Jump to content
Sign in to follow this  
kapparider

Gilera Runner WhiteSoul 125cc vs Yamaha Crypton X135

Recommended Posts

φιλε αυτο για το χρωμα που ανεφερες ειναι μυθος.στα παλια γινονταν αυτο.απο το 2008 και μετα οχι.ετσι τουλαχιστον μου εχει αποδειξει το δικο μου.εχω το 200.και εθνικη εχω βγει και ταξιδι 260 χλμ εκανα.κανενα προβλημα..βολευει σαν μηχανακι.αλλα αμα το θες αποκλειστηκα μεσα στην πολη και να μν καει τπτ παρε το crypton.καλο και πολυ αξιοπιστο.αλλα το gilera ειναι μια κλαση παραπανω γτ αμα σου την δωσει βρε αδερφε κανεις και ενα ταξιδακι για την εμπειρια.

Νάσαι καλά φίλε που απάντησες.Πόσο κατανάλωση έχει το 200άρι?Βλέπω τόχεις 125cc με μετατροπή malossi στα 200?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μεσα στην πολη επειδη δεν του πινω το αιμα(δεν ειμαι τετοιος τυπος.το σεβομε) βαζω 5 ευρω(2,7 λιτρα,καπου εκει)και το κραταω 5 μερες.βγαζει περιπου 60 με 70 χλμ.οπτε υπολογισε με καλη χρηση και καλη βενζινη γυρω στα 4 λιτρα στα 100 χλμ.αμα του πινεις το αιμα θα θελει 6 λιτρα...εκτος πολης που κινουμε με μεγαλη ανεση και εχω 100 χλμ με 5.500 στροφες θελω 3 λιτρα στα 100.οπτε 5.50 ευρω.το καλοκαιρι εκανα καθε μερα μεγαρα-κυψελη 47 +47χλμ πηγαινε ελα με 5 ευρω.αλλα τοτε η βενζινη ειχε 1,63 ευρω :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μεσα στην πολη επειδη δεν του πινω το αιμα(δεν ειμαι τετοιος τυπος.το σεβομε) βαζω 5 ευρω(2,7 λιτρα,καπου εκει)και το κραταω 5 μερες.βγαζει περιπου 60 με 70 χλμ.οπτε υπολογισε με καλη χρηση και καλη βενζινη γυρω στα 4 λιτρα στα 100 χλμ.αμα του πινεις το αιμα θα θελει 6 λιτρα...εκτος πολης που κινουμε με μεγαλη ανεση και εχω 100 χλμ με 5.500 στροφες θελω 3 λιτρα στα 100.οπτε 5.50 ευρω.το καλοκαιρι εκανα καθε μερα μεγαρα-κυψελη 47 +47χλμ πηγαινε ελα με 5 ευρω.αλλα τοτε η βενζινη ειχε 1,63 ευρω :wallbash:

Κομπλέ!Δε μου είπες όμως τόχεις φτιαγμένο έτσι όπως σου είπα?ή καμια σχέση..

Εγώ σ ένα μήνα δίνω το 50αράκι και παίρνω το 125 ;)

Καινούριο?Το 50άρι καινούριο τόχες πάρει?Να υποθέσω είμαστε συνομήλικοι 18?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινούριο?Το 50άρι καινούριο τόχες πάρει?Να υποθέσω είμαστε συνομήλικοι 18?

Καινούριο θα το πάρω και καινούριο το είχα πάρει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινούριο θα το πάρω και καινούριο το είχα πάρει..

Το whitesoul???Αυτό ήθελα καιγώ αν και το blacksoul μαρέσει πιο πολύ αλλά...τελικά δεν μάζεψα τα λεφτά στα 2 μαθήματα π έδωσα μέχρι τώρα πανελλήνιες δν τα πήγα καλά όσο θάθελα και θάπρεπε..επομένως μετάχειρο κανα gilera 125 του 2009-10.Δν πειράζει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό θέλω φίλε...(Δεν αλλάζω τ άσπρο :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: :mB_kalo_e: )

http://i5.photos.sca.../895229_1_b.jpg

Κυκλοφορεί ακόμα καινούριο αυτό?Εγώ νομίζω κυκλοφορεί το blacksoul με τις χρυσές γραμμές και το νέο το άσπρο που είναι ματ γκρί κάπως μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καινούρια υπάρχουν:

-BlackSoul

-WhiteSoul

-Αυτό που σου έδειξα στο λινκ σε άσπο, μαύρο, κοκκινο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νάσαι καλά φίλε που απάντησες.Πόσο κατανάλωση έχει το 200άρι?Βλέπω τόχεις 125cc με μετατροπή malossi στα 200?

crypton x

Καλησπέρα,είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 μηχανάκια.Διάβασα πολλά θέματα αλλά δν βρήκα κανένα π να με καλύπτει πλήρως μιας κ ο καθένας μας έχει τις ιδιαιτερότητές του και τις παραξενιές του.Το καλοκαίρι θα αγοράσω το πρώτο μου μηχανάκι και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο(για την ακρίβεια κ μεταξύ του Daytona Sprinter Injection 125cc),το μηχανάκι το θέλω για μεταφορές μέσα στην πόλη κυρίως,πολλές βόλτες,ανηφόρες και δικάβαλα.Δεν το θέλω για κόντρες,σούζες,burn out κτλ..

Έχω ακούσει και διαβάσει πολλά,κυρίως για το Yamaha Crypton X135,όμως δεν έχω οδηγήσει κανένα απο τα 2..κάτι που σκοπεύω να κάνω σίγουρα μόλις τελιώσω το σχολείο και τις πανελλαδικές..οπότε δεν έχω δική μου γνώμη και άποψη για κανένα απο τα 2.

Κάτι ακόμα π με καίει είναι η κατανάλωση και ποιο θα με βολέψει πιο πολύ για τις ανάγκες μου και θα είναι κομπλέ για πρώτο μηχανάκι με φθηνά service και λιγότερες ανάγκες.

Το Gilera Runner WhiteSoul 125cc ξέρει κανείς πόσο κατανάλωση έχει?Έχα ψάξει παντόυ αλλά δν έχω βρεί τπτ...μιας π είναι καινούριο αν όχι γιαυτό για το προηγούμενο μοντέλο δλδ του 2011 άν ξέρετε τι κατανάλωση έχει γιατί η gilera δν έχει στο site της το συγκεκριμένο στοιχείο.

Το ίδιο ισχύει και για το Yamaha Crypton X135 ξέρει κανείς την επίσημη κατανάλωση π δίνουν?Ξέρω μόνο ότι έχει χωρητικότητα ρεζερβουαρ 3,6lt.

Για το Daytona Sprinter Injection 125cc ξέρω πολλά και είναι και αυτό φαβορί κυρίως για τα καλά λόγια π έχω διαβάσει εδώ μέσα κ της οικονομικότητάς του.

Επίσης είμαι 18χρονών,1.80 ύψος και 80 κιλά..τα σημειώνω γιατί έχω δεί πολλές φορές τα ρωτάτε κ παίζουν ρόλο.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο!

το crypton x δεν θα το βαρεθεις ποτε monoshock αναρτηση = κρατημα σε στροφη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα