gr1g0r1s 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 εμενα αν κ 99% φοραω κρανος oi ΔΙΑΣ με σταματανε συνεχεια, φταιει το μοτο, μου το εχουν πει πολλες φορες που τους εχω ρωτησει. κανουν τον ελεγχο τους κ φευγουν δε θυμαμαι ποτε να ειχα προβλημα, αλλοι ειναι ευγενικοι, αλλοι επαγγελματιες, αλλοι φιλικοι, αλλοι αξεστοι, αλλοι αντιπαθητικοι αλλα παντα ηταν διαχειρισιμες καταστασεις. γενικα ειναι ενα σωμα με μικτες τασεις κ συμπεριφορες κατι λογικο αφου μεσα στην ιδια κοινωνια ειμαστε. για τους ΔΕΛΤΑ παλι δε μπορω να πω το ιδιο...πραγματικα μυαλο τζατζικιου κ στις 2 επαφες μας. δε χρειζεται να πω τιποτα αλλο παρα μονο οτι ο τροπος που μου καναν σημα.....ηταν 2 χερια ενα δεξια κ ενα αριστερα στους ωμους μου ενω ημουν με πολυ μικρη ταχυτητα κινησει. δελτα κ διας ειναι δυο διαφορετικοτατες φυλες για εμενα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Τι να σου πώ τώρα, ανόμοιες δουλειές συγκρίνεις, εν μέρη συμφωνώ όμως, αλλά θέλω να περνάνε και από την περιοχή μου που κ που ξες. Εννοούσα ότι όσο δεν υπάρχει λόγος(να κυνηγήσουν κάποιον ή να βιαστούν) να κάνουν παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, δεν υπάρχει λόγος να βάζουν τους υπόλοιπους μας σε κίνδυνο. ;-) Αλλιώς με την δικαιολογία πως "βιάζονται" θα μπορούσαν και όλοι οι υπόλοιποι να μην περιμένουν στο φανάρι. Πάντως εγώ το χαίρομαι όταν περνάνε απο την περιοχή μου... "Σουζάρουν" τα καγκουροιδές που περνάνε όλη την ώρα κάτω απο το σπίτι, ότι ώρα να 'ναι και δεν αφήνουν κανέναν να κοιμηθεί.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2012 από τον koursaros-cbf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 πολλη ανατριχιλα το τραγουδι οταν ειδα την ταινια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gustom2008 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 απομιμηση της ομαδας ζ ειναι η δελτα και η διας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 απομιμηση της ομαδας ζ ειναι η δελτα και η διας. Καμία σχέση, είσαι εντελώς άκυρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
griniaris 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 συνηθως ειναι ευγενικοι, επισης τωρα τελευταια σε βλεπουν και χωρις κρανος και γυριζουν το κεφαλι τους,κανουν πως δεν σε βλεπουν, φυσικα υπαρχει και η μειοψηφια( οπως σε ολα τα επαγγελματα αλλωστε )που ειναι αγενεις και προκλητικοι.εισαι ατυχος φιλε επεσες στην περιπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nxcbr 1.299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 συνηθως ειναι ευγενικοι, επισης τωρα τελευταια σε βλεπουν και χωρις κρανος και γυριζουν το κεφαλι τους,κανουν πως δεν σε βλεπουν, φυσικα υπαρχει και η μειοψηφια( οπως σε ολα τα επαγγελματα αλλωστε )που ειναι αγενεις και προκλητικοι.εισαι ατυχος φιλε επεσες στην περιπτωση. Τώρα αυτό για καλό το είπες ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aspg 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 (τροποποιήθηκε) oi ΔΙΑΣ με σταματανε συνεχεια, φταιει το μοτο, μου το εχουν πει πολλες φορες που τους εχω ρωτησει ..εμενα παλι.... απο το 200?(ωχ... ποσα χρονια..) που πηρα το μηχανακι δε με εχει σταματησει κανενας...... με κοιτανε... κοβω μπας και με σταματησουν... αλλα με διωχνουν.... σχεδον το εχω απωθημενο... :cry: :cry: να και μια δικη μου ιστορια καπου στην μεση απο οσα λετε... Ειδικος φρουρος κοβει τον δρομο επειδη ειδε καλυτερο ...παρκιν για το αμαξι του "μπαμπα" με σφηνωσε στο φτερο του και στο αλλο παρκαρισμενο... κατεβηκε... μου λεει παει το φτερο του "μπαμπα" πως βουλιαξε ετσι... συν κατι κουλα οτι πηγαινα αναποδα στον μονοδρομο... ημουν σε δρομο διπλης στην πορεια μου και με εκοψε απο το αναποδο ρευμα απο ξεπαρκαρισμα αναποδα... ασχημη εντυπωση οτι ο ειδικος φρουρος με το που ηρθε ο ζητας βιαστηκε να χαιρετησει "γεια σου συναδερφε!"... καλα ρε μπαγλαμα (με συγχωρειτε κιολας...) εγω εχω σκισμενο παντελονι και εσυ κανεις ...δημοσιες σχεσεις!???? ο Ζητας που ηρθε, ηταν τυπικοτατος, εφυγα κουτσαινοντας και σπρωχνωντας το μηχανακι και καπου 20-30 μετρα μετα το παλληκαρι ο ζητας με διπλαρει και ρωταει, θελεις κατι, καποια βοηθεια να καλεσω κανεναν... ο ειδικος φρουρος εκανε δηλωση 30 - 40 μερες αργοτερα μετα απο επανελλημενα τηλεφωνηματα και σχεδον παρακαλια και απειλες... Αρα υπαρχουν και σωστοι και καθικια... ο μηχανοβιος παντως αστυνομος ηταν αστερι... δεν μπορω να πω κουβεντα. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 8 , 2012 από τον aspg Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
marikos100 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 15 φορες μετρημενα με εχουν σταματηση διαφορετικοι αστυνομικοι της ομαδας διας αλλα ενταξει δεν μου εχουν φερθει ετσι αντε στης 3-4 φορες απλα να με φοβησουν επειδη δεν ειχα ασφαλεια και διπλωμα αλλα της αλλες φορες μου φεροντουσαν ευγενικα και τυπικα και μαλιστα πιαναμε και σηζητηση της ποιο πολλες φορες... Τωρα εσυ σε τι ατομα επεσες δεν ξερω... παντως η δουλια του αστυνομικου ειναι να φερετε καλα σε εναν νομιμο ΕΛΛΗΝΑ πολιτη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 ..εμενα παλι.... απο το 200?(ωχ... ποσα χρονια..) που πηρα το μηχανακι δε με εχει σταματησει κανενας...... με κοιτανε... κοβω μπας και με σταματησουν... αλλα με διωχνουν.... σχεδον το εχω απωθημενο... Χαχαχα, το ίδιο απωθημένο είχα και εγώ, μέχρι που με σταμάτησαν προημερών αργά το βράδυ σε μπλόκο. Νόμιζα οτι ήμουν απλά ασφαλής επιλογή, με βλέπαν απο μακρυά στο φανάρι να μην κάνω καγκουριές, καλοκαιριάτικα με full εξοπλισμό, άρα σίγουρο οτι δεν θα τους τρέχω βραδιάτικα να συμπληρώνουν αναφορές, κλήσεις κλπ. 4 παιδιά 20-25 ετών, 3 αγόρια και μια κοπέλα. Με σταματάνε και όπως σβύνω τη μηχανή ο ένας με χαιρετάει και αρχίζει το ποιήμα. Του κάνω νόημα σε στύλ "μη μιλάς, τώρα μιλάνε τα μάτια" και βγάζω κρανάκι. Αντιλαμβάνεται οτι ΔΕΝ τον άκουγα πρίν και ξαναπάμε απο την αρχή. Αυτός έπαιρνε χαρτιά και η κοπελίτσα τα έλεγχε, με ρώτησε κιόλας η μικρή μόλις έβαλε την ταυτότητα μου σε ένα τερματικό αν είμαι ο τάδε που μένει στην τάδε οδό. Ευτυχώς τηλέφωνο δεν ζήτησε, θέλω κ εγώ το χρόνο μου στο καμάκι. Αφού λοιπόν έχουμε τελειώσει με τα τυπικά και έχω 4 ένστολους γύρω μου αποκαλύπτεται ο πραγματικός σκοπός του ελέγχου μου. "Ρε φιλαράκι, τη μηχανάκι είναι αυτό?" Τα υπόλοιπα τα φαντάζεστε. Αν δεν ήμουν κομμάτια θα κατέβαινα να κάνουμε και παραπάνω κουβεντούλα αλλά περιορίστικα στα βασικά για τη μηχανή. Μετά απο αυτό κυκλοφορώ με τα specs του derbi τυπωμένα για να τα δίνω σε ελέγχους... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Και εμένα με σταμάτησαν πρώτη φορά για έλεγχο (μιας και μπήκα δικαιολογημένα σε ένα μονόδρομο και τους βρήκα μπροστά μου στα 20 μέτρα!!), ήταν πολύ ευγενικοί, τσέκαραν τα χαρτιά μου, και με άφησαν να φύγω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 Παντου σε ολα τα επαγγελματα υπαρχουν οι καλοι οι κακοι και οι ασχημοι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 21 , 2012 καταγγελια φιλε καντους . εχουν μπει κατι παλικαρακια μεσα στο σωμα και κανουν τους μαγκες και καλα αυτοι ειναι οι αρχηγοι . τις προαλλες με σταματησαν κατι μομολα ειχα τα παντα καιμου συμπεριφερονταν με εναν τροπο , λες και ειχα κανει φονο . αλλα τους απαντουσα σε καθε μαλακια που ελεγαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες