A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Κοίτα θα διαφωνίσω λιγουλάκι μαζί σου....όταν έχεις μπορείς να είσαι σπάταλος...όταν δεν έχεις αφήνεις τα πολλά πολλά....πχ καφέ μετά την δουλειά (τουλάχιστον σε συχνή/καθημερινή βάση)....πάρε 2-3 φίλους αραχτε μπαλκόνι και πιείτε φραπέ.... Πεινάς....φτιάξε ένα φασολάκι ή ένα μακαρόνι και με 5 ευρά είσαι κομπλέ....πάρε και ένα τάπερ στη δουλειά να μην πεινάσεις ποτέ. Θες να πας στην δουλειά....βγάλε μια γαμωκάρτα για τα ΜΜΜ και άσε το 1600κκ αμάξι ή 800κκ μότα σπίτι.... Αλλιώς αν κάνεις όπως είπες...το νοίκο και τα υπόλοιπα έξοδα μάλλον θα τα πληρώσει ο φουφουτος συμφωνώ αλλα πείτε μου ειναι ζωή αυτη?? και αν έχεις ένα παιδί ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 @ giorgoschef και @ bull tdm μπορείτε να μας πειτε τι επαγγελεστε ? και ποσα παιρνεται αν επιτρεπετε ? Θα ηθελα επισεις να ηξερα ποσοι απο εδω ειναι απληρωτοι απο την δουλεια τους.. και γενικα αν ποτε εχετε δουλεψει και δεν πληρωθει . Και κατι τελευταιο ο καθενας γραφει οτι ναναι στο ιντερνετ δεν ειναι ποτε εγκυρο ! ειμαι μαγειρας.περυσι δουλευα σε ενα ξενοδοχειο που εκαναν 75 μερες να με πληρωσουν καθε φορα. μεχρι να πιασω δουλεια εκει μου ακυρωσαν 5 συμφωνιες σε 2 μηνες(με μισθο 800-1000ε).. εχω 8 μηνων μωρο. το χειμωνα σκιζομαι στα χωραφια.οταν τελειωνω με την περιουσια του πατερα μου κ φετος κ του πεθερου μου ασχολουμε με περιουσιες συγγενων που λειπουν(συμμισακα) αμοιβομαι με λαδι,αφου μετρητα δεν υπαρχουν ενω εργατικα κ σχετικα τα πληρωνω εγω.φετος απο αυτα εβγαλα 500 κιλα λαδι(μη νομιζεις κ τπτ μεγαλοπαραγωγη δλδ). οταν τελειωσει κ αυτο,καμμια βδομαδα κραταει,παω μεροκαματο αν θελει καποιος φιλος που εχει συνεργειο,εργατη στο χωραφι με 25ε μεροκαματο, χωρις ενσημο κ η βενζινη δικη μου.εκτος αυτου ο πατερας μου διατηρει σταβλο με κοτες,παλιοτερα κουνελια,λιγα ομως για το σπιτι μας,αν καταλαβαινεται. απο τον πατερα μου δεν μπορω να ζητησω λεφτα γιατι προσπαθει να ξεπληρωσει ενα σπιτι που μας εχει αφησει.αν δεν ειχε την συνταξη θα ταν πολυ πιο δυσκολα.το ιδιο κ ο πεθερος μου ο οποιος εχει κ την πεθερα μουμε προβληματα υγειας! φετος εχω κλεισει για 4 μηνες δουλεια κ δεν μ εχουν φωναξει ακομα. οποτε εχεις ευχερεια ελα κρητη να γνωριστουμε να δεις κ να επικυρωσεις αυτα που λεω μιας κ δεν γνωριζομαστε. α!το λαδι αν εισαι τυχερος το πληρωνεσαι στην ωρα σου κ οχι σε 2-3 μηνες. οτι αλλο θες ρωτα.επισης θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που δεν εχω νοικι να πληρωσω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 χαιρομαι για την συμμετοχη στο θεμα..αν κ εχω καιρο να μπω.. αν ισχυουν οι ιδιες συνθηκες με μας εδω κατω,τα 23ε ειναι μια χαρα μεροκαματο.απο τη στιγμη που ειναι καθαρα.παιρνεις 25-27ε αγροτοσημο το οποιο ειναι κ σαν ενσημο,εχεις δλδ ασφαλεια.η διαφορα παει στο κρατος.πολυ χαμηλοτερες κρατησεις απο ικα-εοπυυ. δλδ: εχεις ενα καφε τουλαχιστον στο χωραφι,ενα γευμα τουλαχιστον στο χωραφι νοικι πληρωμενο.η δουλεια σε μας δεν κραταει με την καμμια πανω απο 8-9 ωρες.επειδη κ την αλλη μερα πρεπει να δουλεψεις! αν πανε 2 φιλοι τα εξοδα μειωνονται κατα παρα πολυ σε θεμα βραδυνου. ακομα κ στο θεμα οικογενειας η θεση μου ειναι οτι δεν χρειαζεται καθε μερα "κρεας"! απο την αλλη αν εισαι σε αγροπεριοχη εχεις οοολα τα μαναβικα κ φρουτα πιο φτηνα!οπως κ τα κρεατα.τα βασικα για να μην ειναι τα παιδια σε στερηση! μην νομιζουν οσοι το σκεφτονται οτι θα χουν τα ιδια εξοδα με την πολη.ο καφες σε μας στην επαρχια δεν κανει 4ε.αμα μου πουλησουν 4ε τον καφε στο χωριο μου,θα τως επαιξω!! Πες τα ρε φιλαράκι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Σε λιγο καιρο θα πληρωνουν ενα μπολ φασολαδα για 9-10 ωρες δουλεία και θα λεμε ....μια χαρα ειναι η φασολαδα...φανταζεσε να μην υπηρχε??? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 ειναι κ αλλα πολλα τα οποια οι "αστοι" αν μου επιτρεπεται η εκφραση δεν τα ξερουν ή τα θεωρουν παραξενα μιας κ τα βλεπουν μονο στην τηλεοραση.στο χωριο μου οποτε ενας εργατης ηταν καλος κ μας ζητουσε λαδι,κοτα,φρουτα ελιες βρωσιμες κλπ παντα τους στηριζαμε οσο μπορουσαμε!κ λεγαμε κριμα να μην τα παρνει μια ελληνικη οικογενεια αλλα αυτοι,μας βοηθανε! η γη δεν ονομαστηκε τυχαια "μανα γη".μας γενναει κ μας θρεφει στην κυριολεξια. αλλωστε εχει αποδειχθει οτι τα "μεροκαματα" των 30-40-50ε δεν ηταν ποτε ρεαλιστικα...γι αυτο κ δεν υπαρχουν πια.φτανουμε σιγα σιγα στην πραγματικη εικονα της οικονομιας μας κ την κοινωνικη μας καταστασης!με δανεικα κ καρτες ηταν ολες αυτες οι θεσεις εργασιας κλπ....δυστηχως. Σε λιγο καιρο θα πληρωνουν ενα μπολ φασολαδα για 9-10 ωρες δουλεία και θα λεμε ....μια χαρα ειναι η φασολαδα...φανταζεσε να μην υπηρχε??? ειναι τερμα ακραιο αυτο που λες αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε αυτοι που κανουν κουμαντο μεχρι τωρα ισως γινει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 συμφωνώ αλλα πείτε μου ειναι ζωή αυτη?? και αν έχεις ένα παιδί ?? Αλέξανδρε όχι, δεν την θεωρώ καλή ζωή, αλλά κάτι είναι. Πρέπει να αρχίζει να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι με αυτά που έχει θα πρέπει να πορευτεί. Αν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο μαζί του με όλα. αλλά εφόσον στην παρούσα φάση εκεί φτάνουν οι δυνατότητες του.....θα πρέπει να κατανείμει τις ανάγκες του με διαφορετικά κριτήρια. Όσον αφορά τα παιδιά.....διστυχώς δεν είναι επόχη για να κάνεις και να καλοπερνάς ταυτόχρονα....η το ένα ή το άλλο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 ειναι τερμα ακραιο αυτο που λες αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε αυτοι που κανουν κουμαντο μεχρι τωρα ισως γινει. Ναι ρε συ ..."τροπος του λεγειν "ειναι , δεν το ειπα σαν προγνωση.... βεβαια 8-9 ωρες γαι 450 ευρω ..προσωπικα το θεωρω παρομοιο εντελως δουλικο. Στους δουλους καποτε , που καλλιεργουσαν τα χωραφια τω γεωκτημονων, τους εδιναν ενα ποσοστο απο τη σοδεια για να θραφουν με τις οικογενειες τους.... Σε αντιθεση με σημερα που δεν σου φτανουν ουτε για αυτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gewponos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Κάθησα και το διάβασα όλο το θέμα απο την αρχή καθώς και όλα τα σχόλια. Να σας πώ λοιπόν τα εξής καθώς το θέμα με απασχολεί αρκετά. Είμαι παραγωγός οπότε να σας τα πώ απο τη δική μου την πλευρά. Με ενοχλέι πραγματικά που με αφορμή αυτό το άρθρο μπαίνουμε όλοι οι αγρότες σε ένα τσουβάλι. Όχι κύριοι δεν είμαστε εκμεταλλευτές του ανθρώπινου πόνου και της ανέχειας, όχι δεν συμπεριφερόμαστε όλοι στους εργάτες σαν σκυλιά. Παντού υπάρχουν δυστηχώς εξαιρέσεις όπως συμβαίνει σε όλους τους κλάδους. Ας μην προδικάζουμε ότι μένουνε οι εργάτες σε κοτέτσια και τρώνε ένα ξεροκόμματο δουλεύντας στο λιοπύρι όλη μέρα χωρίς να ξέρουμε. Δεν λέω ότι αυτό δεν συμβαίνει, πολύ κακώς βέβαια. Σε περίπτωση λοιπόν που οι συνθήκες είναι καλές και ανθρώπινες τότε τα 23 ευρώ την ημέρα είναι καλά. Κανείς δεν περιμένει να μένει σε παλάτι αλλά τουλάχιστον οι συνθήκες να είναι ανθρώπινες. Να σας πω και κάποια πράγματα εκ των έσω που λένε... Η περιοχή μου - και εγώ - παράγει βερύκοκο και οι εργάτες στη συγκομιδή είναι όλοι αλλοδαποί. Το μεροκάματο πέρυσι ήταν στα 30 ευρώ ημερησίως χωρίς μεσημεριανό φαί και χωρίς στέγαση καθώς όλοι είναι απο τη γύρω περιοχή. Το ωράριο είναι αυστηρά απο τις 6 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και υπάρχει λόγος για αυτό. Η παραλαβή απο το συνεταιρισμό σταματάει στις 2 καθώς πρέπει να μεταφερθούνε τα βερύκοκα στο συσκευαστήριο προς επεξεργασία. Στις 10 περίπου έχουμε 1/2 ώρα διάλειμμα με καφέ και κολατσιό. Να σημειώσω επίσης ότι εγώ προσωπικά με το τέλος της συγκομιδής τους δίνω και ένα ποσό για τη βενζίνη τους καθώς έρχονται απο 15 χλμ μακρυά κάθε μέρα. Πολλοί γνωστοί μου τους ταίζουν κιόλας το μεσημέρι αυτό είναι στην αρχική συμφωνία, εγώ δεν έχω τη δυνατότητα να το κάνω. Όλα αυτά δεν τα λέω για να μου πείτε ότι είμαστε εξαίρεση, όλο το χωριό έτσι δουλεύει. Τα λέω γιατί με το να πετάμε ένα ξερό "23 ευρώ είναι εκμετάλλευση" χωρίς να βλέπουμε και άλλους παράγοντες είναι τραγικό και βιαστικό λάθος. Κάπου γράφτηκε ότι πληρώνουμε ψίχουλα και καρπονώμαστε το κέρδος. Όταν το 2000 πουλούσα βερύκοκο 200 δρχ το κιλό και τώρα πουλάω 50 λεπτά, με το πετρέλαιο απο 40 λεπτά τότε στο 1,60 τώρα και τα λιπάσματα και τα φάρμακα και και και και έλα εσύ που το έγραψες να μου βγάλεις το κέρδος μου. Σίγουρα υπάρχει δεν το κάνω για την ψυχή της μακαρίτισας της γιαγιάς μου αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα ακριβώς. Διάβασα επίσης την επιστολή κάποιου νέου απο τη Βέροια 22 χρονών ότι δέν σηκώνανε τα τηλέφωνα να κάνει αίτηση και δεν πρόλαβε και τα ρέστα. Φίλε αν είσαι απο τη Βέροια και δεν ξέρεις πότε μαζεύουνε τα ροδάκινα, να πας να ρωτήσεις αν χρειάζεται κόσμος, και περιμένεις να έρθει η ανακοίνωση στο αιφον με απλικεισο για να κανεις την αίτηση συγνώμη για την έκφραση αλλά είσαι κοπρίτης. Σας κούρασα το ξέρω, σόρρυ για το σεντόνι, απλά πίσω απο ένα πληκτολόγιο τα 23 ευρώ μπορί να φαίνονται λίγα. Άν πάει κάποιος εκεί, δεί τις πραγματικές συνθήκες ευχαρίστως να το συζητήσουμε πάλι και να βγώ και λάθος χαρά μου! Γιάννης, ένας μοτοσυκλετιστής παραγωγός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 φιλε giorgoschef στην αθηνα ειναι χειροτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γιάννη επειδή και εγώ έχω αγροτικά και ξέρω τι είναι αυτά που λες, συμφωνώ μαζί σου. Προσωπικά δεν έχω δώσει μεροκάματο. Ασχολούμε όσο μπορώ εγώ με τον πατέρα μου. Εμείς βέβαια έχουμε μόνο ελιές και μέλισσες. Σ' αυτό που θα διαφωνήσω είναι ότι δεν έχουν ανέβει οι βενζίνες κτλπ μόνο για τον παραγωγό. Έχει ανέβει γενικά το κόστος ζωής οπότε αυτό επηρεάζει άμεσα και τον εργάτη. Το να κάνει περικοπές μόνο στον εργάτη είναι άδικο. Μπορεί να κάνει περικοπές απο το σπίτι του. ;-) Όσο για τα 23€ είναι καλά με τις υπάρχουσες συνθήκες. Εγώ δουλεύω με 27€ την ημέρα και κάνω και βραδυνά και απογευματινά και διπλοβάρδιες και απόλα. Τα 27€ είναι μικτά. Δλδ αντί να μου πληρώνουν αργίες, που εγώ τις δουλεύω, αντί να μου πληρώνουν κυριακές, αντί να μου πληρώνουν τα παραπάνω που δικαιούμε ημέρες όπως χριστούγεννα, αλλαγή χρόνου, ανάσταση κτλπ μου τα έκαναν όλα μικτά. Ούτε κυριακές πληρώνομαι ούτε τίποτα. Πέρσυ πήγε 30€ το ράντισμα στις ελιές. Πρόπερσυ ήταν 50€ και απο τα 30 άτομα μόνο 4 Έλληνες. Πέρσυ ήταν 30 άτομα 28 Έλληνες, γιατί οι ξένοι δεν καταδεχόντουσαν με 30€ μεροκάματο, όταν πρόπερσυ οι δικοί μας δεν δεχόντουσαν με 50€ για τα χωράφια. Κάπου είχαμε ξεφύγει όπως είπε και ο Γιώργοςσεφ αφού αυτά τα μεροκάματα(50€+) ήταν εξωπραγματικά ακόμα και τότε. Αλλά βέβαια όλοι ξαφνικά την είχαν δει αφεντικά.... Αν οι συνθήκες είναι ανθρωπινές τα 23€ είναι καλά. Του χρόνου που δεν θα είναι ούτε 23€ θα δεις πάλι κόσμος που θα πέσει γιατί θα πεινάνε... Όσο για το ότι πολλοί δεν βγαίνουν με 23€ μεροκάματο δεν φταίει ο παραγωγός για αυτό. Ο κάθε ένας πατάει μέχρι εκεί που φτάνει το πόδι του, και πάντα αφήνει και μια πισινή. Όταν όμως λέω ότι πατάει μέχρι εκεί που φτάνει το πόδι του δεν εννοώ μέχρι εκεί που φτάνει το πόδι του με την βοήθεια του δανείου και της τράπεζας. Αυτά μας έφαγαν. Το ότι εγώ πέρνω 600€ και δίνω 220€ σε δάνειο αμαξιού δεν φταίει κάποιος άλλος, αλλά εγώ που πήρα δάνειο. Κανένας δεν με υποχρέωσε, παρόλο που χρειαζόμουν αμάξι.;-) Το ότι ο κάθε ένας γούσταρε να φτιάξει ένα σπιτάκι με κώλο της τράπεζας, και μετά που δεν είχε να το πληρώσει του έφταιγε η τράπεζα που ήθελε να το κατασχέσει, δεν φταίει η τράπεζα. Η τράπεζα θέλει τα λεφτά της και το κέρδος της. Δεν χαρίζει λεφτά, δανείζει. Αυτό δεν κατάλαβε ποτέ ο Έλληνας γιαυτό και έφτασε εδώ που έφτασε. Έχουμε καταλήξει να έχει ο κάθε ένας 3-4 πιστωτικές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Δεν είμαι με τις τράπεζες, αλλά και ο Έλληνας έχει φτάσει σε σημείο να θεωρεί τις τράπεζες κουμπαράδες, και τα αφεντικά <<νονούς>> που πρέπει να του κάνουν καλή χέρα για τα ωραία του τα μάτια. Αν δεν ιδρώσεις δεν θα φας, και με ξένα @@ δεν μαμάς... Τέλος ναι θα πήγαινα μεροκάματο με 23€ όπως αν μπορούσα να πιάσω και 2η δουλειά θα το έκανα. Δυστηχώς με αυτά τα ωράρια που έχω δεν μπορώ. Τροποποιήθηκε Μάιος 8 , 2012 από τον Gelinos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gewponos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Γενικά δεν διαφωνούμε κάπου. Για το κόστος παραγωγής ανέφερα τις βενζίνες και όχι δεν το έχω μετακυλήσει στους εργάτες μου οι οποίοι πέρνουν κάθε χρόνο και περισσότερο μεροκάματο σε λογικά πλαίσια πάντα. Ούτε και εγώ βάζω μεροκάματα καθ' όλη τη χρονιά μόνο στη συγκομιδή που δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, ασχολούμαι μόνος μου γιατί αλλιώς δεν θα είχε κανένα νόημα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 φιλε giorgoschef στην αθηνα ειναι χειροτερα το ξερω.εχω ζησει 2 χρονια στην αθηνα κ επειδη το βλεπα που πηγαινε το θεμα,εφυγα κ επεστρεψα κρητη.ολοι μπορουν να παρουν αποφασεις να κανουν λιγο καλυτερη τη ζωη τους..εστω κ λιγο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Κοίτα θα διαφωνίσω λιγουλάκι μαζί σου....όταν έχεις μπορείς να είσαι σπάταλος...όταν δεν έχεις αφήνεις τα πολλά πολλά....πχ καφέ μετά την δουλειά (τουλάχιστον σε συχνή/καθημερινή βάση)....πάρε 2-3 φίλους αραχτε μπαλκόνι και πιείτε φραπέ.... Πεινάς....φτιάξε ένα φασολάκι ή ένα μακαρόνι και με 5 ευρά είσαι κομπλέ....πάρε και ένα τάπερ στη δουλειά να μην πεινάσεις ποτέ. Θες να πας στην δουλειά....βγάλε μια γαμωκάρτα για τα ΜΜΜ και άσε το 1600κκ αμάξι ή 800κκ μότα σπίτι.... Αλλιώς αν κάνεις όπως είπες...το νοίκο και τα υπόλοιπα έξοδα μάλλον θα τα πληρώσει ο φουφουτος φίλε λάβα, μέσα σε μια πρόταση συμπεριέλαβες την ουσία.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 23 ευρω,θεε κου πως θα αντεξω τόση χλίδα........................... -_- 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2012 Σας κούρασα το ξέρω, σόρρυ για το σεντόνι, απλά πίσω απο ένα πληκτολόγιο τα 23 ευρώ μπορί να φαίνονται λίγα. Άν πάει κάποιος εκεί, δεί τις πραγματικές συνθήκες ευχαρίστως να το συζητήσουμε πάλι και να βγώ και λάθος χαρά μου! Γιάννης, ένας μοτοσυκλετιστής παραγωγός. Αμ δε θα βγείς λάθος Γιάννη. Πολλοί βλέπουν την αγροτιά ρομαντικά. Δε πειράζει, ας πάνε να δουλέψουνε μερικά χρόνια να δούνε την πραγματική εικόνα. Όντως η αγρότες έχουνε προτερήματα έναντι των άλλων επιχειρήσεων αλλά έχουνε και το μεγαλύτερο ποσοστό αποτυχιών έναντι των άλλων επιχειρήσεων. Συνηθισμένη περίπτωση είναι αυτή που την τελευταία στιγμή, και ενώ έχεις κάνει όλο το κόπο και τα έξοδα (λιπάσματα, κλαδέματα, ποτίσματα, ραντίσματα κτλ) σου ρίχνει ένα παγετό (ή μια βροχούλα, ή ένα χαλάζι κτλ κτλ )πριν την συγκομιδή και μένεις με το πουλί στο χέρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 οκ το είδαμε και αυτό, όποιος θεωρεί απαράδεκτο το να μην πηγαίνουν οι Έλληνες για 23ευρώ εργάτες στα ροδάκινα, ας πάει ο ίδιος μήνα Ιούλιο, Αύγουστο για μια βδομάδα να δουλέψει για τα λεφτά αυτά. Πρέπει να είσαι απόλυτα τελειωμένος, να μην έχεις στον ήλιο μοίρα για να πεις οτι θα πας να δουλέψεις για 4 μήνες σκληρή χειρωνακτική εργασία μέσα στο λιοπύρι να κόβεις και να κουβαλάς ροδάκινα για 1000 ευρώ που θα καταφέρεις να μαζέψεις στην καλύτερη στους 4 μήνες. Υ.Γ. Ασφάλεια και ένσημα να φανταστώ αν ζητήσεις θα είναι το ανέκδοτο της χρονιάς... Υ.Γ.2 Καλημέρα Ελλάδα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 οκ το είδαμε και αυτό, όποιος θεωρεί απαράδεκτο το να μην πηγαίνουν οι Έλληνες για 23ευρώ εργάτες στα ροδάκινα, ας πάει ο ίδιος μήνα Ιούλιο, Αύγουστο για μια βδομάδα να δουλέψει για τα λεφτά αυτά. Κάποιοι από εμάς έχουμε πάει, χαλάρωσε λίγο. Πρέπει να είσαι απόλυτα τελειωμένος, να μην έχεις στον ήλιο μοίρα για να πεις οτι θα πας να δουλέψεις για 4 μήνες σκληρή χειρωνακτική εργασία μέσα στο λιοπύρι να κόβεις και να κουβαλάς ροδάκινα για 1000 ευρώ που θα καταφέρεις να μαζέψεις στην καλύτερη στους 4 μήνες. Τα μαθηματικά στο σχολείο δεν πρέπει να ήταν και το αγαπημένο σου μάθημα, ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 ο σοσιαλισμος και η λαθος αντιλήψεις περι δημοκρατιας και συνδικαλισμού εκαναν τον ελληνα αρχιτεμπελη!Αρκει ενα 20ρικακι απο τον μπαμπά και πέρασε ομορφα μια μερα υπεροχης ζωης ειδικα τωρα το καλοκαιρι.Μοστρα το δικυκλο στο καφε η στο beach-bar τσιγαρακι ,φραπεδακι,κανενα ταουαζ ετσι για ανοδο της λιμπιντο και ολα τελεια!Γιατι μωρε να δουλεψω; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Ο σοσιαλισμός σαν ιδεολογία μια χαρά είναι και το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στον πλανήτη, καθώς και τους πιο ευτιχισμένους πολίτες, τους έχουν οι σκανδιναβικές χώρες. Δεν φταίει σε τίποτα ο σοσιαλισμός, ο οποίος δεν περιλαμβάνει τις έννοιες του ρουσφετιού, της κατάχρησης δημόσιου χρήματος, των Offshore και της αναξιοκρατίας και γενικής κακοδιαχείρησης. Είδες οι φιλελεύθερες παρεμβάσεις μετά το 80 να αλλάζουν κάτι ή δεν πήγε στο ναδιρ το ρουσφέτι, οι διορισμοί, τα σκάνδαλα και το δημόσιο έλλειμα-χρέους επί φιλελευθερισμού? Μην ξεχνάται ότι έχουμε χρεωκοπήσει και άλλες 4 φορές στο παρελθόν και πριν την επινόηση του σοσιαλισμού. Με τα παραπάνω δεν κατηγορώ τον φιλελευθερισμό απλά θέλω να δείξω, πως γι αυτά που έγιναν δεν ευθύνεται η φιλοσοφία του πολιτεύματος αλλά η κακή φύση/ανατροφή του Έλληνα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 αρα δεν μας φταινε οι αλλοδαποι.το κακο μας το κεφαλι μας φταιει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 γιατι ρε να μην παμε ? θα εχεις και αλλες εμπειριες σε αλλους τομεις ( μιλαω για παιδια απο 18-26 ) και δεν χανεις και τιποτα . απο το να καθεσαι στο σπιτι και να τρως σαν τον κεφτε να φουσκωνει η κοιλια σου με τις μαλακιες που θα κατεβαζεις καλυτερο ειναι πιστευω . αμα θες δουλεια υπαρχει και αλλου εκτος απο τα χωραφια αρκει να θες να κουνησεις τον κωλο σου απο τον κανεπε και να μην βαριεσαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 αρα δεν μας φταινε οι αλλοδαποι.το κακο μας το κεφαλι μας φταιει.. ΠΡΟΦΑΝΩΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 πρεπει να μοχθησεις για να βγαλεις μεροκαματο . μην τα περιμενεις ολα απο τους γονεις σου και μην νομιζεις οτι καποτε θα χτυπησει το κινητο σου και θα σου πουν σε προσλαμβανουμε σε μια εταιρια με 6000ε μσθο 2 αυτοκινητα μερσεντες και 2 κινητα και 2 μεζονετες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 πρεπει να μοχθησεις για να βγαλεις μεροκαματο . μην τα περιμενεις ολα απο τους γονεις σου και μην νομιζεις οτι καποτε θα χτυπησει το κινητο σου και θα σου πουν σε προσλαμβανουμε σε μια εταιρια με 6000ε μσθο 2 αυτοκινητα μερσεντες και 2 κινητα και 2 μεζονετες .θα θελα κ 2 γκομενακια παρακαλω!για το μαγειρεμα...οχι τπτ αλλο! στην ζωη μου πιστευα σε 2 πραματα..τον αγιο βασιλη κ αυτο!πριν μερικους μηνες μου ειπαν οτι ο μπιλυς δεν υπαρχει...τωρα εσυ λες αυτο...μολις γκρεμισες τον κοσμο μου!δλδ τωρα τι???αααααα!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgoschef 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 οκ το είδαμε και αυτό, όποιος θεωρεί απαράδεκτο το να μην πηγαίνουν οι Έλληνες για 23ευρώ εργάτες στα ροδάκινα, ας πάει ο ίδιος μήνα Ιούλιο, Αύγουστο για μια βδομάδα να δουλέψει για τα λεφτά αυτά. Πρέπει να είσαι απόλυτα τελειωμένος, να μην έχεις στον ήλιο μοίρα για να πεις οτι θα πας να δουλέψεις για 4 μήνες σκληρή χειρωνακτική εργασία μέσα στο λιοπύρι να κόβεις και να κουβαλάς ροδάκινα για 1000 ευρώ που θα καταφέρεις να μαζέψεις στην καλύτερη στους 4 μήνες. Υ.Γ. Ασφάλεια και ένσημα να φανταστώ αν ζητήσεις θα είναι το ανέκδοτο της χρονιάς... Υ.Γ.2 Καλημέρα Ελλάδα.... εχεις ασφαλεια κ ενσημο.τα λεγομενα αγροτοσημα αν δε θες μην πας.προφανως στηριζεσαι,ακομα,απο καπου.μαγκια σου.εγω ομως σε γουσταρω τα δανεικα(μαμα-μπαμπας κ οποιος αλλος εχει ορεξη να καλυψει καποιο οικονομικο κενο μου) τα οποια δεν αφηνουν οχι μονο εμενα αλλα κ το παιδι μου να προκοψει. να μηδενισουμε τωρα για να δουλεψουμε να ξαναφτιαχτουμε,για τα παιδια μας.ειμαι 30 κ θεωρω οτι το παιχνιδι,η γενια μας το χει χασει.τουλαχιστον για τα παιδια μας. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες