Jump to content
μάθο...

Ομαδική Αγορά "Xenon Lights"...

Recommended Posts

2ον. Μετα από πάρα πολύ σκεψη θα προχωρησω , όταν πάρω τα λεφτα στα χερια μου , στην αγορά των xenon για τη μικρη και τη μεγάλη σκάλα στο κόστος των 460 Ευρω και τα υπόλοιπα 200 περίπου θα γίνουν θερμαινόμενα γκρίπ και μπροστινα ελατηρια της wp .

Κώστα , περίπου στο τελος του μηνα θα γίνει και το κονέ .Να΄σαι καλά φιλε. :cheers:

<{POST_SNAPBACK}>

Ok...Όποτε θελησεις εδω ειμαι... :) (α ρε εκλογικα επιδοματα τι μας κανετε... :lol: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

:) .............. :_rock-on: και δεν θα χασεις Κωστα9και οποιος άλλος)...Επιμεω γιατι οταν μιλησετε και σεις με τον Χρηστο θα μου πειτε αυτα που λεω κι εγω τωρα.Ο ανθρωπος ειναι ΑΨΟΓΟΣ!!!(Οχι δεν παιρνω μιζα... :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο άνθρωπος είναι ΑΨΟΓΟΣ , ΑΠΑΙΧΤΟΣ , ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..... μίζα μπορει να μην παιρνεις αλλά σίγουρα δε συμβαίνει και τίποτα άλλο ? :lipssealed: :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η αλήθεια είναι πως ο άθως χθες που ήρθς σπίτι για καφέ κάπως με κοίταζε....περίεργα μπορώ να πώ....βέβαια δεν έδωσα σημασία αλλά λές;;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε ρεμαλια.... :2guns: Και συ ρε μπατζανακο;Φταιω εγω δηλαδη που οταν ησουνα στη ναρκωση...δεν φερθηκα "πουστικα"... :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι , γιατί πολύ απλά ...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ :_zeppelin::_zeppelin:

Ο Athos είχε αναλάβει να μας φερει σε επαφη με τον ανθρωπο στην Πατρα για να γινει η παραγγελία αλλά δυστυχως δεν υπήρχε ένθερμη προσελευση οπότε το αφησαμε .Μπορείς ωστόσο να ρωτησεις τον Atho ότι θελεις για να τα παραγγείλετε απο μονοι σας .Εγω αυτό θα κάνω .

:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Carlos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Όχι , γιατί πολύ απλά .

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ :_zeppelin::_zeppelin:

Ο Athos είχε αναλάβει να μας φερει σε επαφη με τον ανθρωπο στην Πατρα για να γινει η παραγγελία αλλά δυστυχως δεν υπήρχε ένθερμη προσελευση οπότε το αφησαμε .Μπορείς ωστόσο να ρωτησεις τον Atho ότι θελεις για να τα παραγγείλετε απο μονοι σας .Εγω αυτό θα κάνω .

:_thumbsup:

KATALAVA!! Οκ se euxaristo pantos!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
re paidia emeis eimaste 3 atoma apo kriti kai theloume ta fota gia ta v-strom mas! mporoume na ta valoume kai ta dika mas stin omadiki paraggelia?

Η προσφορα ισχυει... :) Ναι μεν δεν λεγεται 'ομαδικη' πλεον αλλά στειλε μου ενα ΠΜ και θα κανονισω τα περαιτερω για να εχετε αυτο που θελετε... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα xenon αγοράστηκαν .Αύριο παραλαμβάνονται και πιθανότατα θα τοποθετηθούν και αυθημερόν . Ευχαριστω Κωστα .Ο τύπος είναι όντως αστέρι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε συ...καλοφωτιστα!!!

Αντε ελα και μια Αγναντα το Σαββατο να τα θαυμασουμε...ε φανταστικε Τροχονομε!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα xenon αγοράστηκαν .Αύριο παραλαμβάνονται και πιθανότατα θα τοποθετηθούν και αυθημερόν . Ευχαριστω Κωστα .Ο τύπος είναι όντως αστέρι .

Ελα να παιρνουνε σειρα ενας ενας...Με γειες...και συντομα φωτο να τα καμαρωσουμε!!!!Οσο για τα ευχαριστω... εσυ να σαι καλα να τα χαιρεσαι... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το ξέρω , για να βγω από την υποχρέωση το είπα . :P :D

A ετσι εεεε;;;.... :bop: Θα τα βρεις μπροστα σου αυτα... :2funny::2funny::2funny::2funny: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πιστεύω αυτό φίλε . Πάντος ο τύπος ήταν καταπληκτικός .Τον ρωτησα αν είχα τίποτα σε led για το πίσω φαναρι και μου είπε ότι έχει ένα κιτ αλλά δεν είναι ευχαριστημενόςε και δε μου το προτεινει :dribble: Σε κανένα μηνα είπε θα φέρει κάτι πάρα πολύ καλο οπότε μας βλέπω και για αυτό . Είναι πολλοί αυτοί θα το έλεγαν σε κάποιον που δεν ξερουν στην άλλη άκλρη της Ελλάδας? Εδω σε διπλανό δρόμο μενουμε και αν μπορει θα σε φάει ο άλλος .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Του φούστη .Με 450 Ευρω πιστεύω να φεγγοβολάνε καλά . :baby:

Καλα...μην χαιρεσαι και τοσο πολυ.Λιγο καλυτερα απο τα μαμα ειναι με ποιο λευκο φως.Ασε που στην νυχτα με βροχη δεν θα βλεπεις την τυφλα σου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα...μην χαιρεσαι και τοσο πολυ.Λιγο καλυτερα απο τα μαμα ειναι με ποιο λευκο φως.Ασε που στην νυχτα με βροχη δεν θα βλεπεις την τυφλα σου

VSTROM εχει ο ανθρωπος βρε οχι BMW... :2funny::2funny::2funny: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αντε για ριξε καμμια φωτο....απο τα νεα φωτιστικα...αντε ρε Κωσταααααααααααααααααααααααααααα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα πήρα χθες το βραδυ . Ήθελα να το δοκιμασω και πήγα μέχρι την Καλλιθεα στη Χαλκιδικη, 160 χλμ .Και ας ήμουν όλη μερα στο πόδι .Δεν ήθελα να γυρίσω .Όλα , μα όλα , είναι πάρα πολύ καθαρότερα και ορατά .Οι ασπρες γραμμές απέκτησαν άλλο νόημα και πλέον νομίζω ότι έχουν σημασία μόνο για αυτούς με ξενον φώτα . Φωσφοριζαν :_w00t:

Δεν κάνω λόγο για τη μεγαλη σκάλα στην εθνικη . '' Πτήση ECB749 από Φρανκφούρτη , σε ποιο διάδρομμο να προσγειωθώ?'' :_rock-on::_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν από λίγο με πήρε ΠΑΛΙ ο Χρηστος , για να με ρωτησει πως και τι . Ο ανθρωπος είναι απίστευτος .Το ένα το ledάκι για τα φωτα θεσης με τις 4 ακίδες , άναβε τις 3 και είπες θα μου στείλει με courier άλλο :_scare::_scare: Ρε συ , του λέω δεν είναι αναγκη .Και μα και μου , δεν ακούω τίποτα , μου λέει . Απίστευτος .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τα πήρα χθες το βραδυ . Ήθελα να το δοκιμασω και πήγα μέχρι την Καλλιθεα στη Χαλκιδικη, 160 χλμ .Και ας ήμουν όλη μερα στο πόδι .Δεν ήθελα να γυρίσω .Όλα , μα όλα , είναι πάρα πολύ καθαρότερα και ορατά .Οι ασπρες γραμμές απέκτησαν άλλο νόημα και πλέον νομίζω ότι έχουν σημασία μόνο για αυτούς με ξενον φώτα . Φωσφοριζαν :_w00t:

Δεν κάνω λόγο για τη μεγαλη σκάλα στην εθνικη . '' Πτήση ECB749 από Φρανκφούρτη , σε ποιο διάδρομμο να προσγειωθώ?'' :_rock-on::_rock-on::_rock-on::_rock-on:

Mπραβο ρε Κωστα...Καλοταξιδα... :) :_rock-on::_rock-on::_rock-on:

(προσεχε μονο μη σε γραψει η τροχαια για υπερβολικη χρηση φωτισμου... :P )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άσε γιατί δεν τα πάω καλά τώρα τελευταία με αυτούς . :2guns: Μόνο το μηχανακι με ενδιαφερει :_rock-on:

Άσχετο , αλλά έχει πλάκα το πως με κοιτάνε όλοι στα φάναρια . :afro1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα