μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ρε Φωτη!!!Ρεεεε ΦΩΤΗ!!!Λες και εισαι κανα παιδακι αβγαλτο.....!ΚΑΚΩΣ ενηργησες καλη τη πιστη!ΚΑΚΩΣ που δεν καλεσες Τροχαια!!!ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ!Οφειλες να καλεσεις Τροχαια!!! Απο κει και υστερα.λαθη εκανες και να τα κρατησεις για να μαθεις απο αυτα!Τελος αυτο... Τωρα τι κανεις;θα κανεις ολα οσα οφειλεις να κανεις απεναντι σε ενα συνηθισμενο μ@λακα που κανει τον Κινεζο ενω γνωριζει οτι εφταιξε και συμβουλευθηκε την ασφαλεια του και τον κοσμο ολο να το παιξει Κινεζος στην ελλαδα...Συμβαινει...ΠΑΝΤΑ!Συννενοηση με ασφαλιστη σου(Νομικη Προστασια αν εχεις εισαι κομπλε!Δεν θα πληρωσεις φραγκο και γ@μα τον!!!)...Συνηθως αν κανεις γνωστη την προθεση σου να κινηθεις Νομικα,σφιγγουν οι κ@λοι(ακομα και οι κ΅λοι ενος μαλ@κα)και θυμουνται ξαφνικα οτι "ωχ φταιμε,αργα ή γρηγορα θα πληρωσουμε για ΟΣΑ φταιξαμε"... Ειπαμε..λαθη εκανες...το σημαντικο ειναι...τωρα που το ξερεις ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ...παρε οσα δικαιουσαι και βαλε ακομα ενα μ@λακα στην θεση του,στην ευθυνη που οφειλει! και να ξερεις αυτο(ισως να του το χωσει και η ασφαλιστρια σου...ετσι ενημερωτικα)Μαρτυρες εχεις για το συμβαν και θα τους καλεσεις στη δικη.Το χαρτι εισαγωγης σου στο Νοσοκομειο για τραυματισμο επισης θα το χρησιμοποιησεις...κοινώς χλωμιαζει λιγο ο αλλος γιατι σε ειδε μικρο και αβγαλτο και εκρινε ως συνηθως"ελα μωρε θα τη σκαπουλαρουμε"...φερσου ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑ και μονο κερδος μπορεις να εχεις.Μξην το παιζεις υπερανω χρηματων γιατι δεν ειναι εκει το θεμα.Θα σε θεωρησω μ@λακα(στο λεω με το θαρρος επειδη σε ξερω και ξερεις πώς στο λεω...)αν δωσεις εστω και ενα ευρω να ξαναπαρεις εξοπλισμο ή να βαλεις πλαστικα και κοκοψινια στη μοτο σου,ενω για ολα ευθυνεται καποιος αλλος... Οτι αλλο θελησεις ευχαριστηση μου να βοηθησω απο κοντα...καφε αλλωστε θα πιουμε... :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 από τον mAthosalas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Ρε Φωτη!!!Ρεεεε ΦΩΤΗ!!!Λες και εισαι κανα παιδακι αβγαλτο.....!ΚΑΚΩΣ ενηργησες καλη τη πιστη!ΚΑΚΩΣ που δεν καλεσες Τροχαια!!!ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ!Οφειλες να καλεσεις Τροχαια!!! Απο κει και υστερα.λαθη εκανες και να τα κρατησεις για να μαθεις απο αυτα!Τελος αυτο... Τωρα τι κανεις;θα κανεις ολα οσα οφειλεις να κανεις απεναντι σε ενα συνηθισμενο μ@λακα που κανει τον Κινεζο ενω γνωριζει οτι εφταιξε και συμβουλευθηκε την ασφαλεια του και τον κοσμο ολο να το παιξει Κινεζος στην ελλαδα...Συμβαινει...ΠΑΝΤΑ!Συννενοηση με ασφαλιστη σου(Νομικη Προστασια αν εχεις εισαι κομπλε!Δεν θα πληρωσεις φραγκο και γ@μα τον!!!)...Συνηθως αν κανεις γνωστη την προθεση σου να κινηθεις Νομικα,σφιγγουν οι κ@λοι(ακομα και οι κ΅λοι ενος μαλ@κα)και θυμουνται ξαφνικα οτι "ωχ φταιμε,αργα ή γρηγορα θα πληρωσουμε για ΟΣΑ φταιξαμε"... Ειπαμε..λαθη εκανες...το σημαντικο ειναι...τωρα που το ξερεις ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ...παρε οσα δικαιουσαι και βαλε ακομα ενα μ@λακα στην θεση του,στην ευθυνη που οφειλει! και να ξερεις αυτο(ισως να του το χωσει και η ασφαλιστρια σου...ετσι ενημερωτικα)Μαρτυρες εχεις για το συμβαν και θα τους καλεσεις στη δικη.Το χαρτι εισαγωγης σου στο Νοσοκομειο για τραυματισμο επισης θα το χρησιμοποιησεις...κοινώς χλωμιαζει λιγο ο αλλος γιατι σε ειδε μικρο και αβγαλτο και εκρινε ως συνηθως"ελα μωρε θα τη σκαπουλαρουμε"...φερσου ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑ και μονο κερδος μπορεις να εχεις.Μξην το παιζεις υπερανω χρηματων γιατι δεν ειναι εκει το θεμα.Θα σε θεωρησω μ@λακα(στο λεω με το θαρρος επειδη σε ξερω και ξερεις πώς στο λεω...)αν δωσεις εστω και ενα ευρω να ξαναπαρεις εξοπλισμο ή να βαλεις πλαστικα και κοκοψινια στη μοτο σου,ενω για ολα ευθυνεται καποιος αλλος... Οτι αλλο θελησεις ευχαριστηση μου να βοηθησω απο κοντα...καφε αλλωστε θα πιουμε... :) Αν μου το ελεγες καποια αλλη στιγμη οτι θα ενεργησω ετσι, θα σου ελεγα αποκλειεται.. εκεινη την ωρα που εχεις δει να περναει καρεδακια απο μπροστα σου η ζωη και συνερχεσαι βλεπωντας τα αστερια δυστυχως δεν σκεφτεσαι λογικα, καθολου λογικα. Οποτε αφου σηκωθηκα και ειδα οτι ειμαι σχετικα καλα, πηρα τηλεφωνο τον φαδερ και του λεω ελα με τρακαρανε, καλα ειμαι, μου εκανε δηλωση δεν νομιζω να εχω χτυπησει, καλω τροχαια τι κανω? Μου απανταει και αυτος, αφου δεν χτυπησες και σου εκανε δηλωση ολα καλα, δεν χρειαζεται τροχαια, δως μου τον ανθρωπο να του μιλησω εγω.. Μετα απο κανενα 20 λεπτο που περιμενα να ερθουν να με παρουν αρχισαν οι πονοι στο χερι.. ουτε εκει μου εκοψε να παρω τηλ για ασθενοφορο και αστυνομιες, λεω ενταξει αφου μου εγραψε ο αλλος οτι φταιει αυτος τι λογο εχει να πει οτι δεν με τραυματισε λες και βαζει τιποτα απ΄ την τσεπη του? Δικιο θα εχεις να με πεις μαλακα ρε κωστα σε αυτη τη φαση, απλα τρεχω 2,5 μηνες πανω κατω πανω κατω μονος μου και κουραστηκα.. δεν ειναι οτι ειμαι υπερανω χρηματων, απλα εχω ριξει τοσο τρεξιμο πανω κατω, εχει τραβηξει τοσο καιρο, καλως ή κακως εφτασε σε μια φαση που δεν εχασα λεφτα, δεν εχω ιδεα τι παιζει με δικηγορους, θα θελει αλλα τρεξιματα απο εκει, αλλα λεφτα, αγωγες τετοια, στα οποια ειμαι τελειως αβγαλτος και εχουν μαζευτει ενα καρο υποχρεωσεις απο σχολες και αλλα.. ισως τα λεω σαν δικαιολογιες δεν ξερω, απλα τοσο καιρο μου σπασανε τα νευρα με τις ασφαλιστικες και με τις μαλακιες, δεν θελω να ξαναμπλεξω με ολη τη διαδικασια αυτη.. και η λαμακια ξερεις τι ειναι ρε φιλε, οτι δεν θα τον βαλω στη θεση του ή θα τον αλλαξω καπως, θα τον κυνηγαω κανα χρονο μεχρι να παει δικαστικα ή δεν ξερω και εγω τι, και εκει θα πει ενα οκ εφταιγα και θα τα πληρωσει η ασφαλιστικη του.. απο αυτον δεν θα παρω κατι, ουτε θα τον κανω να καταλαβει τιποτα.. ευρω δεν εβαλα απ΄την τσεπη μου για τιποτα.. αυτο ειπα και στην ασφαλιστρια μου.. τις λεω αν τα βρουμε μεσω εξοπλισμου/τιμολογιων και καλυψω τα εξοδα μου σε νοσοκομεια και τετοια, ειμαστε οκ.. και ουσιαστικα αυτο εγινε δλδ, απλα νταξ τα 50 ευρω που χαλασα στο νοσοκομειο τα εδωσα για να αλλαξω λαστιχα.. και θα παρω και ενα παντελονακι/μποτες με τα λεφτα του κρανους, δεν βγηκα και δαρμενος.. να τα πουμε σε κανα καφεδακι, παιζει να εχω να σε δω μην σου πω και απο τοτε που πηρα το μηχανακι, περασαμε με το γιωργη και την αλλη φορα απ΄το λιμανι αλλα δεν σε πετυχαμε.. οποτε θελετε κανονιζουμε να παμε, να στα πω και απο κοντα γιατι εδω ειναι διαφορα που δεν μπορω να γραψω δημοσια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Οκ θα τα πουμε απο κοντα...ειναι κι αλλα που πιθανον να μην γνωριζεις και σε βοηθησουν καταλυτικα στην υποθεση...stand by φιλε Lighty(=Ελληνιστι Φωτη... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Οκ θα τα πουμε απο κοντα...ειναι κι αλλα που πιθανον να μην γνωριζεις και σε βοηθησουν καταλυτικα στην υποθεση...stand by φιλε Lighty(=Ελληνιστι Φωτη... ) Παρ΄ ολο το Light μαυρα μεσανυχτα εχω στο θεμα.. οποτε θελετε τα λεμε και απο κοντα φιλε Κωστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Πηγαινε σε ενα δικηγόρο. Δε θα δώσεις μία. Ολοι αυτοι που ασχολουνται με τα τροχαία δουλευουν με ποσοστά, θα σου ζητησει ένα 20% επί του τελικου εκδικάσιμου ποσου και καθαρισες. όλα όσα εχεις δωσει, εχεις χάσει και θα δωσεις δές τα σαν επενδυση, θα τα παρεις ολα πιοσω και με το παραπανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Πηγαινε σε ενα δικηγόρο. Δε θα δώσεις μία. Ολοι αυτοι που ασχολουνται με τα τροχαία δουλευουν με ποσοστά, θα σου ζητησει ένα 20% επί του τελικου εκδικάσιμου ποσου και καθαρισες. όλα όσα εχεις δωσει, εχεις χάσει και θα δωσεις δές τα σαν επενδυση, θα τα παρεις ολα πιοσω και με το παραπανω. Ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη.. τωρα που καπως εχω ηρεμησει με το ολο τρεξιμο και ηρθα στα ισια μου (γιατι ειχα ακουσει και παρα πολλα για κλεισιματα, για κινδυνο να χασω τα λεφτα, για διαφορες φουστιες κτλπ) τα οποια με ειχαν φρικαρει, και δεν εχω κατι να χασω, θα το ξανακοιταξω το θεμα.. αμα ειναι και ετσι ωστε να μην χρειαστει να "επενδυσω" ουτε ενα ευρω πανω σε αυτο και τρεξει ο δικηγορος για την αμοιβη του και για μενα (αν και λιγο χλωμο το βλεπω) θα το ξανασκεφτω.. ευχαριστω και παλι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2012 Φώτη, θα τραβήξει χρόνια... Αν υπάρχει αυτό το σκηνικό με το δικηγόρο που τα κάνει όλα μόνος του, κάν'το. Αλλιώς, θα έλεγα μείνε μακριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Lighty!!! Νομικη προστασια στην ασφαλεια σου δεν εχεις ως καλυψη;...Γιατι να πληρωσεις δικηγορο αν εχεις;......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Lighty!!! Νομικη προστασια στην ασφαλεια σου δεν εχεις ως καλυψη;...Γιατι να πληρωσεις δικηγορο αν εχεις;......... παλι πιαστηκα αδιαβαστος.. εεχμ, να πω την αληθεια δεν ξερω.. θα κοιταξω και θα σου πω.. θα ρωτησω και την ασφαλιστρια μου τι παιζει.. ολοι μου λεγανε για δικηγορους και τετοια ουτε που μου ειχε περασει απ΄το μυαλο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 τωρα που πληρωθηκες εχεις υπογραψει ,οτι δε διεκδικεις κατι παραπανω οσο για τους δικηγορους...θα αναλαβουν δωρεαν για ποσα μεγαλα...χιλιαδων ευρω δηλ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ebnus91 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2014 Παιδια βλεπω οτι τα θεματα ειναι λιγο παρομοια και εχω μερικες αποριες. Εχει 100% υπαιτιοτητα ο αλλος οδηγος, ο οποιος μου εχει κανει αρνητικη δηλωση. Εχει κληθει εκαβ, αστυνομια κτλ. Για πιο αμεση αποζημιωση θελω 1500-2000 (600 το μηχανακι + ρουχισμο + μαγνητικη γονατος + ipod touch που εσπασε απο το μπουφαν που εφυγε) θα μπορουσα να το διαπραγματευτω με την ασφαλιστικη της για να μην το παω δικαστικα και αργησει η αποζημιωση 2-3 χρονια η πρεπει να γινει τελικα δικαστικα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες