Jump to content
themata

MotoGP 2012 > Grande Prémio de Portugal Circuito Estoril

49 ψήφοι

1. 1. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 1η θέση?

2. 2. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 2η θέση?

3. 3. Ποιος πιστεύετε ότι θα πάρει την 3η θέση?

Recommended Posts

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ τελευταιος γυρος στη Moto2!!!!!!!! Ποτε θα ανεβουν αυτοι οι πιτσιρικαδες στην μεγαλη κατηγορια να δωσουν ενα μαθηματακι στις ντιβες της ευθειας????

Θα τους φάνε τα ηλεκτρονικα,οπότε άσε να τους χερόμαστε εκεί που είναι.Βλέπω ντρίφτ με ανάποδα τιμόνια και μου θυμίζει άλλες εποχές.Να ρίξω κι ένα ανέκδοτο να ονειροπωλήσουμε λίγο.Ηθέλα να δώ τον Ρόσσι εκεί να το κάνουνε μοτάρντ το πρωτάθλημα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ο Ντόβι βούλωσε πολλλλλλλλΛΛΛΛα στόματα με τη μια.

Το καλύτερο που διάβασα........

Κόσμο στο σπορ φέρνουν οι αστέρες. ΚΑι ο Στόνερ μπορεί να είναι ο Οδηγάρας αλλά δεν είναι αστέρας. Να κάνει τα καραγκιοζιλίκια του να φέρει κόσμο......

Αλλά από οδήγηση, άλλο επίπεδο. Η νίκη είναι 100% δική του και όχι της χόντας.........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλά από οδήγηση, άλλο επίπεδο. Η νίκη είναι 100% δική του και όχι της χόντας.........

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όντως, Honda - Yamaha βρίσκονται σε ίδιο επίπεδο απόδοσης-δυνατοτήτων, χτές την διαφορά την έκανε ο Stoner.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Όντως, Honda - Yamaha βρίσκονται σε ίδιο επίπεδο απόδοσης-δυνατοτήτων, χτές την διαφορά την έκανε ο Stoner.

Aπο τους ταχυτερους αναβατες στην ιστορια του θεσμου. Με τους ισχυοντες κανονισμους φυσικα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα κατάφερα και κατέβασα σε τόρεντ τον αγώνα σε εμετική ρωσική περιγραφή. Το Μ1 του Σπίις ήταν πολύ νευρικό και στα φρένα και στην είσοδο ή εμένα μου φάνηκε? Ακόμα και τα δορυφορικά τα είδα πιο smooth....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα κατάφερα και κατέβασα σε τόρεντ τον αγώνα σε εμετική ρωσική περιγραφή.

Πωωωω ρε φιλε, αυτο ειναι μεγαλυτερο μαρτυριο κι απ το να διαβαζεις ποστ Στονερακηδων σε μοτοσυκλετιστικα φορα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πωωωω ρε φιλε, αυτο ειναι μεγαλυτερο μαρτυριο κι απ το να διαβαζεις ποστ Στονερακηδων σε μοτοσυκλετιστικα φορα.

γκουγκ γκουγκ

εχω που ειμαι στονερακιας, και το ακουσα αλα ρωσικα τον αγωνα? πρεπει να παω να πεσω απο κανα γκρεμο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παλι καλα να λες που δεν σε ακουσε κανενας χρυσαυγιτης,να σε περασει για αλλοδαπο,να σε σπρωξει ο ιδιος στον γκρεμο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμη

Γάμησέ τα σε λέω. Νόμιζα ότι κατέβηκα απ τη φραπεδιέρα του wipe out. Λες τελικά να μου φάνηκε απλά ότι κουνούσε το Μ1?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει κούραση όντως γιαυτό και τα μπλα-μλπουμ-ε-βα-κα...αδσδδασ (σάλια στα μούτρα, αφροί κα.)

Αμα είσαι όλη τη νύχτα στο χορό της βροχής - που δεν έρχεται τελικά- μετά έχεις νευράκια........ Αλλη φορά να κοιμάστε καλύτερα οι ρωσσικοί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα κατάφερα και κατέβασα σε τόρεντ τον αγώνα σε εμετική ρωσική περιγραφή.

Για ποιον λγο το εκανες αυτο στον εαυτο σου οταν υπαρχουν λινκ με αγγλικη περιγραφη και HD 720p εικονα;

http://www.tremek.com/forum/bike-videos/51279-motogp-2012-season-full-races-4.html#post651241

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για ποιον λγο το εκανες αυτο στον εαυτο σου οταν υπαρχουν λινκ με αγγλικη περιγραφη και HD 720p εικονα;

http://www.tremek.co...html#post651241

Άιντε να αγιάσει το mouse σου! Thanx. Tωρά μπορώ να δω και το moto2 σαν άθρωπας (ε! είδα τορεντάκι, λέω μέχρι να πάω για ψώνια και να γυρίσω, θα έχει κατέβει. Που να φανταστώ τα ρώσσικα! Ήμαρτον!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...