Jump to content
Sign in to follow this  
Punisher7

Gilera Runner SP(Απορίες)

Recommended Posts

1) Αν βγάλω τους καθρέπτες απο το μηχανάκι θα "κουνιέται" το 1 οπως φαίνεται στη παρακάτω εικονα?

http://www.easyparts.nl/showdrawing/4141/57872/NSRERNGU05/0-968-1-m415-m364-m1828-m12458-m4141-s4221-d57872/Handlebars_Coverages.html

2)Θέλω να βάλω την πινακίδα απο "κάτω". Γίνεται αυτο..? Είναι νόμιμο?

Τροποποιήθηκε από τον Punisher7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

1 Δεν νομιζω να εχεις προβλημα εχω δει πολλους χωρις καθρευτες σε gilera.

2 Γινεται αλλα αν δεν φενεται μπορουν να σε γραψουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε μου αν τους βγαλεις θα κουνιεται επειδη οι καθρεφτες το κρατανε...

Σε εναν φιλο μου ειχε σπασει κιολας οταν τους εβγαλε και παρηγγειλε καινουριο...

Ακουσε με τι θα κανεις... οταν τους βγαλεις θα περασεις στο 1ο υλικο που λες... αναμεσα λιγη σιλικονη...

Αν θελησεις ποτε να βγαλεις το πλαστικο δεν ειναι τιποτα... βγαινει με τι μια η σιλικονη...

Αυτο εκανα και εγω οταν τους εβγαλα και τωρα ειναι ολα κομπλε..!

Παρεπιπτοντως θα σου συνιστουσα να μην αλλαξεις θεση στην πινακιδα και στους λασποτηρες που ειμαι σιγουρος πως το εχεις και αυτο στο μυαλο σου, γιατι μετα περα απο πρακτικους λογους που γινεσαι σκατα οταν βρεχει... δεν ειναι ωραιο απο τη στιγμη που η πισω ροδα ειναι 13αρα σε αντιθεση με τη μπροστινη που ειναι 14αρα... και γενικοτερα που το gilera εχει και μεγαλα πλαστικα φαινεται ασχημο...

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Sp 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πινακιδα απο κατω ειναι παρανομη γιατι δεν εχει φως μετα και δεν φωτιζεται η πινακιδα, μπορεις μονο αμα βαλεις πινακιδα απο κατω αλλα να βαλεις και ενα LED φωτισμο πολυ λεπτο για να φωτιζεται η πινακιδα και εγω ετσι θα κανω.

Επισης παρανομες ειναι και οι μικρες πινακιδες που βαζουνε αρκετοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πινακιδα απο κατω ειναι παρανομη γιατι δεν εχει φως μετα και δεν φωτιζεται η πινακιδα, μπορεις μονο αμα βαλεις πινακιδα απο κατω αλλα να βαλεις και ενα LED φωτισμο πολυ λεπτο για να φωτιζεται η πινακιδα και εγω ετσι θα κανω.

Επισης παρανομες ειναι και οι μικρες πινακιδες που βαζουνε αρκετοι.

Καλα χαιρω πολυ...

Παρανομο ειναι και το να βγαζεις τους καθρεφτες.... αλλα δεν προκεται ποτε να σε σταματησουν για αυτα...

Η μονη περιπτωση να φας προστιμο ειναι αν δεν φορας κρανος η δεν εχεις τα απαραιτητα χαρτια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο εννοειται πως τα σοβαροτερα ειναι αμα δεν φορας κρανος και αμα δεν εχεις χαρτια αλλα ενα φιλαρακι μου που την εχει κατω στο enduro εφαγε ποσες παρατηρησεις. Βεβαια δεν υπαρχει κινδυνος να σε γραψουνε αλλα αμα πεσεις σε κομπλεκσικο το προστιμο ειναι 400 ευρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα οπως και να εχει εγω παντως προτεινω να την αφησει στη θεση της τη πινακιδα...

Τροποποιήθηκε από τον Nikos Sp 50

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προτεινω να το κανει ετσι οπως επιθυμει :D ενα μηχανακι το εχει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα δεν αντιλεγω... εγω απλα ειπα την αποψη μου...

Λοιπον φιλε μου παντως να προσεξεις αυτο με τους καθρεφτες, γιατι σε περιπτωση που γινει καμια στραβη να ξερεις πως τα πλαστικα ειναι ακριβα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα