μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Πιασαμε το Μαη...Καλο Μηνα σε ολους και οπως το βλεπω Καλο Καλοκαιρι... :) Καποια εθιμα καλο ειναι να τα κραταμε...προσωπικα με γεμιζουν ψυχικη υγεια...περαν των αλλων.Το εχουμε αναγκη ειδικα στις μερες μας... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Τι σκυλαρος ειναι αυτος ωρε. Θελω ενα κουταβι................ Αντε και του χρονου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Τι σκυλαρος ειναι αυτος ωρε. Θελω ενα κουταβι................ Αντε και του χρονου. Δεν κανει για σενα φιλε...Ειναι αριστερος... :lol: Να'σαι καλα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 ..Ειναι αριστερος... :lol: Να'σαι καλα.... Αποκλειετε. Δεν εχει μουσι και δεν ειναι απλυτος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Αποκλειετε. Δεν εχει μουσι και δεν ειναι απλυτος. Τουλαχιστον δεν χαιρεταει ναζιστικα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 καλά ο mAthosadog δεν υπάρχει! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 αααααααααααααααααααα γιατί μου το κάνεις αυτό??????????????????? ΓΙΑΤΙ?????????????????????? δεν αντέχω να κοιτάζω τις φωτό με το σκύλο σου... σε παρακαλώ... μη βάλεις άλλη εκτός κι αν σκοπεύεις να έρθεις Αθήνα με το σκύλο να μου τον αφήσεις για λίγες ώρες.... για πολλλέεεεεεεεεεεςςςςςςςς αγκαλιές!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Κωστα η χαβαη που ειναι? Καλο μηνα!!!!!!! πολυ ωραιες η φωτογραφιες, εχεις ταλεντο και καλη μηχανη....... ααααααααααα και φωτογενεια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 1 , 2012 Τι σκυλαρος ειναι αυτος ωρε. Θελω ενα κουταβι................ Αντε και του χρονου. αστο μανο δεν ειναι ελληνικης ρατσας ο σκυλος.. καλη πρωτομαγια, ..ο σκυλος οντως κερδισε τις εντυπωσεις !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 αααααααααααααααααααα γιατί μου το κάνεις αυτό??????????????????? ΓΙΑΤΙ?????????????????????? δεν αντέχω να κοιτάζω τις φωτό με το σκύλο σου... σε παρακαλώ... μη βάλεις άλλη εκτός κι αν σκοπεύεις να έρθεις Αθήνα με το σκύλο να μου τον αφήσεις για λίγες ώρες.... για πολλλέεεεεεεεεεεςςςςςςςς αγκαλιές!!! Περιμενε να μεγαλωσει λιγο ακομη και βαλε εντουροστολη,ανεβα πανω και θα λυσαξετε στα βουνα...ειναι αρχοντας και παει παντου ααααααααααα και φωτογενεια Το κομμωτήριο φταιει παλιοχαρακτηρα... αστο μανο δεν ειναι ελληνικης ρατσας ο σκυλος.. Ελληνικος Ποιμενικος ειναι...Ελληνικοτατος και του Patras PRO Club...προβατινες φυλαει...μην μας φανε καμμια και μας παθει τιποτα ο klab μας... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Με φώναξες, εμένα τον μπαλαμό ; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Με φώναξες, εμένα τον μπαλαμό ; :lol: Μολις ακους προβατινα...οπου και να εισαι βλεπω ΑΜΕΣΑ απαντας...μπεεεεεε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Καλό μήνα!! Και του χρόνου με το καλό!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Τον πιασαμε και εμεις By nikos9944 at 2012-05-02 By nikos9944 at 2012-05-02 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 αστο μανο δεν ειναι ελληνικης ρατσας ο σκυλος.. καλη πρωτομαγια, ..ο σκυλος οντως κερδισε τις εντυπωσεις !! Aμα δεν ξερεις απο σκυλια να μην πεταγεσε....................... Ή τυολαχιστον ρωτα εμενα πρωτα που ξερω απο λυκοσκυλα,ελληνικα ποιμενικα και κοπροσκυλα ναυπηγοεπισκευαστικης ζωνης,τα οποια σε πληροφορω οτι νυχτα δεν μπαινεις στον χωρο τους χωρις να φας κυνηγητο................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Ρε Μάθο,φτου ρε συ!Μην το ματιάσω. Λατρεύω τα σκυλιά,αλλά δεν κολλάω εύκολα.Τα έχω συνηθίσει. Αλλά ο δικός σου;Άλλο πράμα ρε φίλε. Φτου ξανά! Καλό καλοκαίρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες