teo pap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Εχω κλεισει τα 16 κ ψαχνω για μηχανακι 50 κυβικων κ απο οτι φαινεται κατελιξα πως αυτο (Gillera runner) ειναι το πιο γρηγορο σε αυτα τα κιβυκα...υπαρχει μηπως κατι αλλο που θα επρεπε να ξερω για αυτο το μηχανακι? γιατι μου ειπαν πως ειναι ''ατιθασο'' κ πως δεν μπορω να το κουμανταρω...ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Mια χαρα ειναι για πρωτο μηχανακι.. Το ειχε ενας φιλος και παει πολυ καλα για τα κυβικα του.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συγγνώμη,αλλα αν είναι μηχανάκι 50 κυβικών ατίθασο,πως να χαρακτηρίσουμε μια RG 500 Γ για παράδειγμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teo pap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Συγγνώμη,αλλα αν είναι μηχανάκι 50 κυβικών ατίθασο,πως να χαρακτηρίσουμε μια RG 500 Γ για παράδειγμα; επιδει ακριβως ειχα αμφιβολιες για αυτο...ζητησα την γνωμη σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Δεν υπαρχει τετοιο ζητημα.. Παρτο και θα το ευχαριστηθεις.. Αν ψαχνεσαι για σκουτερ ειδικα ειναι οτι καλυτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 επιδει ακριβως ειχα αμφιβολιες για αυτο...ζητησα την γνωμη σας Το ειρωνικό ύφος πηγαίνει σε αυτούς που σου το είπαν,οχι σε εσένα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teo pap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Το θεμα ειναι οτι δεν εχω ιδιαιτερες προτιμισεις μεταξυ σκουτερ κ παπι...απλα κατελιξα σε αυτο γιατι ειναι το πιο γρηγορο 50αρι...ο πατερας μου (χωρις να θελω να φανω μπαμπακιας) λεει πως δεν ειναι τοσο ασφαλη τα σκουτερ γιατι εχουν μικρες ροδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Οχι φιλε μου μια χαρα ειναι το συγκεκριμενο σκουτερ... 14αρα ζαντα μπρος και 13αρα πισω... Επιπλεον εχει και τα καλυτερα φρενα στην κατηγορια του... Και απο εμφανιση νομιζω πως τα λογια ειναι περιττα...!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teo pap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 αληθεια? δεν ηξερα οτι ειναι τοσο μεγαλες :D εσυ απο οτι βλεπω αυτο εχεις ετσι? εισαι ευχαριστημενος? κ αν ειναι ευκολο να μου πεις αν καιει πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Ειμαι πολυ ευχαριστημενος... Τωρα το ποσο καιει καθοριζεται απο το πως το παει ο καθενας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 ι...απλα κατελιξα σε αυτο γιατι ειναι το πιο γρηγορο 50αρι... ε μην παιρνεις κ ορκο... ναι ειναι μια ποολυ καλη επιλογη, ειναι ομορφο κ εχει πολυ καλη τελικη σε σχεση με τα παπακια αλλα ειναι λογικο επειδη ειναι κ διχρονο... αυτο με τις ροδες που αναφερει ο μπαμπας σ, παρολο που δν το εω τσεκαρει μονος γτ εχω παπι, το εχω ακουσει απο πολλους οτι γλιστρανε περισσοτερο οι ροδες δν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως... κ αν δν εχεις προβλημα με τις βενζινες παρτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) ε μην παιρνεις κ ορκο... ναι ειναι μια ποολυ καλη επιλογη, ειναι ομορφο κ εχει πολυ καλη τελικη σε σχεση με τα παπακια αλλα ειναι λογικο επειδη ειναι κ διχρονο... αυτο με τις ροδες που αναφερει ο μπαμπας σ, παρολο που δν το εω τσεκαρει μονος γτ εχω παπι, το εχω ακουσει απο πολλους οτι γλιστρανε περισσοτερο οι ροδες δν ξερω κατα ποσο ισχυει ομως... κ αν δν εχεις προβλημα με τις βενζινες παρτο! Ενταξει τις καλυτερες ροδες τις εχουν τα παπια 16αρες και αρκετα λεπτες... Αλλα δεν θα κανεις και εσυ τον Rossi παιρνοντας αρκετα κλειστα τις στροφες...! Παντως σε επιδοσεις διαπρεπει στη κατηγορια του... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 5 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NavySeal_ 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 στην κατηγορια του σαν σκουτερ ναι λογικο μου φαινεται μιας κ ειναι διχρονο... κ προσωπικα το θεωρω λιγο υπερβολικο αυτο για τα λαστιχα τους :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 στην κατηγορια του σαν σκουτερ ναι λογικο μου φαινεται μιας κ ειναι διχρονο... κ προσωπικα το θεωρω λιγο υπερβολικο αυτο για τα λαστιχα τους :P Δεν κανει η 2χρονιλα τη διαφορα... υπαρχουν και αλλα σκουτερ 2χρονα τα οποια δεν πιανουν μια... Εχω κλεισει τα 16 κ ψαχνω για μηχανακι 50 κυβικων κ απο οτι φαινεται κατελιξα πως αυτο (Gillera runner) ειναι το πιο γρηγορο σε αυτα τα κιβυκα...υπαρχει μηπως κατι αλλο που θα επρεπε να ξερω για αυτο το μηχανακι? γιατι μου ειπαν πως ειναι ''ατιθασο'' κ πως δεν μπορω να το κουμανταρω...ευχαριστω προκαταβολικα Φιλε μου ξεχασα να σου αναφερω πως μπορεις να παρεις και το NRG... εχουν ιδιο κινητηρα, φρενα κτλπ... γενικοτερα ιδιες επιδοσεις... Η μονη διαφορα μεταξυ τους ειναι η εμφανιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 Κι εγω nrg θα σου ελεγα....αλλα γουστα ειναι αυτα,εσυ αποφασιζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 μανίσιο καίει 4,7 λίτρα στα 100χλμ.. το ντεπόζιτο χωράει 7 λίτρα... εγώ που του φοράω ζιγκλερ 65, ελαφρύτερες μπίλιες και ελατήρια στον συμπλέκτη καίω 5-5,5... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2012 μανίσιο καίει 4,7 λίτρα στα 100χλμ.. το ντεπόζιτο χωράει 7 λίτρα... εγώ που του φοράω ζιγκλερ 65, ελαφρύτερες μπίλιες και ελατήρια στον συμπλέκτη καίω 5-5,5... Βαλε και κατι παραπανω στη καταναλωση εσυ κυριε :P Αν ηταν ετσι... θα του αλλαζα και εγω εξατμιση :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fot! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω ψηφιζω Runner με τρελα.. αν εχεις τα λεφτα και επιθυμεις σκουτερ (γιατι πολλοι θεωρουν οτι με το σκουτερ δεν μαθαινεις να οδηγεις, ενω με την παπια και τις ταχυτητες οδηγεις πραγματικα μηχανακι) ειναι οτι καλυτερο σε 50αρι, και απο εμφανιση και απο αποδοση και απο τελικη και απο ολα...Καταναλωση μπορει να εχει λιγο παραπανω λογω διχρονιλας, αλλα γενικα σε αυτην την κατηγορια νομιζω δεν καις σχεδον τιποτα Βεβαια θα πρεπει να ανεχτεις τη λαδιλα που μυριζει, και αν το τσιμπησεις καινουργιο εχε τα ματια σου 14, γιατι το βουτανε γενικα για ανταλλακτικα, αυτα ειναι τα μονα μειον. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2012 από τον Fot! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 Βαλε και κατι παραπανω στη καταναλωση εσυ κυριε :P Αν ηταν ετσι... θα του αλλαζα και εγω εξατμιση :D Τόσο είναι.. Το έχω μετρήσει.. δεν έχει μεγάλη διαφορά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εγω ψηφιζω Runner με τρελα.. αν εχεις τα λεφτα και επιθυμεις σκουτερ (γιατι πολλοι θεωρουν οτι με το σκουτερ δεν μαθαινεις να οδηγεις, ενω με την παπια και τις ταχυτητες οδηγεις πραγματικα μηχανακι) ειναι οτι καλυτερο σε 50αρι, και απο εμφανιση και απο αποδοση και απο τελικη και απο ολα...Καταναλωση μπορει να εχει λιγο παραπανω λογω διχρονιλας, αλλα γενικα σε αυτην την κατηγορια νομιζω δεν καις σχεδον τιποτα Βεβαια θα πρεπει να ανεχτεις τη λαδιλα που μυριζει, και αν το τσιμπησεις καινουργιο εχε τα ματια σου 14, γιατι το βουτανε γενικα για ανταλλακτικα, αυτα ειναι τα μονα μειον. Φιλε μου αυτο με τη λαδιλα που λενε πολλοι δεν ισχυει... Θυμαμαι πριν το παρω, διαβαζα εδω στο φορουμ απο κατι παλικαρια που ελεγαν πως οταν κατεβεις απο το Runner μυριζεις λαδιλα και κατι τετοια τρελα βαζοντας με σε σκεψη... Τελικα το πηρα και δεν μου εχει δωσει απολυτως καμια αφορμη... μονο στο πρωινο ξεμπουκωμα στις 2 πρωτες γκαζιες μυριζει λιγο που αλλωστε ειναι και λογικο.... Εκτος και αν αναφερεσαι φιλε μου στο παλιο μοντελο... το οποιο οντως μυριζει λιγο... Τόσο είναι.. Το έχω μετρήσει.. δεν έχει μεγάλη διαφορά... Φιλε μου Ακη... ενας φιλος μου που εχει αλλαγμενη εξατμιση στο runner του μοντελο '11 και μαλιστα ιδια με εσενα ZX-R... Καιει αρκετα σε συγκριση με το μανησιο...κανα 6λιτρο στα 100... Εκτος και αν μενεις σε κανα χωριο που δεν υπαρχουν φαναρια και γενικοτερα κινηση τα οποια αυξανουν και τη καταναλωση... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 ναι, σε χωριό μένω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2012 ναι, σε χωριό μένω :D Αυτα τα λεμε απο την αρχη... :P Σε αυτο οφειλεται και η χαμηλη καταλανωση... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
teo pap 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2012 ευχαριστω παιδια για την βοηθεια :) κ το NRG καλο μου φαινεται...θα το σκεφτω κ θα αποφασησω, ευχαριστω κ παλι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες