giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Όντως αυτό έχεις , πανέμορφο κράνος. Προσφορά rx7 corsair Aθηνα 499ευρώ . Θέλει σκέψη ποιό απόλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Δεν θα έπαιρνα rx-7. Πολλοί αεραγωγοί και πολύ θόρυβος. Το viper είναι ίδιας ποιότητας για πιο όρθια μηχανάκια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Θα πάω τώρα να δώ εαν υπάρχει κάποιο ωραίο σχέδιο και θα διαλέξω ανάμεσα σε chaser και viper-gt Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Καλές αγορές! Όποιο και να πάρεις θα το ευχαριστηθείς! Φρόντισε να έχει πτυσσόμενο υποσιάγωνο για να κόβει το κρύο!!!! (το viper έχει, το παλιό corsair όχι)!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Είχα βρει στο e-bay.co.uk ακριβώς το ίδιο κράνος με του gkourmoul1 σε XL με 250€ μαζί με τα μεταφορικά από κατάστημα στην Αγγλία που το είχε εκθεσιακό. Δυστυχώς δεν μπορούσα να βρω κάποιο για να το δοκιμάσω στο κεφάλι μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 xl είναι και το δικό μου. Δεν το έχει κανένα μαγαζί στην πάτρα για να το δοκιμάσεις? 250 = τσάμπα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Ξέχασα να γράψω πως το είχα βρει το καλοκαίρι...πάει το πουλάκι από τότε, πέταξε χαχααχ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Bρήκα τελευταίο κομμάτι ένα υπέροχο πολύχρωμο Suomy Bargy στα 200.. ευρώ Απο 500 μου ειπε ο πωλητης που έχει Είναι τόσο καλό και αντίστοιχο των arai viper-gt και shoei xr 1100 ? οπως ειπε γιατί δεν το γνωρίζω , να τον παρω να το κλεισω . Ισχύει οτι ειναι απο τα τοπ της εταιρείας ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Νομίζω είναι του 09 μοντέλο και δεν είναι στη κατηγορία του viper ή του 1100... Επίσης δεν μπορώ να βρω και πολλά γιαυτό στο ίντερνετ... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Eίναι η σειρά vandal αν ξέρει κάποιος και μου άρεσε και οπτικά και όπως μου κάθησε στο κεφάλι Απλά δεν ξέρω πόσο καλό είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Τα vandal είναι πολύ καλά κρανάκια!! Αντιγραφή του viper στην εφαρμογή με τιμή κάπου στα 250-300 και όχι 500. Όσοι τα έχουν είναι πολύ ευχαριστημένοι. Δες εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Τιμές που είδα τώρα στο ιντερνετ είναι στα 470ευρώ στο fc moto και έχει προσφορές και παίζουν ανάλογα τα γραφικά από 270-350 όλα. Οπότε στα 200 που μου το δίνει εμένα είμαι πολύ κερδισμένος. Αρκεί να είναι καλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Καλή τιμή, καλό κράνος! Arai ή Shoei των 500 ευρώ δεν είναι πάντως σαν ποιότητα κατασκευής. Στην θέση σου είναι το μόνο που θα έπαιρνα αν είχα budget 200-250 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Noμίζω είναι το vandal pitt replica . Το έκλεισα στα 200ευρώ. Να σε καλά gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Καλή επιλογή. Περιμένουμε πρώτες εντυπώσεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2012 Με τα ρεστα θα βαλω και λαστιχα τα dunlop roadsport 2 και κομπλέ Να σε καλά δίτροχε φίλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Διόρθωση το κράνος είναι η replica toy bayliss '' SUOMY vandal replica Bayliss '' H τιμη των 200 ηταν τρομερα δελεαστικη για να πω οχι και οντως πολυ καλο κρανακι, καλη εφαρμογη , η pinlock δεν θαμπωνει με την καμια οτι και να κανεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλή τιμή, καλό κράνος! Arai ή Shoei των 500 ευρώ δεν είναι πάντως σαν ποιότητα κατασκευής. Στην θέση σου είναι το μόνο που θα έπαιρνα αν είχα budget 200-250 ευρώ. Πάμε πάλι : Ποιος μας το λέει αυτό φίλτατε κε.Γεώργιε ? Πόσες φορές θα ξαναπούμε οτι στα Τζα-σπάν χρεωνόμεθα στην ουσία και τους διαφορετικούς/υψηλότερους φόρους εισαγωγής ? (γιατί και ο εισαγωγέας πληρώνει εξτρά, αλλό εισαγωγή απο Ευρώπη, άλλο απο Ασία). Πως ξέρουμε οτι (τα Τζα-σπάν) είναι και καλά "καλύτερα" ? Μήπως λόγω Premium τιμής ? Επειδή υπάρχει κοσμάκης που πάει και σκάει 1000 ευρώ για το Viper GT Carbon τι πάει να πεί ? οτι επειδή κοστίζει 1000-άρικο (lulz) ειναι το κράνος του GREYSKULL που θα φορούσεο He-man = δεν "χαλάει με τίποτα" ? Μήπως επειδή κοστίζει 1000-άρικο αυτό το καθιστά το τιτανο-τεραστιο-μεγιστο-ασφαλέστερο κράνος στην ιστορία του μοτοσυκλετισμού ? Αστεία πράματα όπως καταλαβαίνεις φίλε μου... Ο κόσμος, οταν αγοράζει μια μάρκα την αγοράζει για κάποιους λόγους, αυτοί μπορεί να είναι πολλοί και διάφοροι όπως αναγνωρισιμότητα (ω ναι), όνομα "πιάτσας" , επειδή μπορεί ενδεχομένως να βαριέται να κάνει έρευνα αγοράς ή, στην τελική, επειδή απλά έχει να τα "στάξει" και το γουστάρει (και πολύ καλά κάνει). Μην πέφτουμε αδερφέ μου στην κλασσική loop-α του Νεο-Έλληνα "έδωσα παραπάνω, άρα καλύτερο" που κρατάει δεκαετίες τώρα - ιδίως απο την στιγμή που βρισκόμεθα στο 2012 και μπορεί να παίξει εύκολα πληροφόρηση, έρευνα αγοράς καθώς και πληθώρα επιλογών (Internet). Όπως έχεις αναφέρει και εσύ στο παρελθόν Γιωργάτορα , η ποιότητα του κράνους δεν έχει να κάνει μόνο την ποιότητα του κελύφους/απορρόφηση χτυπήματος αλλά και με τον θόρυβο/εφαρμογή/ποιότητα εσωτερικών/αερισμός αυτού, σωστά ? Και μερικά παραδείγματα τώρα : Το Arai axces 2 (του 2012 μοντέλο, ε ?), κράνος 500 K@ΛΟ ΕΥΡΩ δεν έχει πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό, κλασσικά, ή το επιρύνιο, ή το υποσιάγωνο θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά - πράματα τα οποία εξίσου καλά/αξιόλογα κράνΗ αλλων εταιριών στα παρέχουν μέσα στο κουτί...Α ναι, για κράνος 500 eurotrons θα περίμενε κανείς καλύτερη ηχομόνωση επίσης... Θές άλλο παράδειγμα ? Το φινίρισμα σε "ορισμένα" Τζα-σπάν είναi αντικειμενικά χειρότερο απο άλλα "οχι τόσο καλά σαν τα Αrai/Shoei" - πιο εύκολα θα δες σπάσιμο στο χρώμα, μικρο-γρατζουνιές και άλλα, οποτε όχι, ούτε σ'αυτόν τον τομέα τα "de facto καλύτερα" Ιαπωνέζικα των 500-φευγα ευρωτρονίων υπερτερούν (πάντα)... Για να μην αναφερθούμε τώρα σε pinlock κτλπ και τα όποια μειονεκτήματα του (πλην των πλεονεκτημάτων του προφανώς). Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι πως "μόδα είναι και (δεν) θα περάσει" , έτσι έχουμε μάθει, σ'αυτές έχουμε συνηθίσει να δίνουμε τα φράγκα μας, αυτά Stock-άρουν ως επι το πλειστον στο 99.9% των μαγαζιών... Σαν το V-strom ένα πράμα ρε αδερφάκι μου, επειδή τα συναντάς κάθε μέρα στο δρόμο (άρα πουλάνε) δεν σημαίνει παράλληλα πως είναι το καλυτερότερο μηχανάκι όλων των εποχώνε, σωστά ? Δες το σαν Iphone Vs Sammy Galaxy, και τα 2 καλά, στο πρώτο όμως πληρώνεις εξτρά για το μαμημένο μηλαράκι (υπερ-γενίκευση, αλλά ναί...)... Φιλικότατα πάντα Γιωργάρα μου, συζήτηση να γίνεται... Διόρθωση το κράνος είναι η replica toy bayliss '' SUOMY vandal replica Bayliss '' H τιμη των 200 ηταν τρομερα δελεαστικη για να πω οχι και οντως πολυ καλο κρανακι, καλη εφαρμογη , η pinlock δεν θαμπωνει με την καμια οτι και να κανεις Suomy Vandal και με γραφικά , στα 200 ευρώ είναι "κλέψιμο" αδερφέ, πολύ καλή ευκαιρία σου έκατσε, όχι μόνο λόγω τιμής αλλά και λόγω ποιότητας... Κράνος στα (μόλις) 1250-1300 γραμμάρια (εκτός και αν είσαι κεφάλας και φοράς XXL), φοβερή εφαρμογή (υποκειμενικό) και με ζελατίνα του greyskull που δεν θαμπώνει με την καμια Παναϊα - pinlock δεν έχει όμως που λές εσύ καλοφόρετο και αγρατζούνιστο duder, με γειές :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Πάμε πάλι : Ποιος μας το λέει αυτό φίλτατε κε.Γεώργιε ? Πόσες φορές θα ξαναπούμε οτι στα Τζα-σπάν χρεωνόμεθα στην ουσία και τους διαφορετικούς/υψηλότερους φόρους εισαγωγής ? (γιατί και ο εισαγωγέας πληρώνει εξτρά, αλλό εισαγωγή απο Ευρώπη, άλλο απο Ασία). Πως ξέρουμε οτι (τα Τζα-σπάν) είναι και καλά "καλύτερα" ? Μήπως λόγω Premium τιμής ? Επειδή υπάρχει κοσμάκης που πάει και σκάει 1000 ευρώ για το Viper GT Carbon τι πάει να πεί ? οτι επειδή κοστίζει 1000-άρικο (lulz) ειναι το κράνος του GREYSKULL που θα φορούσεο He-man = δεν "χαλάει με τίποτα" ? Μήπως επειδή κοστίζει 1000-άρικο αυτό το καθιστά το τιτανο-τεραστιο-μεγιστο-ασφαλέστερο κράνος στην ιστορία του μοτοσυκλετισμού ? Αστεία πράματα όπως καταλαβαίνεις φίλε μου... Ο κόσμος, οταν αγοράζει μια μάρκα την αγοράζει για κάποιους λόγους, αυτοί μπορεί να είναι πολλοί και διάφοροι όπως αναγνωρισιμότητα (ω ναι), όνομα "πιάτσας" , επειδή μπορεί ενδεχομένως να βαριέται να κάνει έρευνα αγοράς ή, στην τελική, επειδή απλά έχει να τα "στάξει" και το γουστάρει (και πολύ καλά κάνει). Μην πέφτουμε αδερφέ μου στην κλασσική loop-α του Νεο-Έλληνα "έδωσα παραπάνω, άρα καλύτερο" που κρατάει δεκαετίες τώρα - ιδίως απο την στιγμή που βρισκόμεθα στο 2012 και μπορεί να παίξει εύκολα πληροφόρηση, έρευνα αγοράς καθώς και πληθώρα επιλογών (Internet). Όπως έχεις αναφέρει και εσύ στο παρελθόν Γιωργάτορα , η ποιότητα του κράνους δεν έχει να κάνει μόνο την ποιότητα του κελύφους/απορρόφηση χτυπήματος αλλά και με τον θόρυβο/εφαρμογή/ποιότητα εσωτερικών/αερισμός αυτού, σωστά ? Και μερικά παραδείγματα τώρα : Το Arai axces 2 (του 2012 μοντέλο, ε ?), κράνος 500 K@ΛΟ ΕΥΡΩ δεν έχει πλήρως αφαιρούμενο εσωτερικό, κλασσικά, ή το επιρύνιο, ή το υποσιάγωνο θα πρέπει να αγοραστούν ξεχωριστά - πράματα τα οποία εξίσου καλά/αξιόλογα κράνΗ αλλων εταιριών στα παρέχουν μέσα στο κουτί...Α ναι, για κράνος 500 eurotrons θα περίμενε κανείς καλύτερη ηχομόνωση επίσης... Θές άλλο παράδειγμα ? Το φινίρισμα σε "ορισμένα" Τζα-σπάν είναi αντικειμενικά χειρότερο απο άλλα "οχι τόσο καλά σαν τα Αrai/Shoei" - πιο εύκολα θα δες σπάσιμο στο χρώμα, μικρο-γρατζουνιές και άλλα, οποτε όχι, ούτε σ'αυτόν τον τομέα τα "de facto καλύτερα" Ιαπωνέζικα των 500-φευγα ευρωτρονίων υπερτερούν (πάντα)... Για να μην αναφερθούμε τώρα σε pinlock κτλπ και τα όποια μειονεκτήματα του (πλην των πλεονεκτημάτων του προφανώς). Αυτό που προσπαθώ να πώ είναι πως "μόδα είναι και (δεν) θα περάσει" , έτσι έχουμε μάθει, σ'αυτές έχουμε συνηθίσει να δίνουμε τα φράγκα μας, αυτά Stock-άρουν ως επι το πλειστον στο 99.9% των μαγαζιών... Σαν το V-strom ένα πράμα ρε αδερφάκι μου, επειδή τα συναντάς κάθε μέρα στο δρόμο (άρα πουλάνε) δεν σημαίνει παράλληλα πως είναι το καλυτερότερο μηχανάκι όλων των εποχώνε, σωστά ? Δες το σαν Iphone Vs Sammy Galaxy, και τα 2 καλά, στο πρώτο όμως πληρώνεις εξτρά για το μαμημένο μηλαράκι (υπερ-γενίκευση, αλλά ναί...)... Φιλικότατα πάντα Γιωργάρα μου, συζήτηση να γίνεται... Suomy Vandal και με γραφικά , στα 200 ευρώ είναι "κλέψιμο" αδερφέ, πολύ καλή ευκαιρία σου έκατσε, όχι μόνο λόγω τιμής αλλά και λόγω ποιότητας... Κράνος στα (μόλις) 1250-1300 γραμμάρια (εκτός και αν είσαι κεφάλας και φοράς XXL), φοβερή εφαρμογή (υποκειμενικό) και με ζελατίνα του greyskull που δεν θαμπώνει με την καμια Παναϊα - pinlock δεν έχει όμως που λές εσύ καλοφόρετο και αγρατζούνιστο duder, με γειές :) Όντως είναι 1300gr μέγεθος large και σωστά pinlock δεν έχει έκανα λάθος πάντως η ζελατίνα δεν θαμπώνει με τίποτα. Πρίν είχα arai quantum και ήταν μονίμως θολωμένο. Να σε καλα για τις μεγειές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Αν είναι κάτι made in japan (shoei, arai) το εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, είναι εγγύηση και εξηγούμεθα ότι εδώ μιλάμε για την ιαπωνική φιλοσοφία, το παραδοσιακό Zen κι όχι την ελληνική και μεσογειακή νοοτροπία του “έλα, μωρέ μια χαρά είναι...”. Οι εργαζόμενοι της Arai κάθε πρωί εκτελούν ασκήσεις Thai Chi και προσεύχονται δυναμικά για να φτιάξουν αξιόπιστα τα προϊόντα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της ημέρα, δεν είναι στον καφέ και το τσιγάρο με τα πόδια πάνω στο γραφείο διαβάζοντας την πρωινή αθλητική εφημερίδα... Τα κράνη της εταιρείας είναι 100% χειροποίητα και κάθε κράνος περνάει από έλεγχο ποιότητας τρεις φορές πριν καταλήξει στην κούτα του. Ξέρεις κάτι; Δεν μένω μόνο στο κράνος, αλλά και σε παπούτσια (asics, mizuno) και σε μηχανάκια βλ. αθάνατα glx, super cub. Τα προβληματικά προιόντα είναι ανύπαρκτα γιατί το κάθε εξάρτημα αντανακλά το πνεύμα, τη φιλοδοξία και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Βλέπεις είναι η ιαπωνική φιλοσοφία, και σε αυτό είναι αξεπέραστη, γι' αυτό αξίζει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Ρε Στελλαρα, που τον θυμηθηκες τον Χι-Μαν? Μιλησα για ποιοτητα (συνολικα) και οχι για ασφαλεια του περιεχομενου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29 , 2012 Ρε Στελλαρα, που τον θυμηθηκες τον Χι-Μαν? Μιλησα για ποιοτητα (συνολικα) και οχι για ασφαλεια του περιεχομενου.... :grin: :grin: :grin: Γεράσαμε φίλε μου, γεράσαμε... Ιn other news : Ξέρει κανα' καλό παιδί απο που μπορούμε να βρούμε κράνΗ της ICON απο Ε.Ε πλην του Fc-moto? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Bump. ICON κράνη ? Εντός Ε.Ε ? Απο που ? Θενκς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άκυρο... δεν έχει τελικά.... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Δεν μπορώ να βρω τίποτα. Όλα Αμερική είναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες