Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άκυρο... δεν έχει τελικά.... :( Ξέρεις κάτι ρε Γιώργη ? Αποκλείεται ρε αδερφέ να πουλάει το Fc-moto μόνο, δεν παίζει... Ψάχνω και στον Γούγλη αλλά μέχρι στιγμής... Ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου Edit : Διάολε Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Το έχω ψάξει γιατί με ενδιέφεραν παλιότερα και υπάρχει 1 κατάστημα στην.......Μεσσήνη (Καλαμάτα) κλαψ. Φέρνει και ένα κατάστημα στην Πάτρα αλλά μόνο με παραγγελεία......κλαψ 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το έχω ψάξει γιατί με ενδιέφεραν παλιότερα και υπάρχει 1 κατάστημα στην.......Μεσσήνη (Καλαμάτα) κλαψ. Φέρνει και ένα κατάστημα στην Πάτρα αλλά μόνο με παραγγελεία......κλαψ 2 Xαχα, να'σαι καλά βρε Klab, έσκασε το χειλάκι να'ουμ' Λιεπόν, έχουμε και λέμε : H "top" σειρά της είναι πλέον το Airframe (το Domain to κατήργησε) με το Alliance να'ρχεται 2ο... Τα Airframe παίζουν γύρω στο 300-άρι με το Carbon να κοστίζει στα 450 ... Tα Alliance παίζουν απο 170-κάτι έως 200 γιούρια (ανάλογα τα γραφικά)... Τιμιότατες τιμές θα'λεγα... Το θέμα είναι, απο ποιότητα/ασφάλεια (που είναι και το σημαντικότερο) δεν έχω ιδέα τι παίζει καθώς ουτε καν στο s.h.a.r.p βρήκα πληροφορίες... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Από Αμερικάνικα sites που έχω κοιτάξει λένε καλά λόγια για τα κράνη της ICON με το μόνο (σημαντικό) μείον τους, ότι δεν κάνουν για ζεστά κλίματα. Μετάφραση : Τα καλοκαίρια ιδρώνουν σαν πο$%@^δες. Τα πιο πολλά βγαίνουν σε mat και φθείρεται εύκολα η επίστρωση τους (όπως τα περισσότερα mats) Επίσης σε κάποιο μοντέλο (δεν θυμάμαι τώρα) έσπαγε εύκολα η αεροτομή, μπορεί να ήταν το Domain. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 (τροποποιήθηκε) Από Αμερικάνικα sites που έχω κοιτάξει λένε καλά λόγια για τα κράνη της ICON με το μόνο (σημαντικό) 1) μείον τους, ότι δεν κάνουν για ζεστά κλίματα. Μετάφραση : Τα καλοκαίρια ιδρώνουν σαν πο$%@^δες. Τα πιο πολλά βγαίνουν σε mat και φθείρεται εύκολα η επίστρωση τους (όπως τα περισσότερα mats) 2) Επίσης σε κάποιο μοντέλο (δεν θυμάμαι τώρα) έσπαγε εύκολα η αεροτομή, μπορεί να ήταν το Domain. Για το 1) έχω διαβάσει ακριβώς το αντίθετο φίλτατε, οτι δλδ (το Airframe τουλάχιστον και το Alliance) εχουν εξαερισμό να φάνε και οι κότες - γι'αυτον τον λόγο ίσως αυτα τα 2 συγκεκριμενα να έχουν λίγο θόρυβο παραπάνω οταν όλοι οι αεραγωγοί είναι ανοιχτοί (αν και είναι λογικό). Γενικά όλο το concept του Airframe/Alliance βασίζεται γύρω απο τον άφθονη κυκλοφορία του αέρα. Για το 2), ναι, το έχω διαβάσει και εγώ αν και δεν θυμάμαι ακριβώς αν αφορούσε το κλιπς-άκι του μπροστινού αεραγωγού ή την αεροτομή :) Ενϊγουέι, τι κάνουμε τώρα ? Παραγγελία απο Αμέρικα φοβάμαι να κάνω, την είχα πατήσει άσχημα πριν 2-3 χρόνια με παραγγελία εκτός Ε.Ε... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 1 , 2012 από τον klem578 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Αν είναι κάτι made in japan (shoei, arai) το εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια, είναι εγγύηση και εξηγούμεθα ότι εδώ μιλάμε για την ιαπωνική φιλοσοφία, το παραδοσιακό Zen κι όχι την ελληνική και μεσογειακή νοοτροπία του “έλα, μωρέ μια χαρά είναι...”. Οι εργαζόμενοι της Arai κάθε πρωί εκτελούν ασκήσεις Thai Chi και προσεύχονται δυναμικά για να φτιάξουν αξιόπιστα τα προϊόντα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της ημέρα, δεν είναι στον καφέ και το τσιγάρο με τα πόδια πάνω στο γραφείο διαβάζοντας την πρωινή αθλητική εφημερίδα... Τα κράνη της εταιρείας είναι 100% χειροποίητα και κάθε κράνος περνάει από έλεγχο ποιότητας τρεις φορές πριν καταλήξει στην κούτα του. Ξέρεις κάτι; Δεν μένω μόνο στο κράνος, αλλά και σε παπούτσια (asics, mizuno) και σε μηχανάκια βλ. αθάνατα glx, super cub. Τα προβληματικά προιόντα είναι ανύπαρκτα γιατί το κάθε εξάρτημα αντανακλά το πνεύμα, τη φιλοδοξία και την προσοχή στην λεπτομέρεια. Βλέπεις είναι η ιαπωνική φιλοσοφία, και σε αυτό είναι αξεπέραστη, γι' αυτό αξίζει. σιγα και ανατριχιασα,τι να πουνε δηλαδη και οι ιταλοι υπαλληλοι που με καφε και τσιγαρο συναρμολογουνε καθε μερα τις ferrari.παντως αν διαβασεις διαφορες αναφορες μεσα στο ιντερνετ θα βρεις απειρα παραδειγματα καμμενων ανορθωτων και σουπερ-ντουπερ εξαρτηματων tps ολα πατροπαραδοτα φτιαγμενα με το γνησιο zen των κοντων κιτρινιαρηδων.αυτο το οπαδιλικι των εταιρειων εχει αρχισει να γινεται ενοχλητικο πλεον. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
afentishonda 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2012 Πάντως οπαδιλίκι των ιαπωνικών προιόντων δεν είμαι, αν δώ ότι κάτι το ξεπερνάει σε ποιότητα, αξιοπιστία και αντοχή στο χρόνο τότε το αγοράζω είτε italy, είτε germany, αλλά δέν... μόνο για την κατηγορία κράνη μιλάμε. Σύγκρινε ένα japan κράνος με ότι άλλο θές μετά απο 5ετή χρήση και θα καταλάβεις. Πίστεψέ με ήμουν δύσπιστος. Δέν είδα κάτι παρόμοιο σε ποιότητα απο άλλα κράνη εκτός japan. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες