Jump to content
tzimaras

Η ΕΙΔΗΣΗ δεν είναι ότι οι της Χρυσής Αυγής ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι αλλά ότι οι δημοσιογράφοι σηκώθηκαν ΟΡΘΙΟΙ

Recommended Posts

1.200.000 ψήφοι πήγαν στον Bolec. 833.000 ψήφοι πήγαν στον Lolec. Και 1.000.000+ πήγαν στον Τοτό. Και ξαφνικά το πρόβλημα την Ελλάδος είναι οι 440.000 ψήφοι του 'Ολοι όρθιοι' που οι μισοί ίσως στον άλλο γύρο να μην υπάρχουν. Ναι είναι προτιμότεροι οι 'Όλοι όρθιοι', παρα οι 200.000 που πήραν ως ψήφο διαμαρτυρίας να πήγαιναν στους παραδοσιακούς και μή ξεφτύλες λαοπλάνους

500000000 φορές να ψύφιζαν βεργή τζούλια μάνο οικολόγους μπλε οικολόγους πράσινους οικολόγους κόκκινους έλληνες κυνηγούς έλληνες ψαράδες και ότι άλλο εχουν τα κολοχαρτα που πείραμε για να βάλουμε στη κάλπη

θα μας πουν ότι δεν υπήρχαν επιλογές άλλες ψήφου διαμαρτηρίας που να μην δείχνουν ότι ο έλληνας δεν διαφέρει και τόσο από τους ναζιστές τις γερμανίας;

αυτή είναι η ευρωπαική προοπτική της χώρας; σκατά ρε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Tόσο πολύ σοκαριστήκατε ρε παίδες? Εδώ και κάποιοι συμφορουμίτες για να μην πω αρκετοί τους ψηφίσανε...

όπως προείπα και σε άλλο thread, αναρωτιόμουν... Πώς γίνεται το 40 να τους πολεμούσαμε, το 73 να τους πολεμούσαμε και να γιορτάζουμε την απελευθέρωση μας από αυτούς εις διπλούν (28η και 17η) και τώρα να τους βάζουμε στη βουλή ? Τόοοοοσοοοοο μαλάκες είμαστε πια ????? Τάξανε 10000 στην τσέπη του καθενός μήπως? ΟΧΙ

Αλλά

Η Χ.Α. e;inai απορίας άξιον πώς δεν έσπασε κάνα σβέρκο με τόσες κωλοτούμπες τον τελευταίο καιρό. Απαρνήθηκαν τον Χίτλερ και τον ναζισμό και τη σβάστιγκα. Άσχετα αν θα συναντούσε πάμπολους αγκυλωτούς σταυρούς και totenkopfs και ναζιστικές χαιρετούρες όποιος πήγαινε στους πανηγυρισμούς τους. Άρχισαν να μιλάνε μόνο για λαθρομετανάστες αντί για "ξένους" βρωμιάριδες, πίθηκους κλπ. Μίλησαν για κοινοβουλευτισμό και δημοκρατία αλλά λαικό και εθνικό. Όλα αυτά τα είπε ο πακιστανικής καταγωγής,, εμμ συγνώμη Άρειος (δείτε φωτό και μαντέψτε) αρχηγός τους σε συνετεύξεις του κι δεν τα κατεβάζω από το κεφάλι μου.

Αν δείτε τα μεγαλύτερα ποσοστά τα πήρε κυρίως στην επαρχεία. Εκεί πολύς κόσμος δεν έχει καν ιδέα ποιοι είναι αλλά αρκέστηκε στο ότι ο γιος της φωτούλας κατεβαίνει με τον λαικό σύνδεσμο. Δεν ξέρουν ούτε την ξεκάθαρη συνεργασία τους με την ΕΛΑΣ, ούτε τις βρωμδουλειές (όπλα, νταβατζιλίκια, μπραβιλίκια κι άλλα ωραία) των βασικότερων στελεχών, ούτε τις καταδρομικές που έχει κάνει σε μετανάστες και αντιφρονούντες. Από την άλλη βλέπαν σύσωσωμο όλο το σύστημα να κράζει Χ.Α. οπότε σου λέει για να τους τιμωρήσω και να διώξω τους ξένους που φταίνε μέχρι κι για το ότι αργεί το λεωφορείο, θα τους ψηφίσω. Ούτε τόσοι ναζί υπάρχουν στην Ελλάδα ούτε τόσοι φασίστες. ΤΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ υπάρχουν κι άλλοι τόσοι που βγάλαν πρώτη ΝΔ. ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!! Η ΝΔ έχει αποδείξει στην πράξη μαζί με το ΠΑΣΟΚ πόσο φασίστες είναι.

Επίσης καλώς ή κακώς η Χ.Α. μπορεί να κέρδισε κόσμο και ψηφοφόρους αλλά θα χάσει κιόλας. Κάθε συνειδητοποιημένος φασίστας, ναζιστής θα την είχε κάνει βράδυ... Δεν γίνεται από τη μία να φωνάζεις " να καεί να καεί το ..... η βουλή" και μετά από 6 μήνες να σαι μέσα και να μιλάς για δημοκρατίες. Απαρνήθηκαν τα βασικά τους ιδεώδη οπότε ή θα χαράξουν νέα πορεία ή θα γυρίσουν σε αυτά. Όπως και να χει κόσμο θα χάσουνε.

έλειωσα χαχαχαχαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:-)

εχω ζησει σε ισπανια (rota)

ρουμανια (κοσταντζα-μαμαια)

ιταλια (κατανια)

κρητη ηρακλειο

σαμοθρακη

μυτιλινη

πτολεμαιδα

σερρες

αθηνα

πατρα

τουρκια κωσταντινουπολη

τουρκια marmaris (νοτια)

βουλγαρια πετριτσι

βουλγαρια βαρνα

ιταλια βενετια

γερμανια giengen (χωριο κοντα στη στουτγκαρδη)

κατακολο

καρπαθο

εβρο

ιωαννινα

δραμα

αρτα

κερκυρα

και σιγουρα θα ξεχναω... ορισμενα ΣΙΓΟΥΡΑ!!

μπαμπάς στρατιωτικός;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://clubs.pathfinder.gr/bbc/667457 Ριξτε μια ματια οσοι το αντεχετε. Και μετα συνεχιστε να ονειρευστε κακους φασιστες και ναζι επειδη κρατανε την Ελληνικη σημαια αυτο σας ποναει...

η φωτό με τους παπάδες είναι όλα τα ευρά κατα τ' άλλα πολλή λάσπη και ξερατό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

προσεχε τι λες.αυτα δεν ειναι τιποτα.αν θες να εισαι σωστος ελληνας κ πανω απο ολα ανθρωπος,πρεπει να κατηγορεις κκε κ αριστερα,να ψηφιζεις χρυση αυγη κ να σκοτωνεις καθε λαθρομεταναστη που επαθε το παραμικρο.κ στο τελος να χαιρετας ναζιστικα λεγοντας σε απταιστα ελληνικα,ουγκα μπουγκα..

υ.γ.

ξεχασα οτι την ιστορια πρεπει να την θυμασαι(η να την γραφεις στα παπαρια σου) μονο εκει που σε συμφερει..

χιλια like

Γραφεις για να γραψεις?

Αλλο ειναι ο ανασφαλιστος πακιστανος και άλλο πολιτης Ε.Ε σε χωρα της Ε.Ε

Εγω παλι οσες φορες πηγα γερμανια φροντιζα να εχω το 111.

Εσενα πως σε περιθαλψανε χωρις αυτο,δεν το ξερω.

δηλαδή προ ΕΕ αν είσουν τραυματίας έλληνας στη γαλλία σε έτρωγε το μαύρο χώμα; πήγαινες νοσοκομείο και έπερνες τον πούλο το γαλλικό; και μετά σου λέει ευρώπη πολιτισμός και μαλακίες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπων εφοσον πιστευετε οτι εχω προβληματα κατανοησης τοτε δεν υπαρχει και λογος να συζηταμε ετσι δεν ειναι>??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας παμε πρωτα απο τα απλα πραγματα.

απο που καταλαβες οτι ειμαι φηλοχρυσαυγητης/?

δευτερων οι χρυσαυγητες αφηνουν αναπηρους τους αλοδαπους?

η τους λενε ευγενικα μαζευτετα γιατι δε μπορουμε να σας ταισουμε στη χωρα μας?

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kostakis zx10 με ολο το σεβασμο,αλλα πρεπει να αντιμετωπιζεις βαθυτατα προβληματα κατανοησης..

σου λενε ξεκαθαρα οτι τα ατομα που πιαστηκαν να παρανομουν,να βιαζουν,να χρησιμοποιουν βομβιστικους μηχανισμους,που μαχαιρωνουν κτλ,αποτελουν υποψηφιους κ ανωτατα στελεχη της χρυσης αυγης.με λιγα λογια,ο μιχαλολιακος τους εχει βαλει βιτρινα.

κ μετα εσυ μιλας για ομαδες..εχεις δει κανενα ζαγορ η βρυζα να βαζουν για βιτρινα προσελκυσης οπαδων,κανεναν ουγκα μπουγκα?εχεις δει νικολαιδη η οποιος αλλος ειναι,να κανουν κατι αντιστοιχο?

κ μετα απο ολα αυτα,ρωτας αλλο μελος εδω μεσα,που ζει κ σε ποια κοινωνια βρισκεται..εσυ?που ζεις ακριβως?ο κοσμος το εχει βουκινο κ εσυ κρυφο καμαρι?μενει να αποδειχθουν τα οσα ΟΙ ΙΔΙΟΙ παραδεχονται???κ θα περιμενεις μια 4ετια?

φιλε μου ψαξε λιγο στο διαδικτυο,διαβασε καμια εφημεριδα,ανοιξε κανενα βιβλιο ιστοριας,απεκτησε λιγη γνωση παραπανω,ψαξου κ επειτα αποφασισε να στηριξεις την χρυση αυγη.θυμισου ομως.οι ελληνες καποτε πολεμουσαν τους ναζιστες.αν ομως ηξεραν οτι θα ερχοταν η στιγμη που θα υπηρχαν αγραμματοι,απαιδευτοι κ αμορφωτοι ελληνες που θα δηλωναν υπερ των ναζιστων,τοτε θα εμεναν απραγοι.

συνειδητοποιησε οτι την ελευθερια σου να υποστηριζεις τους ναζιστες,στην εδωσαν αυτοι που τους πολεμουσαν απο το να στην στερησουν..

με λιγα λογια,λογικεψου κ σοβαρεψου.

υ.γ.

ξερεις ποσους μαλακες ελληνες εχω δει να γρονθοκοπουν αλλοδαπους(νομιμους)?αυτο τι σημαινει ρε φιλε?να ξεκινησω κ εγω το κινημα-κομμα-μαλακια με ονομα ''πλατινενια δυση'' που θα ειναι εναντια στους ελληνες που βιαιοπραγουν?

επισης,μονο αλλοδαπους εχεις δει να χτυπουν ελληνες?ελληνες δεν εχεις πετυχει να χτυπουν αλλους ελληνες?γιατι να μη κανεις ενα κινημα κ για αυτους?

υ.γ.2

απο τη μια λες οτι δεν πιστευεις οτι η χρυση αυγη χρησιμοποιει την βια κ χρειαζεσαι αποδειξεις 4ετιας για να πεισθεις..απο την αλλη λες οτι οταν ειδες τα ελληνοπουλα χτυπημενα,ησουν ετοιμος να φωναξεις την χρυση αυγη,αλλα φοβηθηκες μη τους σκοτωσουν..τελικα ρε φιλε τι ισχυει?ξερεις οτι βιαιοπραγουν η δεν ξερεις?η καλυτερα ακομα..μας δουλευεις η δε μας δουλευεις?

υ.γ.3

αν σας φταινε οι πουλημενοι δημοσιογραφοι,ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ-ΑΚΟΥΤΕ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ.οχι ομως κ να δικαιολογειτε οποιασδηποτε μορφης βια η εξαναγκασμο-καταπατηση δημοκρατιας.κ να χαιρεστε με το κακο τους..

υ.γ.4(σορρυ αλλα ξεχναω συνεχως πραγματα)

λες οτι εισαι ανεργος κ σου φταινε οι αλλοδαποι..τοσοι ελληνες που φευγουν στο εξωτερικο για δουλεια(ως αλλοδαποι) ειναι εξυπνοι,ενω οι αλλοδαποι στην ελλαδα ειναι μαλακες?οι δουλειες που δεχεσαι να εργαστεις,θελεις να προυποθετουν την μεταβαση σου με το ζχ10 με τις βενζινες δωρεαν?η θελεις να σε πληρωνουν 150€ ημερησιως?τι θελω να πω?αν καποιος εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αναγκη απο εργασια κ χρηματα,δεν ασχολειται ουτε με αλλοδαπους ουτε με αλλες μαλακιες.ασχολειται αποκλειστικα κ μονο με το πως θα λυσει το προβλημα του.δυστυχως ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι με αντιλαμβανεσαι..

δε θα μου υποδηξεις εσυ το ποσο χαμηλη ειναι η νοιμοσηνη μου οκ>>??

εσυ εδω τι εισαι ο αινσταιν του φορουμ και ετσι?? εσυ και οι φηλοι σου>? δεν εχεις ιδεα

για το ποσο αιχμηρο ειναι το μυαλο μου δε με εχεις δει ποτε σου δε με γνωριζεις καν

και δε φανταζεσαι ποσο καρναβαλι φενεσαι στα ματεια μου αυτη τη στιγμη!

κανε φηλους σου που τους εδωσες ρισπεκτ μεσα σε 5 λεπτα! χαχαχαχααχχααχαχαχ

καλα λεω ειμαστε 11 εκατομυρια πρωθυπουργοι!

ακου λεει ειμαι και χαμηλης νοιμοσηνης το καρναβαλι!

οταν θα μαθεις τι σου γηνεται μερικως

ανοιξε τις παλαμες σου καλα πανε στο καθρεφτη και μουτζωσου καλα πολυ καλα!

ως εδω ηταν η συζητηση.

οι πρωθυπουργοι μπορουν να σηνεχισουν τη συζητηση τους χωρης εμενα

και μπωρειτε να γελατε οσο θελετε! ειμαι ο καθηστεριμενος του φορουμ

ΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Οσο για εσενα χαμπο που πατησες λαικ εδω στο φηλο

ελα ξανα να ζητησεις την βοηθεια μου ξερεις εσυ για πια λεω

αυτη που εχω στο μυαλουδακι μου το τρητο το μακρυτερο θα παρεις

καποτε σε καναμε μαγκα απο το μυαλουδακι μας και τωρα μας θεωρεις και

καθηστεριμενους θα δεις στο μελλον πιος ειναι καθηστεριμενος εδω θα ειμαστε

και θα το δεις αγορι μου , :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον kostakis zx10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστάκη αγόρι μου στην πέσαν όλοι επειδή υπερασπίζεσαι το εθνικιστικό φασιστικό κίνημα. Εδώ και κάτι μήνες ούτε οι ίδιοι οι ΧΑ δεν ξέρουν τι είναι και τι θέλουν. Το ξαναλέω η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ πήγε σύννεφο. Ξαφνικά ούτε ναζί είναι ούτε σβάστιγκες έχουν ούτε τπτ.

Κωστάκη δεν ξέρω αν τους ψήφισες αλλά διακρίνω μια ελαφρά συμπάθεια αλλά και άγνοια προς αυτούς. Το ποιόν τους όρεξη να έχεις και να γκουγκλάρεις θα το μάθεις και είναι πολύ αμαρτωλό ΠΑΑΑΑΡΑ πολύ αμαρτωλό και για αυτό και σκοτώνονται μεταξύ τους. Πολύς κόσμος τους ψήφισε χωρίς να γνωρίζει τι εστί χρυσή αυγή, πιθανόν και συ να κανες το ίδιο.

Ο αρχηγός της ήταν πρώην (νυν δεν το ξέρουμε) αμοιβόμενο στέλεχος της ΕΥΠ. Όλη η οργάνωση διατηρεί άριστες σχέσεις με την αστυνομία, μιας και πολλοί που υπηρετούν σε αυτό το σώμα καταστολής εντάσονται στο κίνημα της ΧΑ. Έχουν γίνει έρευνες και έχουν αποδειχτεί αυτά αλλά έχουν ξεμπροστιαστεί και μόνοι τους σε διάφορα περιστατικά όπως το 2007 στην σταδίου. Δεν θα σου πω άλλα μιας αρκετά γράφτηκαν ήδη για δαύτους αλλά ψάξε 2 πράγματα.

1- τον έντυπο λόγο τους των τελευταίων 5-6 ετών (σατανισμός, ναζισμός και άλλα που απαρνήθηκαν)

2- το ποιόν των βασικότερων στελεχών. Ούτε ένας δεν υπάρχει που να έχει καθαρό ποινικό μητρώο (νταβατζιλίκια, μπραβιλίκια, απόπειρες δολοφονίας μεταναστών, επιθέσεις κλπ)

Πολλοί τους ψηφίσατε για πλάκα... Για να μπούνε στη βουλή να τα κάνουνε πουτάνα. Όταν κτλβετε σε ποιους δώσατε σταυρό μην ντραπείτε μουτζωθείτε και με τα 2 τα χέρια. Αν δείτε κάνα πακιστανάκι αφρικανάκι με τον πατέρα του (που κλέψανε βιάσανε και βασάνισαν όοοοοοολη την Ελλάδα) με τα άντερα έξω σε κάνα πεζοδρόμιου του κέτνρου να κοιμηθείτε πιο ήσυχοι γιατί γλιτώσατε από 2 εγκληματίες.

ναι μου την επεσαν 10 ατομα του φορουμ και??

τα εβαψα μαυρα

ο αλλος με εβγαλε και καθηστεριμενο ! ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

παντε να παρετε καμια μιζα ρε για να ζησετε αυτο μονο μπωρειτε να κανετε αρχιλαμογια και αφησετε εμας να τα γ#μησουμε ολα. αυτο θα κανουμε θα τα γ#μησουμε ολα

μια σας και μια μας

Τροποποιήθηκε από τον kostakis zx10

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω ότι φτάσαμε πια στο τέλος. Όποιος διαβάσει το τόπικ ως εδώ, θα καταλάβει τα πάντα περί χρυσής αυγής κτλ. Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει ανοιχτό και να τρώγεστε.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...