konaoummybike 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Καλησπέρα σε όλο το Forum! Καταρχήν να αναφέρω, ότι δεν είμαι σίγουρος αν έκανα το post σε σωστή κατηγορία, αλλά δεν ξέρω που άλλου να το κάνω. Λοιπόν, λέγομαι Κώστας και ψάχνω μηχανάκι 50cc. Αλλά λόγο οικονομικής κρίσεως, δεν μπορώ να δώσω όλα τα λεφτά μαζεμένα..Γι'αυτό θέλω να αγοράσω κάποιο μηχανάκι με δόσεις! Η ερώτηση μου είναι: Μπορώ να αγοράσω μηχανάκι με δόσεις από ιδιώτη εαν το δέχεται ο ίδιος? Ή μόνο από κατάστημα? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια και τον χρόνο που σπαταλήσατε. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Καλησπερα φιλε μου και καλος ηρθες στο φορουμ! Εννοειται πως αμα ο ιδιωτης θελει να σου το δωσει με δωσεις μπορει δεν του το σταματαει τιποτα! αλλα δεν νομιζω πως ευκολα καποιος θα στο κανει με δωσεις ετσι απλα γιατι πιθανοτατα θα πιστευει οτι δεν θα του τα δωσεις τα λεφτα τους επομενους μηνες παρολο που εσυ θα θες να τα δωσεις..εκτος αμα ειναι καποιος γνωστος η φιλαρακι σου και στο κανει! βεβαια γινεται δεν απαγορευεται αρκει να το θελει ο ιδιος! Για να σου κανει πλεον δωσεις ενα καταστημα θα πρεπει να εισαι σε μια σιγουρη δουλεια για να ειναι σιγουροι οτι θα μπορεις να τους τα δινεις καθε μηνα "Δημοσιος Υπαλληλος" :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konaoummybike 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Αχα.. Δηλαδή με λίγα λόγια λίγο δύσκολο να βρω με δόσεις? (και από κατάστημα) Αν και λογικά δεν υπογράφεις κάποια έγγραφα και λες ότι τα λεφτα θα τα δωσεις σε τοσους μηνες? (είμαι λίγο ασχετος, γι'αυτο ρωτάω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Βεβαια μπορεις να πεις αυτον που εχει το καταστημα να σου κανει 4 ατοκες δωσεις παραπανω ομως δεν γινεται μονο 4 δωσεις και ατοκες χωρις να ανακατευτει τραπεζα και τιποτα αλλο! απλα πρεπει να σε εμπιστευτει αυτος που εχει το καταστημα και να σιγουρευτει πως θα του δινεις τα λεφτα κανονικα! πηγαινε και ρωτα στα συνεργεια και δες ποιος σου κανει τις δωσεις, μετα αποφασιζεις εσυ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
konaoummybike 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Οκ φίλε μου, ευχαριστώ για την βοήθεια! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 Τιποτα αγορινα! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες