Redox 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 Εμαθα απο φιλους που επισης εδωσαν για διπλωμα 50cc πως ειναι 30 τα τεστ (περιεχουν 30 ερωτησεις το καθενα) απ' τα οποια σου τυχαινει 1 και επισης εμαθα πως καπου ειχαν δημοσιευτει και οι λυσεις τους (πχ για να κανεις σκονακι). Αν εχετε ακουσει κατι παρομοιο ή γνωριζετε απο που μπορω να βρω τις λυσεις (και να κανω και κανα σκονακι :P) πειτε μου μαγκες! ;) Πιστευω πως απασχολει και αλλα παιδια με το ανχος θα περασω, δε θα περασω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 Φιλε μου μπορεις να παρεις ενα βιβλιαρακι με 7 ευρω το οποιο περιεχει τα 30 τεστ με τις λυσεις τους.... Ετσι ωστε αν θες να εχεις και ενα σκονακι μαζι σου σε περιπτωση που κολλησεις πουθενα μπορεις να κανεις μια σμικρυνση σε ενα βιβλιοπωλειο και να ξεμπερδευεις... Να ξερεις ομως πως αν γινει καμια στραβη και σε πιασουν σε κοβουν και δεν σε αφηνουν να ξαναδωσεις για 2 μηνες η και παραπανω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
a.r.o.stakhs 797 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 Φιλε μου, πραγματικα τα τεστ ειναι ευκολα, ειναι κριμα να σε πιασουν για σκονακι. Εγω ενα απογευματακι με φραπεδακι καθισα να τα κανω και μεσα σε ενα 2ωρο τα ειχα μαθει. Αφιερωσε 2 ωριτσες απο το χρονο σου και με συγκεκτρωση θα καταφερεις πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redox 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καταρχην Nikos Sp 50 Πως θα το ζητησω το βιβλιαρακι απ το βιβλιοπωλειο? Θελω να χω μια ιδεα του πως θα ειναι και να εξασκηθω πανω σ'αυτα. Τι ενοουσες με τον ορο σμικρυνση? stakhs Τα βιβλια οπως πιθανως γνωριζεις ειναι 2: το μικρο μπλε και το μεγαλο που χει τα σηματα και που ουσιαστικα αναφερεται στα αυτοκινητα. Το μπλε το εμαθα, απ το αλλο ομως νομιζα πως επρεπε να γνωριζω μονο τα σηματα αλλα σημερα μου παν πως πρεπει να διαβασω και ολο το υπολοιπο βιβλιο (διασταυρωσεις κλπ)! Ενημερωτικα εχω περασει 2 βδομαδες+ πανω απ τα συγκεκριμενα βιβλια και ακομη δε νιωθω τοσο σιγουρος, γι'αυτο θελω να ριξω μια ματια στο βιβλιο με τα θεματα..! :) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2012 από τον Redox Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καταρχην Nikos Sp 50 Πως θα το ζητησω το βιβλιαρακι απ το βιβλιοπωλειο? Θελω να χω μια ιδεα του πως θα ειναι και να εξασκηθω πανω σ'αυτα. Τι ενοουσες με τον ορο σμικρυνση? Θα ζητησεις βιβλιο με σηματα οδικης κυκλοφοριας για μηχανες και αυτοκινητα (το ιδιο ειναι)... Θα το ανοιξεις και λιγο να δεις αν ειναι αυτο με τα 30 τεστ και αν γυρισεις στην τελευταια σελιδα θα βρεις και τις απαντησεις απο καθε τεστ... Επειτα μπορεις να πας σε ενα βιβλιοπωλειο και να σου τις βγαλουν φωτοτυπια σε ενα χαρτακι οσο το μισο της παλαμης σου και μικροτερο...με υψηλη αναλυση ωστε να διαβαζονται ανετα.... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 6 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2012 να προσθεσω οτι τις λυσεις μπορεις να τις γραψεις κ στο κινητο σ με μορφη προχειρου μηνυματος ή στις σημειωσεις κ να τα εχεις αριθμημενα για καθε τεστ.. αλλα εγω προσωπικα δν βρισκω λογο να αντιγραψεις. καταλαβαινω μπορει να σ φαινονται πολλα αλλα μην ξεχνας οτι ειναι 50αρακι. οταν θα θες να βγαλεις διπλωμα για αυτοκινητο εκει τι θα πρεπει να κανεις?? γιαυτο κατσε διαβαζε το βιβλιο με τα τεστ που σ ειπαν οι πιο πανω γτ ακριβως οπως τα βλεπεις πεφτουν! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redox 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9 , 2012 Μαγκες κακα τα νεα, το συγκεκριμενο βιβλιο δεν κυκλοφορει πια εδω και 2 χρονια. Κυκλοφορει μια νεοτερη εκδοση του που δεν εχει τα θεματα αλλα 30 μονο ερωτησεις. Πηγα σε βιβλιοπωλεια και ρωτησα. Στα ποιο πολλα ειχε τελειωσει, αλλα δεν το ειχαν και το τελευταιο μου ειπε αυτο που προανεφερα.. Αν καποιος το 'χει ας επικοινωνησει μαζι μου ή απο εδω ή μεσω pm να βρουμε μια λυση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redox 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Μαγκες, εχει καμια σχεση αυτο που βρηκα εδω: http://stogr.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=92&Itemid=159 με αυτο που ψαχνω? Εδω βεβαια εχει 15 τεστς αλλα ας επιβεβαιωσουν οι νεοτεροι "πτυχιούχοι".. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 αν δεν κανω λαθος οι ερωτησεις που εχει το βιβλιο ειναι αυτες και για αυτοκινητο και για μηχανακι.. http://www.artinoi.gr/cgi-bin/forumV2/kok.pl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Redox 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2012 Σε ενα απο τα 30 τεστς για αυτοκινητο (απ'το τελεφταίο link) θα εξεταστω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 29 , 2012 Σε ενα απο τα 30 τεστς για αυτοκινητο (απ'το τελεφταίο link) θα εξεταστω? λογικα ναι , ετσι μου ειπε μια φιλη μου που εδωσε πριν 1-2 χρονια, αν ισχυουν ακομα αυτα τα τεστ δεν ξερω.. εγω θα δοσω σε 6 μηνες :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες