Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2006 Πρέπει να ανέβει μια φωτογραφία με το jacket της Κατερίνας. Dainese μεν αλλά cordura.... Έλιωσε λέμε. Δέρμα λέμε και πάλι δέρμα. Τώρα όσον αφορά το ατύχημα του Κωστή-Κατερίνας...τι να πω. Από τις πρώτες ώρες μαζί με την Έφη ήμασταν στο νοσοκομείο και είδαμε από κοντά τι έγινε. Τα σχόλια είναι περιττά. Σημασία έχει ότι δεν έγιναν τα χειρότερα και κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ πιθανό να συμβεί αφού το κράνος του Κώστα εκσφενδονστήκε από το κεφάλι του με την πρώτη κρούση που δέχτηκε από την άσφαλτο. Καλή ανάρρωση και στους δύο και αλλό κακό να μη μας βρει Αααα και κάτι άλλο: ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ Γ Α Ν Τ Ι Α!!!! Λεπτμέρεια για μερικούς ίσως αλλά έπρεπε να δείτε τα χέρια τους για να καταλάβετε τι εγκαύματα προκαλεί η τριβή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Rezaf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2006 Καλά η φωτός είναι πολύ γελοίες.. Ειδικά η δίκια μου. Πως είμαι έτσι. xaaxaxaxa Ελεος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2006 Συναδελφάκια σας ευχαριστουμε ολους σας που βρεθηκατε διπλα μας, είτε με τις ευχές σας είτε με την παρουσία σας είτε με οποιον αλλον τροπο και ευχομαστε σε ολους σας να ειναι μικρες οι δυσκολιες που θα συναντάτε στην ζωη σας.... (angelako σειρα σου να συνέχισεις) :P .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2006 (τροποποιήθηκε) ......επίσης σας ευχομαστε να έχετε πάντα δίπλα σας τοσο καλούς φίλους όπως είχαμε και εμεις. Παντα Ορθιοι παιδια και με προσοχη εκει εξω! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 12 , 2006 από τον AngelsGR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2006 Συναδελφάκια σας ευχαριστουμε ολους σας ... (angelako σειρα σου να συνέχισεις) :P .. ......επίσης σας ευχομαστε να έχετε πάντα δίπλα σας τοσο καλούς φίλους όπως είχαμε και εμεις. πατε καλα ρε;.... ;;;;; ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ... :) και ΕΜΕΙΣ ευχαριστουμε που εισαστε εδω μαζι μας...και μαλιστα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ποτέ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2006 Α ρε Atho, πιάσε τις μπύρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Ελα παλι καλα που δεν χτυπησατε σοβαρα!!!!! Καλη αναρωση και γρηγορα παλι πανω στο μοτο!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Λοιπόν για αύριο, ώρα 6η απογευματινή, διοργανώνεται ακόμη μία εξόρμηση προς το σπίτι του angels...Μου υποσχέθηκε ότι θα έχει και τούρτα, γι' αυτό πηγαίνω... Μέχρι στιγμής είμαστε εγώ και ο Multijohn.... Κανείς άλλος? SIIIIIIIIIIILVEEEEEEEEEEEEEERRRR....!!! Που είσαι ωρέ να μας δείξεις και που ακριβώς είναι το σπίτι του Κωστήηη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Α ρε Atho, πιάσε τις μπύρες <{POST_SNAPBACK}> Ο γιατρός είπε ΟΧΙ μπύρες.... Λοιπόν για αύριο, ώρα 6η απογευματινή, διοργανώνεται ακόμη μία εξόρμηση προς το σπίτι του angels...Μου υποσχέθηκε ότι θα έχει και τούρτα, γι' αυτό πηγαίνω... Μέχρι στιγμής είμαστε εγώ και ο Multijohn.... Κανείς άλλος? SIIIIIIIIIIILVEEEEEEEEEEEEEERRRR....!!! Που είσαι ωρέ να μας δείξεις και που ακριβώς είναι το σπίτι του Κωστήηη? <{POST_SNAPBACK}> Παίζει να έρθω κι εγώ. Θα το ξέρω αύριο γιατί δεν ξέρω τι θα αντιμετωπίσω μετά από 2 εβδομάδες απουσίας από τη δουλειά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
capo998 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Paidakia perastika...........Molis to diavasa............Mas fagan ta exoterika vlepeis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2006 Ο γιατρός είπε ΟΧΙ μπύρες.... ...Και πανω που εκανα σχεδια...για Βορεια το Σεπτεμβρη...μας τα χαλασε ο γιατρος;... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2006 Λοιπόν, ξαναματαγράφω....Ραντεβού στις 6, στα δικαστήρια για να πάμε στον Κώστα...Εκτός από μένα+Αλεξάνδρα και Multijohn (και ίσως Varadero) είναι κανείς άλλος μέσα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AngelsGR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2006 ο γιατρος λεει οτι θελει, αλλα οτνα δεν βλεπει τα κοπαναω τα ουζακια μου. Αφηστε τις μπύρες και πιάστε τα ούζααααααααααα. Σας περμενω μαγκες. Αν δεν ειμαι στο σαλονι, θα ειμαι στο δωματιο μου!!!! χεχεχε μονο σε αυτα τα μερη πηγαινω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2006 Τελικα βγηκε κανα πορισμα απο εμπειρογνωμονα γιατι κολλησε το fazer? ή ειναι νωρις ακομα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2006 (τροποποιήθηκε) συμφωνα με τα λεγομενα του Κωστα το γιατι μπλόκαρε ο τροχος δεν εχει ακομη εξακριβωθει,ο τροχος μετα την πτώση κυλούσε κανονικα ισως μπήκε κατι στην αλυσίδα και τον μπλόκαρε Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2006 από τον Nemethon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2006 Kουφο εως....απιθανο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2006 Να μπήκε κάτι στην αλυσίδα ενώ κινούταν επί της Εγνατίας οδού....λίγο απίθανο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες