ilias1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2012 μαγκες θα ηθελα να μου πειτε πια θεωρειτε καλυτερη εξατμιση απο τις 2 για crypton x και το λογο ευχαριστω πολυ...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2012 Yoshimura ειναι η απαντηση φιλε μου.. Το θεμα ομως ειναι πως οι ποιο πολλοι βαζουν protech γιατι ειναι λιγο ποιο φθηνες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2012 τι δινει παραπανω η yohimura?απο την protech Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2012 Κοιτα ειναι πιστευω η φιρμα... Ο ηχος και η ποιοτητα ειναι σχεδον το ιδιο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Batsakos 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2012 Κοιτα ειναι πιστευω η φιρμα... Ο ηχος και η ποιοτητα ειναι σχεδον το ιδιο.. Eχει γίνει ιδιο τοπικ στο παρελθον! Καλο θα ηταν να τσεκαρεις εκει..... μιας και τα παιδια εχουν παραθεσει τοσο τιμές οσο και βιντεο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilias1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 μπορεις να μου στειλεις ενα link γτ δεν μπορω να το βρω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες