Jump to content
Sign in to follow this  
Nikos Sp 50

Βαψιμο πλαστικων

Recommended Posts

Καλησπερα σας παιδες... που λετε σημερα η μερα μου χαλασε οταν πηγα να παρω το μηχανακι μου και το ειδα πεσμενο...

Προφανως καποια γυναικα θα εβαλε το χερακι της για να συμβει αυτο το δυσαρεστο γεγονος...

Στις παρακατω εικονες θα δειτε τις φθορες... και ηθελα να ρωτησω αν γινεται να τις βαψω.

..

Οπως βλεπεται το χρωμα ειναι μαυρο ματ και αυτος ειναι και ο κυριος λογος που προβληματιζομαι...

Γινεται καταρχας να βαφτουν;

Αν ναι... πρεπει να το παω σε φανοποιο η υπαρχει κανα ειδικο χρωματακι που μπορω να το περασω με πινελο ;

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Εδω ειναι και οι εικονες...

http://imageshack.us...dsc04564dd.jpg/

http://imageshack.us.../dsc04563u.jpg/

Υστερογραφο--> Θα εκτιμουσα γρηγορες απαντησεις γιατι θελω αν γινεται και σημερα να τακτοποιησω το θεμα επειδη σπαραζει η καρδια μου να το βλεπω ετσι... : (

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Sp 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με μαρκαδορακι ειδικο δεν γινεται γιατι το μηχανακι σου ειναι βαμμενο ματ.. εγω νομιζω πως μονο σε φανοποιο θα τα καταφερεις να το κανεις οπως ηταν χωρις να ειμαι σιγουρος ομως ε!

Τροποποιήθηκε από τον faithgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεω μαρκαδορακι... υπαρχουν ειδικα χρωματα σε μεγεθος μια μικρης κουπας και τα περνας με πινελο..

Απλα οπως ανεφερα και παραπανω με προβληματιζει το ματ ...

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Sp 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην πρώτη φώτο το πλαστικό είναι μαύρο από την μάνα του....άρα η το αλλάζεις η το βάφεις!γιατί ουσιαστικά είναι άβαφτο!για το πλαϊνό καπάκι απλά το βάφεις!αυτό το πινέλο που λες είναι για μικρο γραντζουνιες!το είχες αφήσει στον δρόμο?και δεν είναι πάντα γυναίκα....εξάλλου οι περισσότεροι δεν ξέρουν να οδηγανε!απλά όποιος και να το έκανε είναι μαλάκας! επειδή το έχω κάνει και εγώ αλλά κατέβηκα σήκωσα το μηχανάκι το είδα ότι είναι κομπλέ(έτσι φάνηκε δλδ) κ του άφησα την πινακίδα μου σε μάρτυρα που ήταν παρών μετά έμαθα ότι είχε γραντζουνιες κ του έκανα μια δήλωση κ το παλικάρι το έφτιαξε!αλλά γενικά μην αφήνεις μηχανάκι ποτέ πίσω από αμάξι η στο δρόμο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στην πρώτη φώτο το πλαστικό είναι μαύρο από την μάνα του....άρα η το αλλάζεις η το βάφεις!γιατί ουσιαστικά είναι άβαφτο!για το πλαϊνό καπάκι απλά το βάφεις!αυτό το πινέλο που λες είναι για μικρο γραντζουνιες!το είχες αφήσει στον δρόμο?και δεν είναι πάντα γυναίκα....εξάλλου οι περισσότεροι δεν ξέρουν να οδηγανε!απλά όποιος και να το έκανε είναι μαλάκας! επειδή το έχω κάνει και εγώ αλλά κατέβηκα σήκωσα το μηχανάκι το είδα ότι είναι κομπλέ(έτσι φάνηκε δλδ) κ του άφησα την πινακίδα μου σε μάρτυρα που ήταν παρών μετά έμαθα ότι είχε γραντζουνιες κ του έκανα μια δήλωση κ το παλικάρι το έφτιαξε!αλλά γενικά μην αφήνεις μηχανάκι ποτέ πίσω από αμάξι η στο δρόμο!

Φιλε μου...το πρωτο πλαστικο ας πουμε δεν θελει αλλαγμα... γιατι η γρατζουνια δεν ειναι καθολου βαθια... ισα που βγηκε το χρωμα...

Αλλα γενικοτερα τα πλαστικα ειναι ακριβα ... οποτε θα προτιμουσα το βαψιμο...

Οσο αναφορα τη θεση που το ειχα αφησει... ηταν η τελευταια φορα...απο εδω και περα παντα πεζοδρομιο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στι φωτο φαίνεται πλαστικό κλασικό μαύρο!δλδ είναι από τα άβαφα μέρη του ραννερ δεν είναι βαμμένο δλδ!δεν την βλέπω καλά όμως γιατί είναι μικρή η φώτο!αν είναι όπως σου λέω θέλει άλλαγμα αν θες να είναι ίδιο!αν δεν σε νοιάζει βάφεται αλλά θα πρέπει να βάψεις και το άλλο από την άλλη μεριά για να είναι ίδιο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευτυχως σημερα που το πηγα συνεργειο για να δω τι μπορει να γινει... Μιλησα με τον φανοποιο και μου ειπε πως βαφονται...

Το πλαστικο που λεει Gilera θα το αλλαξω...και τα υπολοιπα βαψιμο μαυρο ματ... οποτε απο Δευτερα με το καλο θα το παω... μεχρι να σταματησουν οι βροχες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όπως σ είπα δλδ :crazy: πόσο θα σου πάρει για βάψιμο?

Δεν ρωτησα... θα τα κανονισουμε τη Δευτερα...

Παρεπιπτοντως ξερει κανεις ποσο παει το βαψιμο πανω κατω σε 2 πλαστικα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναλόγως το μάστορα και την δουλειά!δεν νομίζω να σ πει πάνω από 50-100 ευρώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί που κοπανάνε ξένες περιουσίες, δηλαδή ξένα μηχανάκια-αυτοκίνητα κλπ, και δεν αφήνουν στοιχεία είναι απλά για λύπηση..

Δεν μου αρέσει καθόλου και πιστεύω μόνο αν σου συμβεί το καταλαβαίνεις.. Γι αυτό πάντα αν γίνει οτιδήποτε αφήνουμε χαρτάκι!

Τώρα το βάψιμο σε όλο το μηχανάκι ΝΟΜΙΖΩ πάει κανα 130-150ευρα, ματ δεν ξερω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτοί που κοπανάνε ξένες περιουσίες, δηλαδή ξένα μηχανάκια-αυτοκίνητα κλπ, και δεν αφήνουν στοιχεία είναι απλά για λύπηση..

Δεν μου αρέσει καθόλου και πιστεύω μόνο αν σου συμβεί το καταλαβαίνεις.. Γι αυτό πάντα αν γίνει οτιδήποτε αφήνουμε χαρτάκι!

Τώρα το βάψιμο σε όλο το μηχανάκι ΝΟΜΙΖΩ πάει κανα 130-150ευρα, ματ δεν ξερω..

Φιλε μου συμφωνω απολυτως μαζι σου... Τουλαχιστον θα επρεπε να αφηνουν ενα χαρτακι απο τη στιγμη που κανουν τη μαλακια τους...

Αλλα τι περιμενεις; Ελλαδα ειμαστε... Για αυτο και δεν θα παμε ποτε μπροστα...

Οσο αναφορα το βαψιμο... 2 πλαστικα θα βαψω, που εχουν 2 γρατζουνιες... δεν βαφω ολο το μοτορι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόσο θυμάμαι καλύτερα να το βάψεις όλο με λίγα παραπάνω λεφτά, αλλά ρώτα να είσαι σίγουρος..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απόσο θυμάμαι καλύτερα να το βάψεις όλο με λίγα παραπάνω λεφτά, αλλά ρώτα να είσαι σίγουρος..

Τα πλαστικα που εχουν τις γρατζουνιες θα βαφτουν ολοκληρα...

Απλα οταν λεω πως δεν θα τα βαψω ολα... αναφερομαι στα υπολοιπα πλαστικα...

Δεν υπηρχε περιπτωση να βαψω μονο τη γρατζουνια γιατι και παλι θα φαινοταν...

Τωρα αν εννοεις να το βαψω ολοκληρο το μηχανακι... δεν υπαρχει λογος...

Φαινεται λες και βαφτηκε χθες... μονο οι γρατζουνιες ειναι το προβλημα... που δημιουργηθηκαν απο τη πτωση..

Στη τελικη με το ποσο της ολικης βαφης, αγοραζω καινουρια πλαστικα και ουτε γατα ουτε ζημια...αλλα και παλι δεν αξιζει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα