IzNoO 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2012 πιος ειναι ο καλυτερος συνδιασμος γραναζιων για μανισιο φ1?μπρος και πισω... επισης το γκαζι μου εχει καμποσο κενο,πως μπορω να το φτιαξω?τι λετε να φτεει? κατι ακομα... τι λαδια να βαζω στη μηχανκι και καθε ποτε θελουν αλλαγμα...?και επιδη θα βγαλω το ντεποζητο λαδιου,ποσα μλ λαδι χρειαζεται να βαζω στη βενζινι ανα λιτρο? ευχαριστω εκ τον προτερων......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IzNoO 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2012 Κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 23 , 2012 γραναζομα φίλε δεν θυμάμαι ακριβώς, τώρα το γκάζι θα ψάξεις στο σωληνάκι της ντιζας σε ένα σημείο θα βρεις κάτι σαν παξιμάδια από εκεί θα το ρυθμίσεις, λάδια για το μοτέρ αν πας σε ένα μαγαζί και ζητήσεις λάδια μοτέρ για φ1 θα σου δώσουν αυτού εγώ βαζω της motul, για λάδια μιξις εγω χρησιμοποιώ της ipone τα αρωματικά η αναλογία είναι 25 γραμμάρια ανά λίτρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2012 14- 36 είναι το μανισιο γραναζομα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες