Jump to content
aposperittis

Μόνο για κολημένους Αφρικανούς!

Recommended Posts

Φίλοι συναφρικανοί!

Ακόμα και εσείς που την πουλήσατε για να πάρετε παπάκι.... :pray:

Βρήκα ένα site με τρελά modifications και μάλιστα τα στέλνει σε όλο τον κόσμο. Ο τύπος έχει φτιάξει την μισή Αγγλία και η δικιά του Άφρικα είναι μια από της ωραιότερες που υπάρχουν. Επίσης δεν καταπιάνεται μόνο με Άφρικα οπότε όλοι εσείς που δεν έχετε Άφρικα και μπήκατε από περιέργεια να δείτε (κουτσομπόληδες!) άντε βρε! Σας έφεξε! Έχει και για εσάς μόντες.

Αυτό είναι το site του: http://stormforce8.smugmug.com/Motorcycles/Africa-Twin-Project-Morocco/8248665_W3Mb2Q#!i=1304387754&k=qR4gb8Q

Και για εσάς που βαριέστε να ψάχνετε όλο αυτό το υλικό δειγματολόγιο που έχει σας παραθέτω μερικά δείγματα!

toumpano1.jpg

toumpano2.jpg

toumpano3.jpg

toumpano4.jpg

toumpano5.jpg

Η συνέχεια...... επί της οθόνης.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αγαπητοί φίλοι Αφρικανοί με χαρά σας ανακοινώνω μια προσωπική προσπάθεια για εμάς τους Αφρικανούς. Έφτιαξα ένα club που απώτερο σκοπό έχει την ένωση όλων των Αφρικανών και όταν λέω όλων εννοώ ΟΛΩΝ!

Η ιδέα ξεκίνησε από το group μας στο Facebook όπου είμαστε 260 άτομα από όλο τον κόσμο και όλοι Αφρικανοί. Ανταλλάζαμε ιδέες, τεχνικές γνώσεις, βίντεο από εκδρομές από της χώρες μας και φυσικά αναζήτηση ανταλλακτικών! Οπότε λοιπόν λέμε δεν φτιάχνουμε ένα site ώστε όλα αυτά που γράφουμε να μείνουν όμορφα αρχειοθετημένα και να μην χαθούν ποτέ ή έστω να "πλακώνονται" το ένα πάνω στο άλλο? Ε λοιπόν όπερ και εγένετο!

Το site το έφτιαξα σήμερα και το παλεύω μόνος μου κάθε ώρα που περνάει ώστε να προσθέτω υλικό. Πιστεύω ότι είναι σε μια καλή βάση όμως. Σκοπός του λοιπόν είναι να ενωθούμε όλοι οι Αφρικανοί και να ανταλλάζουμε απόψεις γνώμες και γενικότερα τα πάντα. Το Forum το έχω χωρίσει σε 2 μέρη σε Αγγλικά και Ελληνικά. Αν κάποιος ενδιαφέρετε παρακαλώ να μου πει, κάθε βοήθεια δεκτή και κυρίως η παρουσία σας στην προσπάθεια αυτή. Τα πάντα είναι δωρεάν. Δεν έχω διαφημίσεις και το συντηρώ από προσωπικό κόστος.

Το όνομα του site δεν το αναφέρω ακόμα μιας και μπορεί να θεωρηθεί άσχημο από τους Admins του παρών site. Αν και δεν βρίσκω τον λόγο μιας και εγώ δεν έχω το περιεχόμενο και το μενού που έχει το παρών και το κυριότερο απευθύνομαι μόνο σε Αφρικανούς. Οφείλω όμως να σεβαστώ της όποιες ενστάσεις μπορεί να υπάρξουν. Τέλος αν το μήνυμα αυτό θεωρηθεί λάθος ζητώ συγνώμη και ας σβηστεί.

Αν πάρω to ok θα αναφέρω και το όνομα του site.

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπορεις ανετα να μας δωσεις το λινκ της σελιδας σου :)

Εξειδικευμενο site για αφρικανες ειναι, δεν ειναι κατι κακο :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το site έχει γεμίσει πλέον με πλούσιο υλικό από ηλεκτρολογικά, σχεδιαγράμματα, τεχνικά θέματα και γενικότερα ερωτήσεις και απαντήσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουμε εμείς οι Αφρικανοί. Έχουμε φτάσει πλέον τα 40 μέλη και συνεχίζουμε! αν έχει μείνει κανένας αφρικανός απέξω σας περιμένουμε!

http://angelsriders.com

Το νέο βίντεο μας από τα παιδιά του site είναι αυτό!

Τροποποιήθηκε από τον aposperittis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα