Kostas94 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Παιδια καλησπερα. Γνωριζει κανεις στα συγουρα, για να γινει η μεταβιβαση αν χρειαζεται να περασει η μοτοσυκλετα κτεο πρωτα??? Εχει κανει κανεις μεταβηβαση προσφατα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikeholic 229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Εξαρταται ποσο παλια ειναι η μηχανη νομιζω.Εγω εκανα μεταβιβαση πριν 3 μηνες και δεν χρειαστηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamikaZi-TsaNTakiaS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Οχι δεν χρειαζεται, μπορεις να κανεις μεταβιβαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Ο προηγουμενος κατοχος περασε κτεο την μηχανη μου κατι μερες πριν την παρω......επρεπε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) έχω ακούσει πως παίζει ρολο σε ποιο νομό εισαι για το αν εχει εφαρμοστεί ο νόμος για το κτεο στις μηχανές αλλά δεν είμαι σίγουρος Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2012 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 έχω ακούσει πως παίζει ρολο σε ποιο νομό εισαι για το αν εχει εφαρμοστεί ο νόμος για το κτεο στις μηχανές αλλά δεν είμαι σίγουρος Τι λες ρε φιλε?Αμα εφαρμοστει εφαμοζεται πανελλαδικα.....δηλαδη ειναι μαγκες οι αλλοι και δνε πρεπει να περνανε κτεο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Τι λες ρε φιλε?Αμα εφαρμοστει εφαμοζεται πανελλαδικα.....δηλαδη ειναι μαγκες οι αλλοι και δνε πρεπει να περνανε κτεο? είπα δεν ειμαι σίγουρος απλα το άκουσα σαν εκδοχή, και εμενα δεν μου στέκει αλλα ακούω απο άλλους σε διάφορες περιοχές οτι δεν τους έκαναν την μεταβίβαση χωρίς κτεο και απο άλλους που δεν ειχαν πρόβλημα. στην χώρα που ζουμε ολα να τα περιμένεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 είπα δεν ειμαι σίγουρος απλα το άκουσα σαν εκδοχή, και εμενα δεν μου στέκει αλλα ακούω απο άλλους σε διάφορες περιοχές οτι δεν τους έκαναν την μεταβίβαση χωρίς κτεο και απο άλλους που δεν ειχαν πρόβλημα. στην χώρα που ζουμε ολα να τα περιμένεις Μου φαινεται ακραιο..και αν ισχυει..κουφο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2012 Μου φαινεται ακραιο..και αν ισχυει..κουφο..... και εμενα μου φαίνεται ακραίο και όντος αν ισχύει ειναι και κουφό (αλλά δεν θα ειναι το μονο κουφό με τις νομοθεσίες) το μόνο σίγουρο ειναι αυτο που ειπα και πριν οτι σε αλλους σε διάφορες περιοχές ζητάνε κτεο και με προστιματα ακόμα και σε παπιά γτ δεν περασε κτεο και χωρις να πληρώσεις δεν σου κανουν την μεταβίβαση και ακουω απο αλλους που δεν ειχαν κανενα πρόβλημα, Μπορεί να υπάρχει η εκδοχή οτι αν πας στο μεταφορών να κανεις την μεταβίβασή σου ζητάνε κτεο ενώ αν πας στο κεπ το αμελούν, απλα υποθέσεις κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Τι λες ρε φιλε?Αμα εφαρμοστει εφαμοζεται πανελλαδικα.....δηλαδη ειναι μαγκες οι αλλοι και δνε πρεπει να περνανε κτεο? ψιτ...φιλαρακι χαλαρωσε,σβησε την μηχανη κ αναψε τσιγαρο...το παιδι απο πανω εχει δικιο! το μετρο ισχυει σε αρκετους νομους ΑΛΛΑ ΟΧΙ σε ολη την χωρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 Αθηνα υσχιει δηλαδι?Οχι τιποτα αλλο αλλα σημερα με βλεπω να κανω μια μεταβιβαση στα γρηγορα .. Καλα οτι ναναι ειναι αυτη η χωρα ρε πστ μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) ψιτ...φιλαρακι χαλαρωσε,σβησε την μηχανη κ αναψε τσιγαρο...το παιδι απο πανω εχει δικιο! Χαλαρος ειμαι...την μηχανη σβηστη την εχω και τσιγαρο εκανα πριν λιγο οποτε δεν θελω...... Και τα ψιτ αλλου....γατα δεν ειμαι...... το μετρο ισχυει σε αρκετους νομους ΑΛΛΑ ΟΧΙ σε ολη την χωρα! ΩΡΑΙΑ.....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΟΟ!!!!!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2012 από τον Andreas13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες