Jump to content
frikadelas

Γεια σας + αναζήτηση πρώτης μηχανής

Recommended Posts

Λοιπόν παίδες, σήμερα έκανα και μια πρώτη επίσκεψη σε ένα μαγαζί με μεταχειρισμένες εδώ στην Ολλανδία. Τα καλά νέα είναι ότι αν εξοφλήσω τη μηχανή μέσα σε ένα χρόνο δεν πληρώνω τόκο. Οπότε με αυτό το δεδομένο μπορώ να ανεβάσω το αρχικό μου μπάτζετ, κάτι που είναι απαραίτητο αν θέλω να πάρω σχετικά καινούρια μηχανή.

Στο δια ταύτα τώρα. Οι δύο μηχανές που μου άρεσαν περισσότερο είναι αυτές:

http://www.motoportv.../RHC00062010727

http://www.motoportv.../RHC00062011556

Εμφανισιακά προτιμώ τη fazer αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη bandit είναι πιο καλή ευκαιρία. Τι πιστεύετε κι εσείς; Εννοείται πως σε σχέση με τις τιμές στην Ελλάδα είναι και οι δύο πανάκριβες αλλά συγκρινόμενες μεταξύ τους, ποια νομίζετε ότι είναι φτηνότερη για αυτά που προσφέρει;

Και πέρα από την τιμή ποια προτιμάτε σαν μοτοσυκλέτα; Έχουν σημαντικές διαφορές ως προς την ευκολία οδήγησης από αρχάριους, την αξιοπιστία, τις επιδόσεις κτλ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάνακριβες ρε παιδί. Τόσο κάνουν καινούργιες εδώ...

Λοιπόν, το fazer είναι λίγο πιο άνετο για ψηλούς απ' ότι ο ληστής. Χαμηλά είναι αδύναμο και μετά από τις 8000στρ δίνει όλα τα άλογα. Είναι σχετικά ελαφρύ και στρίβει υπέροχα. Άσπαστο φυσικά. Μπαίνει και σε πίστα.

Ο ληστής είναι πιο βαρύς, με πιο ελαστικό κινητήρα που τον δουλεύεις 1-2 σχέσεις πάνω, με παρόμοια κατανάλωση και αξιοπιστία. Είναι καλύτερος σε ταξίδι και δικάβαλος και φορτώνεται πιο άνετα. Δεν μπαίνει σε πίστα...

Και οι δύο είναι καλές περιπτώσεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άμα έχεις γνωστό που εμπιστεύεσαι να σου βρει αυτός μηχανή εδώ στην ελλάδα και να σου στείλει ίσως βρεις πιο φτηνά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry για την σφήνα άλλα χάζευα το site που έδωσες και έπαθα, έχει κάτι ωραία εργαλεία.

http://www.motoportv.../RHC00062011457

http://www.motoportv.../RHC00062010861

Αυτό δε......μαμά θέλω να πάω Ολλανδίααααα : http://www.motoportv.../RHC00062011809

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Sorry για την σφήνα άλλα χάζευα το site που έδωσες και έπαθα, έχει κάτι ωραία εργαλεία.

http://www.motoportv.../RHC00062011457

http://www.motoportv.../RHC00062010861

Αυτό δε......μαμά θέλω να πάω Ολλανδίααααα : http://www.motoportv.../RHC00062011809

Και που να ήσουν και στο μαγαζί και να τα έβλεπες όλα μαζί και γυαλισμένα... Εμένα άρχισαν να μου τρέχουν τα σάλια :drool:

Έλεγα να την πάρω τη μηχανή σε κάνα μήνα που θα ανοίξει και λίγο ο καιρός εδώ αλλά τελικά μάλλον θα το επισπεύσω...

Εν τω μεταξύ μόλις είδα ότι η συζήτηση που παρέθεσε ο Avatar είναι ακριβώς για το bandit 650 και απ'ότι βλέπω μόνο καλά λόγια έχουν να πουν όλοι.

Θα ρίξω μια ματιά και σε άλλα μεταχειρισμένα αλλά έχω αρχίσει ήδη να ψήνομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώ ρε φίλε τι τιμές είναι αυτές...κυριολεκτικά τόσο συν ενα χιλιάρικο κάνουν καινούριες στην Ελλάδα. Μήπως να κοιτάξεις και απο Γερμανία και να ψαχτείς να δείς και πόσο θα σου κοστίσει η εισαγωγή?

Κατα τα άλλα περιμένουμε νέα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πώ ρε φίλε τι τιμές είναι αυτές...κυριολεκτικά τόσο συν ενα χιλιάρικο κάνουν καινούριες στην Ελλάδα. Μήπως να κοιτάξεις και απο Γερμανία και να ψαχτείς να δείς και πόσο θα σου κοστίσει η εισαγωγή?

Σίγουρα θα το κάνω κι αυτό αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος, δεδομένου ότι τον φόρο αυτό τον επέβαλαν ακριβώς για να αποθαρρύνουν όσους σκέφτονταν να φέρουν αυτοκίνητα και μηχανές από το εξωτερικό.

Η διαφορά της τιμής πάντως ξεκινάει από όταν είναι καινούριες ακόμα. Απ'οτι βλέπω ένα καινούριο GSX 650 F στην Ελλάδα έχει 6900 ενώ εδώ 8000!

Το μόνο καλό εδώ είναι ότι οι περισσότερες μεταχειρισμένες έχουν ελάχιστα χλμ (μάλλον λόγω καιρού δεν τις κινούν και πολύ). Για παράδειγμα αυτό το bandit

http://motoren.markt...650-sa-abs.html

είναι μοντέλο 2005 και έχει μόνο 22000 χλμ.

Από τη μια θέλει ψάξιμο η δουλειά αλλά από την άλλη με το ζόρι κρατιέμαι να μην πάω αύριο να σκάσω τα 5 χιλιάρικα και να πάρω το μπαντιτάκι που είδα. :wacko:

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερώσω.

ΥΓ. Μ'αρέσει που είσαι ένα στάδιο πριν από μένα. Για κράνος δεν θα ανοίξω καν θέμα. Θα παρακολουθώ το δικό σου. Μετά θα κάνεις κι ένα για μπουφάν και γάντια υποθέτω ε; :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο μπουφάν έχω ήδη κατασταλάξει στο Macna GEO...μου κάνει γάντι και έχει ένα κάρο αφαιρούμενα για τον καιρό της ελλάδας που τη μια βρέχει και την επομενη έχει 500 βαθμούς,στην τιμή του δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Όμως εσύ ως (πολύ) πιο βόρειος θα έχεις σίγουρα διαφορετικές ανάγκες απο ένα μπουφάν...για πιο χαμηλές κατα μέσο όρο θερμοκρασίες. Οπότε θα σούλεγα να το ψάξεις χώρια. Να και το thread που έκανα για μπουφάν.

http://www.mybike.gr...__fromsearch__1

Απλά λογικά εσύ δεν θα χρειάζεσαι καθαρά καλοκαιρνό μπουφάν,ίσως και σου κάνουν τα 4 εποχών για όλο το χρόνο :) Ψάχτο.

Τώρα απο κράνος όπως γράφω και στο άλλο thread έχω μεγάλο πρόβλημα στο μεγεθος/σχήμα...προσωπικά μου άρεσαν πολυ τα Bell που είδα μου φάνηκε πολυ καλή ποιότητα κατασκευής,αλλα δεν μου κάνει η φόρμα τους με τιποτα,οπότε αναγκάζομαι να πάω αλλου. Πάντως θα ενημερώσω εκεί για το τι πήρα τελικά,αλλα μην το πάρεις σαν οδηγό γιατι αυτο που θα πάρω δύσκολα θαναι αυτο που θαθελα να πάρω :) Έχει και οδηγό αγοράς κάπου στο site εδώ,οπότε διάβασε και μορφώσου! :)

ΥΓ: ATGATT

Τροποποιήθηκε από τον Avatar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαγή σχεδίων... Με έπεισε η κοπέλα μου να αγοράσουμε αυτοκίνητο οπότε προς το παρόν πρέπει να ξεχάσω τα πέρι φέιζερ, μπάντιτ κτλ μια που δεν έχω λεφτά να τα αγοράσω άμεσα.

Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι το εξής: Είναι προτιμότερο να αγοράσω μια παλιά φτηνή μηχανή απλά για να αποκτήσω κάποια εμπειρία μέχρι να αγοράσω μια καλύτερη ή να περιμένω μέχρι να έχω τα λεφτά για μια αξιοπρεπή μηχανή (σε κάνα χρόνο περίπου);

Όταν μιλάω για παλιά φτηνή μηχανή έχω στο μυαλό μου κάτι σε τέτοιο στυλ: http://motoren.markt...cbr-400-rr.html

http://motoren.markt...-vfr-400-r.html

Τι γνώμη έχετε για αυτού του είδους τις μηχανές; Έχουν καθόλου ζωή μέσα τους; Προσφέρονται για έναν αρχάριο σαν εμένα ή παραείναι δύσκολες; Αν όχι έχετε καμιά καλύτερη ιδέα σε αυτά τα λεφτά περίπου;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ αυτές οι γυναίκες! Καταστροφή σκέτη :P Εγώ την δικιά μου την έψηνα μια πενταετία σχεδόν και όταν τελικά μπήκα στην τελική ευθεία ήταν όλο "μα μια χαρα αυτοκίνητο έχεις" "τι την θες" κτλπ κτλπ...καταστροφή λέμε. :_zeppelin:

Γενικά μια καλοσυντηρημένη μηχανή αντέχει δεκαετίες. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρεις και δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος με/στην μοτοσυκλέτα του. Απλά όσο πιο παλιά πας τόσο καλύτερο ψάξιμο θέλει και για να είμα ειλικρινής δεν νομίζω πως έχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνεις μια μηχανή τέτοιας ηλικίας,ούτε εγώ τις έχω δηλαδή αλλα λέμε. (Για μένα) τέτοια μηχανάκια τα παίρνεις όταν έχεις σκοπό να ρίξεις χρήματα πάνω τους ωστε να τα αναστήσεις και να τα κάνεις αστέρια. Εφόσον κοιτάς για κάτι εφήμερο θα σου έλεγα να περιμένεις,θα είναι και πιο γλυκιά η στιγμή που θα πάρεις αυτό που θές ,ειδικά εφόσον μιλάμε για μόνο έναν χρόνο (3 χρόνια ήμουν στο παραπέντε και όλο κάτι προέκυπτε. Όταν τελικά την πήρα το πάθος δεν είχε εξασθενήσει ούτε λίγο :) ). Ο λόγος που στο λέω αυτό είναι οτι με μηχανάκια 15+ ετών έχεις μεγάλο ρίσκο να σου βγάλουν σοβαρά προβλήματα επειδή δεν τα είχες ελέγξει σωστά και είτε να ρουφήξουν λεφτά είτε να μην μπορείς να τα δώσεις με τίποτα και να έχεις 1 - 1.5 χιλιάρικου διακοσμητικό στοιχείο δρόμου - γκαράζ. :doh:

Βέβαια ο καθένας με τα λεφτά που μπορεί να ρίξει και τις ορέξεις του πάει. :thumbsup1:

Τέλοςπάντων πολλές μπούρδες έγραφα τόση ώρα,η ουσία είναι μια. Εμπειρία γενικής οδηγικής παιδείας παίρνεις σε μια βδομάδα,το πολύ 30 μέρες αν είσαι πολύ αργός ή φοβιτσιάρης ή δεν πας πολλές βόλτες. Οπότε μην το έχεις σαν κριτήριο. Ούτως η άλλως κάθε μηχανή χρειάζεται δικό της συνήθειο στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης, οπότε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ξεχνάς και τον εξοπλισμό (κράνος/γάντια/μπουφάν εν πρώτοις και μετά παντελόνι/παπούτσια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αχ αυτές οι γυναίκες! Καταστροφή σκέτη :P Εγώ την δικιά μου την έψηνα μια πενταετία σχεδόν και όταν τελικά μπήκα στην τελική ευθεία ήταν όλο "μα μια χαρα αυτοκίνητο έχεις" "τι την θες" κτλπ κτλπ...καταστροφή λέμε. :_zeppelin:

Γενικά μια καλοσυντηρημένη μηχανή αντέχει δεκαετίες. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρεις και δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει κάνει ο άλλος με/στην μοτοσυκλέτα του. Απλά όσο πιο παλιά πας τόσο καλύτερο ψάξιμο θέλει και για να είμα ειλικρινής δεν νομίζω πως έχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να κρίνεις μια μηχανή τέτοιας ηλικίας,ούτε εγώ τις έχω δηλαδή αλλα λέμε. (Για μένα) τέτοια μηχανάκια τα παίρνεις όταν έχεις σκοπό να ρίξεις χρήματα πάνω τους ωστε να τα αναστήσεις και να τα κάνεις αστέρια. Εφόσον κοιτάς για κάτι εφήμερο θα σου έλεγα να περιμένεις,θα είναι και πιο γλυκιά η στιγμή που θα πάρεις αυτό που θές ,ειδικά εφόσον μιλάμε για μόνο έναν χρόνο (3 χρόνια ήμουν στο παραπέντε και όλο κάτι προέκυπτε. Όταν τελικά την πήρα το πάθος δεν είχε εξασθενήσει ούτε λίγο :) ). Ο λόγος που στο λέω αυτό είναι οτι με μηχανάκια 15+ ετών έχεις μεγάλο ρίσκο να σου βγάλουν σοβαρά προβλήματα επειδή δεν τα είχες ελέγξει σωστά και είτε να ρουφήξουν λεφτά είτε να μην μπορείς να τα δώσεις με τίποτα και να έχεις 1 - 1.5 χιλιάρικου διακοσμητικό στοιχείο δρόμου - γκαράζ. :doh:

Βέβαια ο καθένας με τα λεφτά που μπορεί να ρίξει και τις ορέξεις του πάει. :thumbsup1:

Τέλοςπάντων πολλές μπούρδες έγραφα τόση ώρα,η ουσία είναι μια. Εμπειρία γενικής οδηγικής παιδείας παίρνεις σε μια βδομάδα,το πολύ 30 μέρες αν είσαι πολύ αργός ή φοβιτσιάρης ή δεν πας πολλές βόλτες. Οπότε μην το έχεις σαν κριτήριο. Ούτως η άλλως κάθε μηχανή χρειάζεται δικό της συνήθειο στις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης, οπότε...

Δυστυχώς έχεις δίκιο... Η λογική λέει ότι είναι καλύτερα να περιμένω μέχρι του χρόνου. Δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε τις γνώσεις για να ασχοληθώ με μια παλιά μηχανή που θέλει σίγουρα περισσότερη φροντίδα. Όπως δίκιο είχε φυσικά και η κοπέλα μου (όσο και αν δεν μου άρεσε) που με έπεισε να πάρουμε ένα αμάξι που μπορούμε να το χρησιμοποιούμε όλο το χρόνο και όχι μόνο όποτε βοηθάει ο καιρός όπως με τη μηχανή.

Είναι όμως αυτό το γαμώτο... Μετά από τόσα χρόνια έχω επιτέλους δίπλωμα και χρήματα για να αγοράσω μηχανή και ξενερώνω στη σκέψη ότι πρέπει να το αναβάλω. Άσε που το είχα βάλει στο μυαλό μου ότι θα πάρω μηχανή και τώρα δυσκολεύομαι να ξεκολλήσω :unsure: Διαβάζω κάθε μέρα σε φόρουμ, ψάχνω αγγελίες, χαζεύω τις μηχανές στο δρόμο σαν βλάκας κτλ.

Έκανα χθες μεταξύ σοβαρού και αστείου ένα bid 1000 ευρώ στη cbr και ο πωλητής δέχθηκε! Οπότε τώρα με ψήνει ακόμα περισσότερο. 1000 ευρώ η μηχανή + 500-600 για τον βασικό εξοπλισμό δεν είναι και τόσα πολλά λεφτά. Βέβαια όπως είπες το πόσα θα φάει μετά η μηχανή για ανταλλακτικά και συντήρηση είναι άλλο θέμα.

Τέσπα κατα βάθος πρέπει να το πάρω απόφαση εγώ ο ίδιος και ή να ξεκολλήσω ή να την κάνω τη μαλακία και να ησυχάσω. Αν σταματήσω να γράφω στο φόρουμ σημαίνει ότι ξεκόλλησα. Αλλιώς το επόμενο ποστ μου μάλλον θα είναι στα τεχνικά θέματα όπου θα ζητάω βοήθεια για την πρώτη βλάβη της μηχανής :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για τόσο παλιό μηχανάκι πάντως ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ σε συνεργείο πριν την αγορά και Ε Ξ Ο Ν Υ Χ Ι Σ Τ Ι Κ Ο Σ ελεγχος. Συννενοήσου με τον μάστορα απο πριν δηλαδή να δώσει κάμποση ώρα πάνω στο μηχανάκι για να μην πηγαίνεις για αλλαγή κινητήρα στην βδομάδα πάνω...δώστου και κανα φράγκο μπάς και ενδιαφερθεί λίγο παραπάνω. Μπορεί όταν την πας δηλαδή να σου πεί θέλει αλλαγή τάδε τάδε και τάδε (πχ λάστιχα αναρτήσεις και ξέρω γω τι άλλο) και να σου κάνει ενα γενικό κοστολόγιο το οποίο θα προσπαθήσεις όσο μπορείς να το ρίξεις απο την τιμή αγοράς.

Απο την άλλη μπορεί και να σου πεί το μηχανάκι είναι αστέρι και δεν θές τίποτα :pray: μην πολυελπίζεις για τέτοια κατάσταση όμως.

Κατά τα άλλα οσον αφορά τον εξοπλισμό να έχεις στο νού σου οτι ο εξοπλισμός μηχανής είναι επένδυση ετών,δεν είναι σαν να αγοράζουμε μπλούζα που θα την αλλάξουμε του χρόνου. Και κατα την γνώμη μου ΒΑΣΙΚΟ είναι μόνο το κράνος και ένα φτηνό ζευγάρι γάντια. Μπουφάν φοράς και ένα δερμάτινο πόλης προσωρινά. Τα υπόλοιπα μπορείς εαν υπάρχει οικονομικός περιορισμός να τα προσθέτεις καθώς προκύπτουν ανάγκες οπότε το κόστος να απλωθεί σε μια περίοδο 6-10 μηνών. Σίγουρα είναι προτιμότερο να τάχεις όλα εξαρχής αλλα ο καθένας ότι μπορεί κάνει.

PS: Αυτό με τον καιρό που λένε όλοι πραγματικά δεν το έχω καταλάβει ποτέ μου. Με τον σωστό εξοπλισμό πάνω στην μηχανή (και τα σωστά μυαλά για να μην φας τα μούτρα σου) κατεβαίνεις απο την μηχανή 100% στεγνός ενώ με το να τρέχεις μέσα στις καρέκλες απο εκεί που άφησες το αμάξι μέχρι τον προορισμό σου με τίποτα αδιάβροχο πάνω σου και σκατά γίνεσαι,και βρίζεις επειδή δεν βρίσκεις parking επειδή όλοι είναι με τα τουτου έξω "λόγω καιρού"...αυτά.

Καλά ξεμπερδέματα...το ξέρω ακριβώς το συναίσθημα του να αφήνεις τον έρωτα ανολοκλήρωτο στο παρατσακ...στο τέλος είναι αυτό που είπες,πάρε μια απόφαση και stick with it. :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά δεν άντεξα. Την έκανα τη μαλακία(;) Πήγα μαζί με έναν φίλο μου και είδαμε την CBR400RR που είχα παραθέσει σε λινκ. Την είδαμε, την δοκιμάσαμε, δεν διαπίστωσαμε κάποιο σημαντικό πρόβλημα (ο φίλος μου δηλαδή που ξέρει από μηχανές. Εγώ μόνο αν έλειπαν τα λάστιχα θα καταλάβαινα ότι έχει πρόβλημα :blush:). Για 1000 ευρώ που μου την άφησε πίστευα ότι άξιζε το ρίσκο και την αγόρασα. Μαλακία ή όχι μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Κι έπειδη προέβλεψα ότι αν την πάρω το επόμενο ποστ μου θα περιλαμβάνει τεχνική ερώτηση, να μην σας απογοητεύσω :winking:

Έχει μια δυσκολία στο ξεκίνημα η μηχανή. Όταν πάω να την ξεκινήσω η μίζα γυρνάει λίγο ψόφια και δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρει μπροστά. Αν δεν πάρει με την πρώτη, μετά είναι ακόμη πιο ψόφια και παίρνει μόνο "σκαστή" με δευτέρα και τσούλημα. Υποθέτω πως το πρόβλημα είναι της μπαταρίας (και ο παλιός ιδιοκτήτης μου είπε ότι μάλλον θέλει άλλαγμα) αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ για να σιγουρευτώ. Είναι ασφαλές να υποθέσω ότι φταίει η μπαταρία και να αγοράσω μια καινούρια για να την αλλάξω ή μπορεί να φταίει και κάτι άλλο οπότε τζάμπα θα κάνω την αλλαγή;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλορίζικη

μπαταρία ή κατι παρεμφερες πχ ανορθωτης

να την πας σε ένα μαγαζι με μπαταρίες να σου κάνει ένα τεστ όλα αυτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλορίζικη, πάντα όρθιος (και όχι με την έννοια του κουλού να περνάς στροφες όρθιος :P) και καλά χιλιόμετρα! Περιμένουμε και εντυπώσεις όμως γιατί είναι μια ιδιέταιρη αίσθηση η οδήγηση δίτροχου για πρώτη φορά :)

Τώρα για τη μίζα τα είπαν ήδη,μπαταρία ή κάτι παρεμφερές σίγουρα. Πήγαινε να στην ελέγξουν όμως πρίν αγοράσεις μπορεί απλά να θέλει φόρτιση αν ήταν σε ακινησία καιρό...

Δώσε και καμιά φωτό να την δούμε όμως ε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να και οι πρώτες φωτό:

imag0653r.jpg

imag0654u.jpg

imag0655h.jpg

Τώρα για τις πρώτες εντυπώσεις από την οδήγηση, είναι φυσικά πολύ δύσκολο να κρίνω την μηχανή δεδομένου ότι δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Νομίζω πάντως ότι ο κυβισμός της είναι ιδανικός, από την άποψη ότι είναι αρκετά μικρή ώστε να μην τρομάζει με το γκάζι της, αλλά και αρκετά δυνατή ώστε να μην την βαρεθώ γρήγορα.

Η σκυφτή θέση οδήγησης δεν με έχει κουράσει προς το παρόν, αλλά δεν έχω κάνει και κανένα μεγάλο ταξίδι. Πιθανόν αν την οδηγήσω για αρκετά συνεχόμενα χιλιόμετρα να μου κακοφανεί.

Αυτό που με ξενίζει σίγουρα και θα πρέπει να συνηθίσω είναι η οδήγηση σε υψηλές στροφές. Συνηθισμένος από το αυτοκίνητο μου έρχεται να αλλάξω ταχύτητα με το που φτάνω τις 4000 στροφές :blush2:

Κατά τα άλλα τα φρένα φαίνονται να δουλεύουν καλά (αν και για ευνόητους λόγους δεν επιχείρησα κανένα απότομο φρενάρισμα), στο στρίψιμο είναι πιο εύκολη απ'ότι περίμενα, ενώ μου φαίνεται και αρκετά ελαφριά για το μέγεθος της.

Φυσικά είμαι κατενθουσιασμένος, αλλά νομίζω αυτό είναι αναμενόμενο για κάποιον που αποκτάει την πρώτη του μηχανή. Περισσότερα εν καιρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα διαβασα το τοπικ και θα σε ελεγα για πρωτη μοτοσυκλετα να διαλεγες superfour.Οπως καταλαβες ειμαι βαμενος superfourας.Αλλα χτυπησες ξαδερφη σε πιο σπορ.Καλοταξιδη ειναι κουκλα.Δεν νομιζω οτι θα την βαρεθεις ευκολα.Παντα ορθιοι και οι δυο. :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

(πρέπει να είναι το επόμενο του "aero" κάπου στο '89-90)

ως νοσταλγός του παρελθόντος μπορώ να σου πω οτι μια χάρα φαίνεται από τις φωτό(ελπίζω να μη χρειασθείς άλλα τόσα για συμμάζεμα)

διάβαζε, ενημερώσου, γενικώς να ασχολείσαι και δε θα βρεθείς προκλήσεων παρα την ηλικία της μοτο

καλωσήρθες στον όμορφο κόσμο των μοτοσυκλετών, καλορίζικο, καλόβολτο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα