Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2006 ΕΚΕΙΝΕ :lol: όταν βρεθούμε θα τα πούμε αυτα από κοντα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 14 , 2006 2ον. Μετα από πάρα πολύ σκεψη θα προχωρησω , όταν πάρω τα λεφτα στα χερια μου , στην αγορά των xenon για τη μικρη και τη μεγάλη σκάλα στο κόστος των 460 Ευρω και τα υπόλοιπα 200 περίπου θα γίνουν θερμαινόμενα γκρίπ και μπροστινα ελατηρια της wp . Κώστα , περίπου στο τελος του μηνα θα γίνει και το κονέ .Να΄σαι καλά φιλε. <{POST_SNAPBACK}> Ok...Όποτε θελησεις εδω ειμαι... :) (α ρε εκλογικα επιδοματα τι μας κανετε... :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2006 :) .............. και δεν θα χασεις Κωστα9και οποιος άλλος)...Επιμεω γιατι οταν μιλησετε και σεις με τον Χρηστο θα μου πειτε αυτα που λεω κι εγω τωρα.Ο ανθρωπος ειναι ΑΨΟΓΟΣ!!!(Οχι δεν παιρνω μιζα... :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2006 Ο άνθρωπος είναι ΑΨΟΓΟΣ , ΑΠΑΙΧΤΟΣ , ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..... μίζα μπορει να μην παιρνεις αλλά σίγουρα δε συμβαίνει και τίποτα άλλο ? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Π.Γ.Α. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2006 η αλήθεια είναι πως ο άθως χθες που ήρθς σπίτι για καφέ κάπως με κοίταζε....περίεργα μπορώ να πώ....βέβαια δεν έδωσα σημασία αλλά λές;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 21 , 2006 Ρε ρεμαλια.... Και συ ρε μπατζανακο;Φταιω εγω δηλαδη που οταν ησουνα στη ναρκωση...δεν φερθηκα "πουστικα"... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vadmin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 re paidia emeis eimaste 3 atoma apo kriti kai theloume ta fota gia ta v-strom mas! mporoume na ta valoume kai ta dika mas stin omadiki paraggelia? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 (τροποποιήθηκε) Όχι , γιατί πολύ απλά ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Ο Athos είχε αναλάβει να μας φερει σε επαφη με τον ανθρωπο στην Πατρα για να γινει η παραγγελία αλλά δυστυχως δεν υπήρχε ένθερμη προσελευση οπότε το αφησαμε .Μπορείς ωστόσο να ρωτησεις τον Atho ότι θελεις για να τα παραγγείλετε απο μονοι σας .Εγω αυτό θα κάνω . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2006 από τον Carlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vadmin 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2006 Όχι , γιατί πολύ απλά . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Ο Athos είχε αναλάβει να μας φερει σε επαφη με τον ανθρωπο στην Πατρα για να γινει η παραγγελία αλλά δυστυχως δεν υπήρχε ένθερμη προσελευση οπότε το αφησαμε .Μπορείς ωστόσο να ρωτησεις τον Atho ότι θελεις για να τα παραγγείλετε απο μονοι σας .Εγω αυτό θα κάνω . KATALAVA!! Οκ se euxaristo pantos!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2006 re paidia emeis eimaste 3 atoma apo kriti kai theloume ta fota gia ta v-strom mas! mporoume na ta valoume kai ta dika mas stin omadiki paraggelia? Η προσφορα ισχυει... :) Ναι μεν δεν λεγεται 'ομαδικη' πλεον αλλά στειλε μου ενα ΠΜ και θα κανονισω τα περαιτερω για να εχετε αυτο που θελετε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Τα xenon αγοράστηκαν .Αύριο παραλαμβάνονται και πιθανότατα θα τοποθετηθούν και αυθημερόν . Ευχαριστω Κωστα .Ο τύπος είναι όντως αστέρι . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Μπραβο ρε συ...καλοφωτιστα!!! Αντε ελα και μια Αγναντα το Σαββατο να τα θαυμασουμε...ε φανταστικε Τροχονομε!!! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Του φούστη .Με 450 Ευρω πιστεύω να φεγγοβολάνε καλά . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Τα xenon αγοράστηκαν .Αύριο παραλαμβάνονται και πιθανότατα θα τοποθετηθούν και αυθημερόν . Ευχαριστω Κωστα .Ο τύπος είναι όντως αστέρι . Ελα να παιρνουνε σειρα ενας ενας...Με γειες...και συντομα φωτο να τα καμαρωσουμε!!!!Οσο για τα ευχαριστω... εσυ να σαι καλα να τα χαιρεσαι... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Το ξέρω , για να βγω από την υποχρέωση το είπα . :P :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Το ξέρω , για να βγω από την υποχρέωση το είπα . :P :D A ετσι εεεε;;;.... Θα τα βρεις μπροστα σου αυτα... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Το πιστεύω αυτό φίλε . Πάντος ο τύπος ήταν καταπληκτικός .Τον ρωτησα αν είχα τίποτα σε led για το πίσω φαναρι και μου είπε ότι έχει ένα κιτ αλλά δεν είναι ευχαριστημενόςε και δε μου το προτεινει Σε κανένα μηνα είπε θα φέρει κάτι πάρα πολύ καλο οπότε μας βλέπω και για αυτό . Είναι πολλοί αυτοί θα το έλεγαν σε κάποιον που δεν ξερουν στην άλλη άκλρη της Ελλάδας? Εδω σε διπλανό δρόμο μενουμε και αν μπορει θα σε φάει ο άλλος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Του φούστη .Με 450 Ευρω πιστεύω να φεγγοβολάνε καλά . Καλα...μην χαιρεσαι και τοσο πολυ.Λιγο καλυτερα απο τα μαμα ειναι με ποιο λευκο φως.Ασε που στην νυχτα με βροχη δεν θα βλεπεις την τυφλα σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Καλα...μην χαιρεσαι και τοσο πολυ.Λιγο καλυτερα απο τα μαμα ειναι με ποιο λευκο φως.Ασε που στην νυχτα με βροχη δεν θα βλεπεις την τυφλα σου VSTROM εχει ο ανθρωπος βρε οχι BMW... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2006 Ρε οπως Vstrωσε θα κοιμηθει :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 Αντε για ριξε καμμια φωτο....απο τα νεα φωτιστικα...αντε ρε Κωσταααααααααααααααααααααααααααα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 Τα πήρα χθες το βραδυ . Ήθελα να το δοκιμασω και πήγα μέχρι την Καλλιθεα στη Χαλκιδικη, 160 χλμ .Και ας ήμουν όλη μερα στο πόδι .Δεν ήθελα να γυρίσω .Όλα , μα όλα , είναι πάρα πολύ καθαρότερα και ορατά .Οι ασπρες γραμμές απέκτησαν άλλο νόημα και πλέον νομίζω ότι έχουν σημασία μόνο για αυτούς με ξενον φώτα . Φωσφοριζαν Δεν κάνω λόγο για τη μεγαλη σκάλα στην εθνικη . '' Πτήση ECB749 από Φρανκφούρτη , σε ποιο διάδρομμο να προσγειωθώ?'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 Πριν από λίγο με πήρε ΠΑΛΙ ο Χρηστος , για να με ρωτησει πως και τι . Ο ανθρωπος είναι απίστευτος .Το ένα το ledάκι για τα φωτα θεσης με τις 4 ακίδες , άναβε τις 3 και είπες θα μου στείλει με courier άλλο Ρε συ , του λέω δεν είναι αναγκη .Και μα και μου , δεν ακούω τίποτα , μου λέει . Απίστευτος . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 Τα πήρα χθες το βραδυ . Ήθελα να το δοκιμασω και πήγα μέχρι την Καλλιθεα στη Χαλκιδικη, 160 χλμ .Και ας ήμουν όλη μερα στο πόδι .Δεν ήθελα να γυρίσω .Όλα , μα όλα , είναι πάρα πολύ καθαρότερα και ορατά .Οι ασπρες γραμμές απέκτησαν άλλο νόημα και πλέον νομίζω ότι έχουν σημασία μόνο για αυτούς με ξενον φώτα . Φωσφοριζαν Δεν κάνω λόγο για τη μεγαλη σκάλα στην εθνικη . '' Πτήση ECB749 από Φρανκφούρτη , σε ποιο διάδρομμο να προσγειωθώ?'' Mπραβο ρε Κωστα...Καλοταξιδα... :) (προσεχε μονο μη σε γραψει η τροχαια για υπερβολικη χρηση φωτισμου... :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2006 άσε γιατί δεν τα πάω καλά τώρα τελευταία με αυτούς . Μόνο το μηχανακι με ενδιαφερει Άσχετο , αλλά έχει πλάκα το πως με κοιτάνε όλοι στα φάναρια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες