις...

Προτεινω ολοκληρο κινητηρα κ οχι πειραγμα αν μιλαμε για 80αρι κ πανω γτ χανεις αξιοπιστια κ μπορει να τρεχεις συνεχεια στον μαστορα + θα πληρωσεις οπως σ ειπα τα διπλασια.

Αυτα απο μενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλες πληροφοριες και ερεθιστικες θα ελεγα για να καταληξω τελικα στο νεο μοτερ :mB_kalo_e:

να σε ρωτησω κατι, μπορεις να μου εξηγησεις αναλυτικοτερα αυτη την πατεντα με τους κωδικους για να μην φανει το νεο μοτερ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες. Οι κωδικοι απο το μηχανακι οι οποιοι ειναι γραμμενοι στην αδεια, τους οποιους κοιτανε οι αστυνομικοι στον ελεγχο, βρισκονται στα λεγομενα καρτερ που ειναι το χαμηλοτερο μερος του κινητηρα. Αν λοιπον αλλαξεις κινητηρα, εστω βαζεις daytona, μπορεις να τον στησεις πανω σε αυτο το καρτερ ωστε να εχεις τους παλιους αναγραφομενους κωδικους που υποδηλωνουν οτι ειναι 50αρι το μηχανακι κ σε εναν ενδεχομενο ελεγχο να εισαι κομπλε.

Τωρα θα με ρωτησεις που κολλαει αυτο που ειπα για τον δαυτονα κ θα εχεις δικιο. Μιας κ εχεις σπριντερ ο κινητηρας σου ειναι μαυρο χρωμα, οποτε αν παρεις δαυτονα 125 θα ειναι μαυρος κ αυτος οποτε δν θα εχεις προβλημα με τα καπακια. Αν ομως παρεις κανα λιφαν απο την μια μερια το καπακι του κινητηρα θα ειναι μαυρο κ απο την αλλη γκρι! Κατι που θα κανει μπαμ στον οποιονδηποτε...

Ελπιζω να σε καλυψα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι να παρει αλλο μοτερ και να το βαλει στα καρτερ του?Μπορει να παρει ολα τα πραγματα και να τα βαλει χωρις να χρειαστει να ανοιξει και καινουργιο μοτερ.Γιατι ο μηχανικος θα παρει περισοτερα να ανοιξει 2 μοτερ,να ανοιξει τα καρτερ στο ενα και να το κλεισει.

Και αυτο που λετε ολοι με τα καπακια σιγα το προβλημα το βαφεις μαυρο και τελειωσε.Και αν εχει αναγλυφο σημα βαζεις πρωτα σιδηροστοκο και μετα το βαφεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σκεψου ομως ποσα θα του παρει ο μαστορας για να πειραξει το 50αρι + αλλα τοσα για να του τα περασει κ παλι απο αξιοπιστια θα υστερει. γενικα μαζι με ολα θα του βγει καμια 4,5-5 κατοσταρικα (με τα περαστικα παντα αν μιλαμε για 110-125κυβικα). γτ να δωσει τοσα λεφτα ενω μπορει να παρει κινητηρα που θα εχει αξιοπιστια, κ για την αλλαγη καρτερ ποσα μπορει δηλαδη να του παρει? μπορει κιολας να παει να ρωτησει... εγω παντος πιστευω οτι κ πιο θα πληρωσει με τον 125 κ πιο πολυ αξιζει...

Αυτο που λεμε ολοι επιβεβαιωνεται πολυ ευκολα αν πχ ο κινητηρας ειναι νικελ. Ενος φιλου ετσι ειναι κ αν αλλαξει κινητηρα θα κανει μπαμ κ ουτε καν το σκεφτεται να παει να νικελωσει κ το αλλο καπακι γτ δν αξιζει...

Τροποποιήθηκε από τον NavySeal_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχας ευχαριστω για τις αποξεις σας παιδια!

Λοιπον σημερα πηγα το παπι συνεργειο για να τους πω οτι θελω να βαλε το 125αρι μοτερακι και μου ειπαν οτι θα μου το σπασει/πεταξει δεν θυμαμε την λεξη. Μου λεει επειτα εβαλε και ενας αλλος 125αρι μοτερ και του εσπασε 3 φορες.

Να ρωτησω εγω κατι τωρα..ειναι δυνατον να γινει κατι τετιο? Και αν ναι πως? Δηλαδη τι πρεπει να γινει ωστε να σπασει ? ;/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ποσο κοστιζει να φτιαχτει μια ταχυτητα σε ενα 100αρι μοτερ daytona? Εχει σπασει η 2η ταχυτητα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολλα δεν αξιζει.Σκεψου οτι θα σε παρει γυρο στα 100€ ο μαστορας μονο για τη δουλεια.Χωρια τα πραγματα.

Και με 160€ παιρνεις καινουργιο lifan 110.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βασικα θελω να αποφυγω το γαμημενο το στρωσιμο γιατι δεν εχο χρονο, να ρωτησω.. αν το κανω μετατροπη απο 50 σε 72cc ποσο θα πιανει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημερα παιδια ,

τελικα κατεληξα να κανω το μοτερ που εχω μετατροπη απο 50 σε 72 κυβικα, μπορειτε να μου πειτε συγκεκριμενα τι ανταλλακτικα θα χρειαστει αυτη η μετατροπη? Ρωταω για να μην με κλαιψει κανας μηχανικος..

Ευχαριστω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα χρειαστει κυλινδροπιστονο 47 mm και αμα θες καρμπυρατερ . αλλα καλυτερα να το κανεις 51 mm και με κεφαλη απο honda astrea και ενα καρμπυρατερ 18αρι ή 20αρι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kukindro pistoni kai kefali,karnpilater 100cc ta briskeis kana 100ari..ergasia meta

γαμισετο δεν εχο τοσα χρηματα, μπορεις να μου πεις τι ανταλλακτικα θελει για 72 κυβικα? Σου θυμιζω εχω Daytona Sprinter και θελω ανταλλακτικα καλα οχι Κινεζικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα