soplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Γεια,ειμαι καινουριος στο φορουμ,ξερω λιγα πραγματα απο μηχανες και εφοσον εκλεισα τα 16 πριν μερικους μηνες ψαχνω να αγορασω μηχανακι.Ενα 50αρι gillera.Μεταχειρισμενο,μπορω να δωσω μεχρι 600.Θα ηθελα να ακουσω γνωμες για τη συγκεκριμενη μηχανη και στειλτε και κανα λινκ απο καποιο που πουλιεται. Ειναι καλη επιλογη το ρανερ για 1η μηχανη? θα μπορεσω να το συνηθισω ευκολα? Τι θα πρεπει να προσεξω κατα την αγορα? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NaSar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Για ποιό ενδιαφέρεσαι το καινούριο ή το παλιό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Δυσκολα θα βρεις ρανερακι με αυτα τα λεφτα...Μην σου πω οτι ειναι αδυνατο...Εκτος και αν σου κατσει και εισαι "τυχερος" και βρεις κανενα παλιο και με πολλα χιλιομετρα....Για κατι αλλο δεν σκεφτεσαι ? Η μονο ρανερ θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 βρισκει αμε!! π.χ. 1)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2452844/ 2)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2264682/ 3)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2457033/ 4)http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2462242/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι στην κατασταση που λενε... Ξεχασα να πω οτι εγω ψαχνοντας εδω στην Αττικη δεν βρηκα σε τετοια τιμη...Το παλικαρι δεν ξερω σε ποια περιοχη μενει, αλλα αυτα που ποσταρες ειναι απο διαφορετικες περιοχες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Δεν ξερω κατα ποσο ειναι στην κατασταση που λενε... Ξεχασα να πω οτι εγω ψαχνοντας εδω στην Αττικη δεν βρηκα σε τετοια τιμη...Το παλικαρι δεν ξερω σε ποια περιοχη μενει, αλλα αυτα που ποσταρες ειναι απο διαφορετικες περιοχες.. καλα ναι δικιο εχεις απλα με μια προχειρη αναζητηση τι βρηκα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Καλα στην επαρχια μπορεις να βρεις και φθηνοτερα...Ομως αν εισαι απο αλλη πολη ειναι δυσκολη η μεταβιβαση...Τελος παντων μακαρι να βρει το παλικαρι κατι καλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Θα ηθελα ρανερ,εχεις να προτεινεις κατι αλλο σ μεταχειρισμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NaSar 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Θα σου πρότεινα να βάλεις 150-200 € ακόμα και να πάρεις το καινούριο το οποίο είναι πιο εμπορεύσιμο σε περίπτωση που θες να το δώσεις σε κανα δυο χρόνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Εκτος απο runner δεν σκεφτεσαι κατι αλλο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 ισως ενα typhoon η NRG. Κατι αλλο τωρα,οσον αφορα το διπλωμα,περα των απαραιτητων δικαιολογητικων που πρεπει να προσκομισω για τις εξετασεις απο επιπεδο γνωσεων θεωριας τι πρεπει να κατεχω? Υπαρχουν καποια συγκεκριμενα βιβλια νομιζω μπορει καποιος να μου πει πια ειναι αυτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Ναι. Ειναι δυο βιβλια, θεωρητικη εκπαιδευση υποψηφιων οδηγων αυτοκινητου και ενα για μοτοσυκλετες...Πηγαινε σε ενα βιλιοπωλειο και ζητα τα, αν και μπορεις να τα βρεις στο ιντερνετ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 τα βρηκα στο ιντερνετ.Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Μου ειπαν κατι για ενα ρανερ 50αρι στα 130 ευρω.Πολυ χαμηλη τιμη και κατι μου βρομαει.Βεβαια ειναι ενας τυπος που χε μια μαντρα με μηχανεσ και την εκλεισε και τις δινει φτηνα.Ετσι μου ειπαν.Ειναι λιγο εξω απο την πολη μου λετε να αξιζει τον κοπο να παω να το δω? Τι να προσεχω για να μη με πιασει κοροιδο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silence 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2012 Μου ειπαν κατι για ενα ρανερ 50αρι στα 130 ευρω.Πολυ χαμηλη τιμη και κατι μου βρομαει.Βεβαια ειναι ενας τυπος που χε μια μαντρα με μηχανεσ και την εκλεισε και τις δινει φτηνα.Ετσι μου ειπαν.Ειναι λιγο εξω απο την πολη μου λετε να αξιζει τον κοπο να παω να το δω? Τι να προσεχω για να μη με πιασει κοροιδο? αρχικα ριξε μια ματια εξωτερικα αλλα σου συνιστω με 1000 να το πας στον μαστορα σου να το ελενξει αν και με 130 ευρω σιγουρα θα ειναι χωρις χαρτια που σημαινει οτι μπορεισ να μπλεξεις ασχημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2012 μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση που θα κανω αλλα εστω οτι ειναι χωρις χαρτια δν μπορω να κανω κατι? να το αγορασω ας πουμε και να του φτιαξω χαρτια? νομιμα βεβαια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hyptonika 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι δν γινεται να το κανεις αυτο γιατι εχει αριθμο πλαισιου κ ι αδεια εχει αλλο αριθμο (εαν αγορασεις αλλη αδεια) νομιμα να βγαλεις καινουρια χαρτια δν γινεται γιατι δν ξερουν αν ειναι κλεμμενο αρα δεν μπορουν να στο κανουν νομιμο ! Ελπιζω να βοηθησα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soplace 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 (τροποποιήθηκε) ναι ευχαριστω. Κατι αλλο πηγα στην τροχαια και εκανα ολα τα δικαιολογητικα για το διπλωμα μενει μονο κατι απο την εφορια(διπλοτυπο τυπου Α ΚΑ 824213) που μου ειπαν οτι χρειαζομαι ΑΦΜ. Επειδη ειμαι ανηλικος δν εχω,ειναι απαραιτητο να εκδωσω η μπορω να παρω αυτο το διπλοτυπο με το ΑΦΜ ενος γονεα μου? Γνωριζει κανεις? Η κοπελα στην τροχαια δν ηξερε με σιγουρια. Και αν δν μπορω και βγαλω ΑΦΜ πρεπει να κανω φορολογικη δηλωση?Αφου δεν δουλευω ειμαι μαθητης.Η θα πρεπει με τα καινουργια μετρα να πληρωνω κανα φορο? Οποιος γνωριζει επι του θεματος ας μου πει μη βγαλω ΑΦΜ και μπλεξω με εφοριες απο τωρα εαν γινεται αλλιως, με του γονεα μου πχ η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2012 από τον soplace Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2012 Καλο ειναι να εχεις αφμ,θα το χρειαστεις για το παραμικρο στο μελλον, δεν πληρωνεις τπτ ουτε φορολογικη δηλωση κανεις αφου δεν εχεις εισοδημα,, στην εφορια το βγαζεις γρηγορα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LKS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 Το γρηγορα ειναι σχετικο φιλε μου....εγω πηγα 2 φορες και εφυγα απο τον πολυ κοσμο... Στην 3η φορα ειπα θα κατσω δεν γινεται και περιμενα περιπου δυομιση ωρες.... Η διαδικασια ομως ειναι 10 λεπτακια! ΠΡΕΠΕΙ να βγαλεις ΑΦΜ και για να το βγαλεις, αφου εισαι ανηλικος πρεπει να ειναι και οι γονεις σου μαζι!! Και οχι, δεν παθαινεις τιποτα αν βγαλεις ΑΦΜ, ουτε δηλωση κανεις ουτε τιποτα, απλα το χεις μεχρι να δηλωσεις κατι , οπου θα πρεπει να κανεις δηλωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες