Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) Η μηχανούλα μου, μετά από 13 μήνες και 20.000χλμ χρήσης άρχισε να μην δείχνει τόσο καινούργια όσο κάποτε... Ο κυριότερος λόγος είναι οι διάφορες γρατζουνιές, αμυχές που υπάρχουν κυρίως στα πλαστικά της ουράς αλλά και μερικές στο τεπόζιτο. Σημειωτέον ότι της φοράω baxter σχεδόν συνέχεια, αλλά, δεν ξέρω πώς, παρόλα αυτά, έχω αποκτήσει δυο μεγαλούτσικες σε μήκος γραμμούλες επάνω... Και ΕΡΩΤΩ! Υπάρχει λύση? Υπάρχει κάποιο βερνίκι, κάποιο υγρό, κάποιο προστατευτικό φίλμ, που να περάσω επάνω σε πλαστικά και τεπόζιτο και να εξαφανιστούν οι γρατζουνιές? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2006 από τον Alex_Under Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 3M, "FinesseIt" λένε πως κάνει θαύματα η εταιρία είναι βέβαια διάσημη δεν το έχω δοκιμάσει, όσοι το έχουν λένε τα καλυτερα βρες το τηλέφωνο της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ελάντα από http://www.3m.com/ και θα σου πούν μαγαζιά στην περιοχή σου που το έχουν λενε πως είναι λίγο ακριβό κοντά στα 35Ε "αλλά αξίζει" βάζεις λίγη αλοιφή, τρίβεις απαλά και για αρκετή ώρα με κατάλληλο βαμβάκι (ή και κοινό βαμβάκι) και η γρατζουνιά φεύγει αρκεί να μην είναι πολύ βαθιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) Thanx G... Έκανα μια γρήγορη έρευνα στο ebay... Ποιό από τα δύο έχεις υπόψιν σου? Link 1 Link 2 -> Link 2 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2006 από τον Dik Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 το 2ο λινκ δεν μου ανοίγει πήγαινε στο μαγαζί με το μηχανάκι και δείξτους τις γρατζουνιές, λογικά θα ξέρουν τι ακριβώς να σου δώσουν και μην ξεχάσεις να τους ρωτήσεις και για το βαμβάκι στο μοτο.γρ υπάρχει μια σχετική ενεργή συζήτηση με τη λέξη "γρατζουνιές" στον τίτλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 3M, "FinesseIt" λένε πως κάνει θαύματα η εταιρία είναι βέβαια διάσημη δεν το έχω δοκιμάσει, όσοι το έχουν λένε τα καλυτερα βρες το τηλέφωνο της ελληνικής αντιπροσωπείας στο ελάντα από http://www.3m.com/ και θα σου πούν μαγαζιά στην περιοχή σου που το έχουν λενε πως είναι λίγο ακριβό κοντά στα 35Ε "αλλά αξίζει" βάζεις λίγη αλοιφή, τρίβεις απαλά και για αρκετή ώρα με κατάλληλο βαμβάκι (ή και κοινό βαμβάκι) και η γρατζουνιά φεύγει αρκεί να μην είναι πολύ βαθιά <{POST_SNAPBACK}> Ακριβώς έτσι! Θα τη βρείς και στα μεγάλα φαναρτζίδικα! Εγώ απο ένα τέτοιο την πήρα! Για εναλλακτική, πάρε την κόκκινη που έχει σε σωληνάριο το πρακτικερ...Αυτή που λέει για βαθιές γρατζουνιές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 αυτή στο πράκτικερ πώς λέγεται; την έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gi_4ce! 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 Την έχω δοκιμάσει και για φθηνή ήταν πολύ καλη... Δε θυμάμαι πως λέγεται, αλλα είναι η μόνη με κόκκινο σωληνάριο και γράφει στο ταμπελάκι τιμής "για βαθειές γρατζουνιές." Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 G δυστυχώς για κάποιο λόγο το 2ο Link μάλλον σκοντάφτει σε τίποτα όρια μήκους γι' αυτό και δεν ανοίγει...Αν πάς στο www.ebay.co.uk και βάλεις "3M Finesse it" θα σου βγάλει αυτά τα 2 λινκς. Όσο για το δικό σου λινκ www.3m.com ούτε εμένα μου ανοίγει. Όλα αυτά που προτίνεται, είναι και για πλαστικά και για μέταλλα ΚΑΙ για όλα τα χρώμματα? Είναι δηλαδή διαφανή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 αναφέρομαι στο 2ο προϊόν το www.3m.com μου ανοίγει μια χαρά δεν ξερω αν κάνει για πλαστικα στο μαγαζί θα ξέρουν να απαντήσουν σ' αυτά τα ερωτήματα ναι, για όλα τα χρώματα, ουσιαστικα "κλέβει" χρώμα από τη γύρω περιοχή που δεν έχει γρατζουνιά και το φέρνει στην πληγείσα περιοχή κάτι σε "Δυνάμεις ΕΜΑΚ" σε μορφή αλοιφής δηλαδή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 Πέρνα από το μαγαζί. Έχω το μπουκάλι της 3Μ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 Ασωτος!Οπωσ πάντα λιτός και αποδοτικός στο 100% :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 Ασωτος!Οπωσ πάντα λιτός και αποδοτικός στο 100% :lol: <{POST_SNAPBACK}> Kάνει και για Suzuki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 άσωτε, αν ξέρεις τίποτε λεπτομέρειες του τύπου "πού κανει, πού δεν κάνει, πως χρησιμοποιείται, πόσο κοστίζει, πόσο συχνά μπορεί κανείς να τη βάζει..." δώσε τα φώτα σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Άσωτος 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 Για Θεσσαλονίκη, παίζει χονδρική, γύρω στα 17-17 ?. Για Αθήνα : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=26037 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 Στείλε PM την διεύθυνση του μαγαζιού σου γιατί την ξέχασα...Τώρα που το ξανασκέφτομαι, βάλτην εδώ να σου κάνουμε και διαφήμιση.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gdevelek 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 πήρα πριν λίγο την αλοιφή του Πράκτικερ, Sonax, "για γρατζουνιές" σε μέταλλο, 4.80Ε θα σας πω τι κάνει όταν τη βάλω οβερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 (τροποποιήθηκε) :) Λοιπόν μια αλοιφή που να καλύπτει τις γρατσουνιές και ειδικά βαθιές, για ακρυλικό διπλής που είναι βαμμένες οι μηχανές, ουσιαστικά δεν υπαρχει. Υπαρχει βέβαια και αλοιφή και υγρό το οποίο θα τις καθαρίσει και θα τις γυαλίσει σαν καινούργιες η’ θα αφαιρέσει ψιλές κυριως γραμμές. Στο ακρυλικό διπλής, επειδή τα τελευταία (3 στρώματα) είναι απο βερνίκι, οι γραμμές δεν φεύγουν εύκολα μόνο με ενα απλό τρίψιμο με αλοιφή, αυτό που συνήθως γινεται σ αυτήν την περίπτωση με την αλοιφή, είναι να καθαριστεί το σημείο της γραμμής απ ότι εχει επικαθίσει μέσα και να φαίνετε λιγότερο. Αντίθετα σε όσες μηχανές είναι βαμμένες με ακρυλικό μονής, ίσως καμία η' ελάχιστες (λόγω του ότι τα αυτοκόλλητα μένουν εκτεθειμένα),η περίπτωση της αλοιφής πιάνει τόπο κι αυτό όχι πάντα με τα τέλεια αποτελέσματα που μπορει να επιθυμούμε ,κοινώς πάλι θα φαίνετε, λιγότερο όμως. Επίσης οι αλοιφές γυαλίσματος χρωμάτων και επισκευών πρέπει να χρησιμοπουνται πάντα με μέτρο, διότι για να κάνουν την δουλειά τους δεν μεταφέρουν χρώμα απο το ενα σημείο στο άλλο, αλλά αφαιρούν χρώμα απο το σημείο που τρίβουμε με την αλοιφή! Γι αυτό τον λόγο και χωρίζονται σε ψιλές και χοντρές αλοιφές (σκεφτείτε το σμιριδι) χοντρές για άσχημες γρατσουνιές η' πολλή λερωμένα χρώματα και ψιλές για πιο ήπιες ζημιές και γυάλισμα. Η 3Μ σαν εταιρεία εχει πολλή καλά προϊόντα επαγγελματικά κυρίως. Πάντως αφού θα μπείτε στην διαδικασία αυτή, μετά την αλοιφή μπορείτε να περάσετε και ενα χέρι κερί για καλύτερο αποτέλεσμα - φινίρισμα! Προσοχή στο τρίψιμο με την αλοιφή να μην κατέβει το χρώμα αρκετά και μετά η λύση είναι μια….. βάψιμο και όλες βέβαια αυτές οι εργασίες όχι σε επιφάνειες που φλέγονται απο την ζέστη και σε σκιά! Τα προιοντα που περιεχουν καποιο χρωμα μεσα,(συνηθως τα βασικα) δεν δινουν μονιμα αποτελεσματα. Για μόνιμα αποτελέσματα ,που αφορούν την εξαφάνιση μιας γρατσουνιάς απαιτείτε μαζί με το τρίψιμο με την αλοιφή (το οποίο είναι το προτελευταίο στάδιο) πιο ειδική επεξεργασία. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 9 , 2006 από τον chriko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 ...Και για "γρατσουνιες" σε αλουμινιο? (..Ναι,για μενα μιλαω..Τις καταφερα,στο αλουμινενιο καλυμμα του ρεζερβουαρ της μηχανης μου,μονο απο την αριστερη πλευρα,με τα μεταλλικα "κουμπακια" του jean.... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 ...Και για "γρατσουνιες" σε αλουμινιο? (..Ναι,για μενα μιλαω..Τις καταφερα,στο αλουμινενιο καλυμμα του ρεζερβουαρ της μηχανης μου,μονο απο την αριστερη πλευρα,με τα μεταλλικα "κουμπακια" του jean.... ) <{POST_SNAPBACK}> Γιατι βρε παιδιμ γιατι ? Γι αυτο δεν εχω κατι αποτελεσματικο υποψη μου :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 :) Λοιπόν μια αλοιφή που να καλύπτει τις γρατσουνιές και ειδικά βαθιές, για ακρυλικό διπλής που είναι βαμμένες οι μηχανές, ουσιαστικά δεν υπαρχει. Υπαρχει βέβαια και αλοιφή και υγρό το οποίο θα τις καθαρίσει και θα τις γυαλίσει σαν καινούργιες η’ θα αφαιρέσει ψιλές κυριως γραμμές. Στο ακρυλικό διπλής, επειδή τα τελευταία (3 στρώματα) είναι απο βερνίκι, οι γραμμές δεν φεύγουν εύκολα μόνο με ενα απλό τρίψιμο με αλοιφή, αυτό που συνήθως γινεται σ αυτήν την περίπτωση με την αλοιφή, είναι να καθαριστεί το σημείο της γραμμής απ ότι εχει επικαθίσει μέσα και να φαίνετε λιγότερο. Αντίθετα σε όσες μηχανές είναι βαμμένες με ακρυλικό μονής, ίσως καμία η' ελάχιστες (λόγω του ότι τα αυτοκόλλητα μένουν εκτεθειμένα),η περίπτωση της αλοιφής πιάνει τόπο κι αυτό όχι πάντα με τα τέλεια αποτελέσματα που μπορει να επιθυμούμε ,κοινώς πάλι θα φαίνετε, λιγότερο όμως. Επίσης οι αλοιφές γυαλίσματος χρωμάτων και επισκευών πρέπει να χρησιμοπουνται πάντα με μέτρο, διότι για να κάνουν την δουλειά τους δεν μεταφέρουν χρώμα απο το ενα σημείο στο άλλο, αλλά αφαιρούν χρώμα απο το σημείο που τρίβουμε με την αλοιφή! Γι αυτό τον λόγο και χωρίζονται σε ψιλές και χοντρές αλοιφές (σκεφτείτε το σμιριδι) χοντρές για άσχημες γρατσουνιές η' πολλή λερωμένα χρώματα και ψιλές για πιο ήπιες ζημιές και γυάλισμα. Η 3Μ σαν εταιρεία εχει πολλή καλά προϊόντα επαγγελματικά κυρίως. Πάντως αφού θα μπείτε στην διαδικασία αυτή, μετά την αλοιφή μπορείτε να περάσετε και ενα χέρι κερί για καλύτερο αποτέλεσμα - φινίρισμα! Προσοχή στο τρίψιμο με την αλοιφή να μην κατέβει το χρώμα αρκετά και μετά η λύση είναι μια….. βάψιμο και όλες βέβαια αυτές οι εργασίες όχι σε επιφάνειες που φλέγονται απο την ζέστη και σε σκιά! Τα προιοντα που περιεχουν καποιο χρωμα μεσα,(συνηθως τα βασικα) δεν δινουν μονιμα αποτελεσματα. Για μόνιμα αποτελέσματα ,που αφορούν την εξαφάνιση μιας γρατσουνιάς απαιτείτε μαζί με το τρίψιμο με την αλοιφή (το οποίο είναι το προτελευταίο στάδιο) πιο ειδική επεξεργασία. <{POST_SNAPBACK}> Συμφωνω ετσι ειναι.Ασχετο σε SPA δουλευεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chriko 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2006 Συμφωνω ετσι ειναι.Ασχετο σε SPA δουλευεις. <{POST_SNAPBACK}> :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2006 :) Λοιπόν μια αλοιφή που να καλύπτει τις γρατσουνιές και ειδικά βαθιές, για ακρυλικό διπλής που είναι βαμμένες οι μηχανές, ουσιαστικά δεν υπαρχει. Υπαρχει βέβαια και αλοιφή και υγρό το οποίο θα τις καθαρίσει και θα τις γυαλίσει σαν καινούργιες η’ θα αφαιρέσει ψιλές κυριως γραμμές. Στο ακρυλικό διπλής, επειδή τα τελευταία (3 στρώματα) είναι απο βερνίκι, οι γραμμές δεν φεύγουν εύκολα μόνο με ενα απλό τρίψιμο με αλοιφή, αυτό που συνήθως γινεται σ αυτήν την περίπτωση με την αλοιφή, είναι να καθαριστεί το σημείο της γραμμής απ ότι εχει επικαθίσει μέσα και να φαίνετε λιγότερο. Αντίθετα σε όσες μηχανές είναι βαμμένες με ακρυλικό μονής, ίσως καμία η' ελάχιστες (λόγω του ότι τα αυτοκόλλητα μένουν εκτεθειμένα),η περίπτωση της αλοιφής πιάνει τόπο κι αυτό όχι πάντα με τα τέλεια αποτελέσματα που μπορει να επιθυμούμε ,κοινώς πάλι θα φαίνετε, λιγότερο όμως. Επίσης οι αλοιφές γυαλίσματος χρωμάτων και επισκευών πρέπει να χρησιμοπουνται πάντα με μέτρο, διότι για να κάνουν την δουλειά τους δεν μεταφέρουν χρώμα απο το ενα σημείο στο άλλο, αλλά αφαιρούν χρώμα απο το σημείο που τρίβουμε με την αλοιφή! Γι αυτό τον λόγο και χωρίζονται σε ψιλές και χοντρές αλοιφές (σκεφτείτε το σμιριδι) χοντρές για άσχημες γρατσουνιές η' πολλή λερωμένα χρώματα και ψιλές για πιο ήπιες ζημιές και γυάλισμα. Η 3Μ σαν εταιρεία εχει πολλή καλά προϊόντα επαγγελματικά κυρίως. Πάντως αφού θα μπείτε στην διαδικασία αυτή, μετά την αλοιφή μπορείτε να περάσετε και ενα χέρι κερί για καλύτερο αποτέλεσμα - φινίρισμα! Προσοχή στο τρίψιμο με την αλοιφή να μην κατέβει το χρώμα αρκετά και μετά η λύση είναι μια….. βάψιμο και όλες βέβαια αυτές οι εργασίες όχι σε επιφάνειες που φλέγονται απο την ζέστη και σε σκιά! Τα προιοντα που περιεχουν καποιο χρωμα μεσα,(συνηθως τα βασικα) δεν δινουν μονιμα αποτελεσματα. Για μόνιμα αποτελέσματα ,που αφορούν την εξαφάνιση μιας γρατσουνιάς απαιτείτε μαζί με το τρίψιμο με την αλοιφή (το οποίο είναι το προτελευταίο στάδιο) πιο ειδική επεξεργασία. <{POST_SNAPBACK}> Μεγαλε Δασκαλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2006 Λοιπόν το 3M Finesse It αγοράστηκε... + Ένα πανάκι (ειδικό και καλά) για την επάλειψη το οποίο βγήκε 7? Η πλάκα είναι ότι η κοπελιά στο ταμείο μου λέει "Το πανάκι δεν είναι για μία φορά...Το πλένεται και το ξαναχρησιμοποιείτε"...-"Αυτό έλειπε" της είπα "πανί των 7? να το χρησιμοποιήσω και να το πετάξω"... <_< Μόλις το χρησιμοποιήσω θα ποστάρω εντυπώσεις.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2006 UPDATE!!! Μάπα το καρπούζι μάγκες.... Ξεβίδωσα τα πλάστικά της ουράς και τα πήρα σπίτι για να κάνω σωστή δουλειά... Αφού τα σφουγγάρισα και τα στέγνωσα για να σιγουρευτώ ότι δεν υπάρχει ξένο σώμα, άλειψα το finesseIt και άρχισα να τρίβω...και να τρίβω...και να τρίβω...και να τρίβω... Έδωσα ιδιαίτερη σημασία στα σημεία όπου υπήρχαν οι πιο εμφανείς αμυχές και συνέχισα να τρίβω και να τρίβω...Ξαναέβαζα λίγο από το υγρό που και που και ξανά έτριβα και έτριβα....Έτριβα τόσο πολύ που από την μέσα μεριά των πλαστικών όπου κρατούσα αντίσταση ένιωθα την θερμοκρασία που ανέβαινε.... Αποτέλεσμα? ΜΗΔΕΝ.... Τίποτα περισσότερα από όσο θα είχα πετύχει με το "ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΝΑΚΙ ΤΩΝ 7?" και λίγο AVA....Απλά, τα σημεία που ΔΕΝ είχαν γρατζουνιές και αμυχές, άρχισαν να ψιλο-γυαλίζουν...Αλλά οι ίδιες οι γρατζουνιές....τίποτα... <_< Ακόμη και αυτές οι απειρο-ελάχιστες που μπορείς να τις δεις μόνο όταν φέρεις το πλαστικό σε κάποια γωνία με το φώς, και αυτές δεν κατάφερα να τις διώξω.... Λες να κάνω κάποιο λάθος σκέφτηκα? Ξαναδιάβασα τις οδηγείες...Τίποτα...Αποφάσισα να ξαναπλώσω ένα στρώμα και να το αφήσω 2-3 λεπτά να δράσει και μετά να αρχίσω πάλι το τρίψιμο....Αποτέλεσμα? Το ίδιο.... Την ίδια τύχη είχα και με τις 2 κάθετες μεταξύ τους ψιλοχαραγματιές που είχα στο τεπόζιτο. Είπα μπας και στο μέταλο έχει καλύτερη επίδραση...π@π@ρι@ μέντολες. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η τσέπη μου ελάφρυνε κατα 40+? και το δεξί μου χέρι απέκτησε αθριτικά από το πολύ τρίψιμο... Υ.Γ. Έχω χρησιμοποιήσει ποσότητα, το πολύ όσο ένα φλυτζανάκι του καφέ από το μπουκάλι του ενός λίτρου... Όποιος ενδιαφέρεται και νομίζει ότι μπορεί να καταφέρει περισσότερα απόσα (δεν) κατάφερα εγώ, του το πουλάω με 25? (από 34? που το πήρα)...Το πανάκι των 7? θα το κρατήσω...Ίσως να ήταν το μόνο καλό πράγμα που πήρα σήμερα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
diasostis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2006 Kalitera na pigenes se fanopoiio na sto bafan pio liga 8a sou pernan :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες