panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμήτες! Εδώ και μια δεκαετία η προσωπική μου επιλογή σε κράνος ήταν πάντα Arai. Κι αυτό γιατί όλα τα άλλα κράνη μου φαίνονταν αρκετά υποδεέστερα σε ασφάλεια, άνεση, ορατότητα και πρακτικότητα. Πλέον όμως βλέπω πως η Shoei έχει βγάλει πολύ αξιόλογα κράνη, οπότε είμαι σε δίλημμα για το επόμενο κράνος μου, μίας και το τωρινό μου είναι πλέον 5 χρονών περίπου Arai rx-7 corsair. Σε τιμές απ' ότι βλέπω είναι περίπου τα ίδια (700 ευρό) και μιας και υπάρχουν ακόμα δόσεις σκέφτομαι την αλλαγή του. Το θέμα μου είναι, να συνεχίσω πιστά στην Arai η να αλλαξοπιστήσω ; Αυτή η απορία είναι καθαρά για λόγους εμφάνισης μιας και τα Shoei κράνη γενικά είναι ποιο όμορφα απο τα Arai σχεδιαστικά. Πείτε μου τι γνώμες σας, θα εκτιμήσω ειδικά απόψεις κατόχων και των 2 κράνων. Τελος να αναφέρω τη δικιά μου άποψη για το συγκεκριμένο κράνος: Arai RX-7 Corsair + Πολύ καλό δέσιμο στο κεφάλι, νιώθεις ένα με αυτό. Πολύ καλή ορατότητα. Πολύ καλή συμπεριφορά στον αέρα. Πολύ καλοί αεραγωγοί για το καλοκαίρι Πολύ καλό χρώμα δεν ξεβάφει εύκολα αν σου πέσει το κοπανίσεις το γδάρεις Συμπαγής κατασκευή - Θόρυβος από τη ζελατίνα όταν είναι ανοιχτή. Ακριβά ανταλλακτικά Με το καιρό τα κουμπάκια των αεραγωγών γίνονται άχρηστα Σχετικά κακό κλείσιμο ζελατίνας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 γιατι δε ψαχνεσαι και με shoei x-spirit 2? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Για να καταλαβω οποιος φοραει αραι σοει των 600-700 ειναι αθανατος ενω οποιος εχει αλλη μαρκα των 300ευρ παιζει το κεφαλι του κορωνα γραμματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziro 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Καλησπέρα και σένα! Συμφωνώ με τον φίλο Raven FR. Δε νομίζω πως τα 2 κράνη που συγκρίνεις στον τίτλο ανήκουν στην ίδια κατηγορία. X-Spirit 2 kai RX7 ίσως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Όντως άλλη κατηγορία είναι τα δύο κράνη.... Το κούμπωμα της ζελατίνα βελτιώνεται αν παίξεις με τις βιδούλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Mπορείς να τα βρεις από εξωτερικό πιο φθηνά και τα 2, εδώ το ένα http://www.sportsbikeshop.co.uk/motorcycle_parts/content_prod/35298 και το Shoei ακόμα πιο φθηνό http://www.helmetcity.co.uk/Shoei-XR1100_B233FF.aspx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 (ξανα)τονιζω για μενα αμεση συγκριση ΔΕΝ ειναι το xr 1100 αλλα το x-spirit 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 (ξανα)τονιζω για μενα αμεση συγκριση ΔΕΝ ειναι το xr 1100 αλλα το x-spirit 2 Εγώ απλά δημοσίευσα με βάση αυτό που ζήτησε. Το αντίχτοιχο με το RX7-GP είναι το X-Spirit 2 συμφωνώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Σε τέτοιες κατηγορίες τα + και τα - είναι απειροελάχιστα. Δοκίμασε τα και πάρε αυτό που σου κάνει κλικ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Utopia 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 (τροποποιήθηκε) Για να καταλαβω οποιος φοραει αραι σοει των 600-700 ειναι αθανατος ενω οποιος εχει αλλη μαρκα των 300ευρ παιζει το κεφαλι του κορωνα γραμματα Οχί, απλά έχει τη σιγουριά οτι αγόρασε οτι καλύτερο υπάρχει για το δικό του κεφάλι. Αν και νομίζω, σε αντίθεση με τις μηχανές, τα κεφάλια ΟΛΩΝ είναι το ίδιο σημαντικά. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2012 από τον Utopia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Αν σου "κάθεται" σωστά το Arai σωστά δεν νομίζω ότι θα σου ταιριάξει το Shoei.....μιας και αυτά τα 2 μεταξύ τους έχουν διαφορετικό καλούπι(σε μένα τουλάχιστον αυτό συνέβει) γιατί όμως να αλλάξεις το κράνος σου;;;;;Δεν νομίζω οτι το υλικό που είναι φτιαγμένο το RX7 αλλοιώνεται...... εκτός και αν το βαρέθηκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2012 Για να καταλαβω οποιος φοραει αραι σοει των 600-700 ειναι αθανατος ενω οποιος εχει αλλη μαρκα των 300ευρ παιζει το κεφαλι του κορωνα γραμματα Συμφωνα με τις επιταγες της μοδας,ναι. Αυτα διδαξανε τους αναβατες τοσα χρονια........................οι αγωνες μοτο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες