Jump to content
Hondaios

Η νεα μου κουκλιτσα

Recommended Posts

καλορίζικος και όρθιος!

βάλε αυτά τα αυτοκόλλητα στα στεφάνια δείχνει άλλο μηχανάκι στο ασημί συγκεκριμένα

1018808_0_b.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ειναι κι ασχημα...!

ενδιαφερομαι να βαλω φλας και πισω φαναρι με φλας απ το επομενο μοντελο που ειναι πιο καθαρα και λευκα. γνωριζετε αν εχουν το ιδιο κουμπωμα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και καλοταξιδο!!! μηπως ειδες 4 χαβαλεδες σε ενα παμπαλαιο μπλε mazda διπλα στην καντινα στο παρκιν? 2 με 4μισι ημουν εκει και θα πρεπει να ειδα ενα cbf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο και καλοταξιδο!!! μηπως ειδες 4 χαβαλεδες σε ενα παμπαλαιο μπλε mazda διπλα στην καντινα στο παρκιν? 2 με 4μισι ημουν εκει και θα πρεπει να ειδα ενα cbf

φιλε μου θα σε γελασω γιατι δεν προσεξα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξεσκισε την στα ταξιδια,της αρεσει!!!! Καλοριζικη και μεγεια τα λαστιχα (φαινονται αλλαγμενα στις φωτο;)..;;

Τροποποιήθηκε από τον koursaros-cbf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΥΠΣ! τα τελευταια ποστς τωρα τα ειδα!

σας ευχαριστω ολους και παντα ορθιοι να μαστε!

κουρσαρε δεν αλλαξα ακομα λαστιχα, με αυτα που βλεπεις το πηρα. στις φωτο φαινεται να εχουν μπολικη γομα, ελα ομως που ειναι λαστιχα 3ετιας και το μηχανακι το ειχα φαει η ακινησια με αποτελεσμα να ειναι ξερα και ειδικα το πισω θελει προσοχη στο ανοιγμα του γκαζιου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξεκινησα σημερα το μεσημερι, μην εχοντας τιποτα καλυτερο να κανω, να παω μια βολτιτσα απο την αποθηκη στην ηλιουπολη που λενε ολοι, να ριξω μια ματια.

στη διαδρομη σταματω σε ενα περιπτερο να παρω κατι. βαζω το σταντ, απομακρυνομαι απ το μηχανακι και ΓΚΑΠ!

dsc00179ew.jpg

dsc00180j.jpg

οταν η γκαντεμια συνεργαζεται με τη μ@λ@κι@ παιρνουμε τα παραπανω. και να πω οτι το αφησα σε κατηφορα... ισιωμα ηταν!

ξυθηκε επισης το καπακι του κινητηρα και απεκτησα και ενα ραγισμα στη γωνια του φαιρινκγ σε αυτο το σημειο

dsc0017165.jpg

αλλαγη πλανων και βουρ στο stelpet που ηξερα οτι ειναι ανοιχτο σαββατιατικα. παιρνω μια μανετα ιμιτασιον,τη βαζω επιτοπου(ευτυχως ειχε εργαλεια το hondακι) και γυρναω σπιτι με σκατα ψυχολογια.

καμια ιδεα για το καπακι του κινητηρα?

η μανετα που εβαλα ειναι πολυ ελαφρυτερη απ τη μαμα και μου εκανε εντυπωση. λετε να βαλω τη μαμα η δεν θα εχω προβλημα?

Τροποποιήθηκε από τον Hondaios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

UP ρε παλικαρια

αυτη ειναι η γρατζουνια στο καπακι που σας προανεφερα.

dsc00181oy.jpg

dsc00182id.jpg

εχει κανεις καμια φθηνη λυση να προτεινει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν καλορίζικη και καλοταξίδη...Είσαι άτυχος ρε φίλε,δεν πρόλαβες να την χαρείς..

Η μανέτα σου,αν κάνει όλη την διαδρομή-τερματίζει σωστά-δεν έχει <<πέζο- μπόσικα, πάνω-κάτω>> και δεν κολλάει είσαι ..οκ..

Καταρχήν ρώτα τιμή καινούργιου,μήπως σε συμφαίρει στην τσέπη σου..Ειδάλλως,ψάξε για μεταχείρο, γιατί η επισκευή του,και εδώ έχεις ένα θεματάκι με το λογότυπο,συν το βάψιμο του και αν πετύχει και το χρώμα, θα σου έλθει περισσότερα..

Μέσα στα έξοδά σου, βάλε την φλάντζα του καπακιού συν την εργασία του μάστορα, εκτός αν μπορείς εσύ ή κάποιος φίλος σου να το κάνει..

Επ"ευκαιρείας μιας που θα βγεί το καπάκι των πηνίων-βολάν,ελέγξτε: Α) την κατάσταση των πηνίων. Β) Την κατάσταση των μαγνήτων του βολάν..

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ KAI ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...56.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν καλορίζικη και καλοταξίδη...Είσαι άτυχος ρε φίλε,δεν πρόλαβες να την χαρείς..

Η μανέτα σου,αν κάνει όλη την διαδρομή-τερματίζει σωστά-δεν έχει <<πέζο- μπόσικα, πάνω-κάτω>> και δεν κολλάει είσαι ..οκ..

Καταρχήν ρώτα τιμή καινούργιου,μήπως σε συμφαίρει στην τσέπη σου..Ειδάλλως,ψάξε για μεταχείρο, γιατί η επισκευή του,και εδώ έχεις ένα θεματάκι με το λογότυπο,συν το βάψιμο του και αν πετύχει και το χρώμα, θα σου έλθει περισσότερα..

Μέσα στα έξοδά σου, βάλε την φλάντζα του καπακιού συν την εργασία του μάστορα, εκτός αν μπορείς εσύ ή κάποιος φίλος σου να το κάνει..

Επ"ευκαιρείας μιας που θα βγεί το καπάκι των πηνίων-βολάν,ελέγξτε: Α) την κατάσταση των πηνίων. Β) Την κατάσταση των μαγνήτων του βολάν..

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ KAI ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ...56.gif

σ ευχαριστω

δεν ειναι οτι δεν προλαβα να τη χαρω γιατι τη χαιρομαι καθημερινα! δεν επεσα εγω αλλα μονο το μηχανακι οταν ηταν παρκαρισμενο (το πως δεν το εχω καταλαβει ακομα)

μανετα αλλαξα αμεσα γιατι δεν μπορουσα να κανω πληρη αποσυμπλεξη

το καπακι δεν θελω να το αλλαξω για λιγο γρατζουνισμα, αλλα μου τη σπαει οταν το βλεπω. γι αυτο σκευτομουν μηπως με τριψιμο και τοπικο βαψιμο ερχοταν στα ισα του

εχει κανει καποιος κατι παρομοιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φίλε μου, τόχω κάνει εγώ,όμως το λογότυπο...γειά σας..0209.gif

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι φίλε μου, τόχω κάνει εγώ,όμως το λογότυπο...γειά σας..0209.gif

ααααααααααααααα...

το λογοτυπο σου εσβησε στο γρατζουνισμα η απο το τριψιμο/βαψιμο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα