Jump to content
sincity

Daytona sprinter 125 i 'H Modenas Kriss 125 ?

Recommended Posts

Παιδες καλησπερα,νεος στο φορουμ αναζητω πληροφοριες..

Λοιπον βρισκομαι στην αναζητηση ενος νεου 2τροχου ειμαι μεταξυ των Daytona sprinter 125 injection και Modenas Kriss 125..(λογω μπατζετ μεχρι εκει φτανω)..

Το θεμα ειναι οτι και τα 2 τα βρισκω ωραια μηχανακια και τεινω αισθητικα στο kriss 125,το sprinter δν με τρελαινει (εκτος και αν αφερεσω τελειως τα αυτοκολλητα)ι απλα το κανει πιο ενδιαφερον το γεγονος οτι ειναι πιο φτηνο και injection..

Για το modenas εχω διαβασει καλα σχολια και τα περισσοτερα ειναι +

Για το sprinter εκδοση injection δεν ξερω πολλα οποτε περιμενω τα δικα σας σχολια..

καλως σας Βρηκα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πάρε το μοντένας. Είναι πολύ ανώτερο όπως λές και εσύ! Όσο για το daytona, είναι που είναι κινέζικο, το ιντσέκσιον μας μάρανε... :wallbash: Αλήθεια, μέχρι πόσα € διαθέτεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε το μοντένας. Είναι πολύ ανώτερο όπως λές και εσύ! Όσο για το daytona, είναι που είναι κινέζικο, το ιντσέκσιον μας μάρανε... :wallbash: Αλήθεια, μέχρι πόσα € διαθέτεις?

Maximoum διαθετω τοσα ωστε να αποκτησω το modenas (1700ευρω δλδ,με ενδεχομενο να το παρω μετρητοις και να ψαξω για την πιο χαμηλη τιμη που θα μου το δωσουν.Καινουργιο παντα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν ανοιξεις ενα μοτερ Daytona σχεδον ολα μεσα ειναι japan μεχρι και το καρμπυρατερ made in japan γραφει να ξες...........εγω πιστευω οτι και τα δυο ειναι σκυλια.....ο πατερας μου εχει το kriss το παλιο το 115cc,και γω το sprinter 50αρι με πειραγμενο moter και δεν μου χει βγαλει προβλημα μεχρι στιγμης......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε και από εδώ μια γεύση!

Για το καβασακι τι λες? Στην ίδια τιμή παιζει....

http://www.cityauto.gr/moto/article.citymoto.gr?aid=2184

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για τις αποψεις,,πηγα και τα ειδα και τα 2 απο κοντα..οπως μ ειπε ο πωλητης και διαπιστωσα και ο ιδιος το modenas ειναι μια κατηγορια πανω σε ολα του..μηχανικα-περιφερειακα-πλαστικα..οποτε το αποκλειω σιγα σιγα το sprinter..

οσο αφορα φιλε AlexDMegara την πρωταση σου σχετικα με το καβασακι θα παω να του ριξω μια ματια απο κοντα.. αν και το modenas τεχνολογικα απο την kawasaki παιρνει μιας που ειναι μετοχος.

.ΑΠλα σκεφτομαι οτι στο σερβις στην καβασακι θα πληρωνω πιο πολυ το ονομα παρα κατι αλλο..

ειδωμεν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για τις αποψεις,,πηγα και τα ειδα και τα 2 απο κοντα..οπως μ ειπε ο πωλητης και διαπιστωσα και ο ιδιος το modenas ειναι μια κατηγορια πανω σε ολα του..μηχανικα-περιφερειακα-πλαστικα..οποτε το αποκλειω σιγα σιγα το sprinter..

οσο αφορα φιλε AlexDMegara την πρωταση σου σχετικα με το καβασακι θα παω να του ριξω μια ματια απο κοντα.. αν και το modenas τεχνολογικα απο την kawasaki παιρνει μιας που ειναι μετοχος.

.ΑΠλα σκεφτομαι οτι στο σερβις στην καβασακι θα πληρωνω πιο πολυ το ονομα παρα κατι αλλο..

ειδωμεν...

Δίκιο έχεις και για την τεχνολογία της μοντένας, αλλά και για τα σερβις-ανταλλακτικά της καβασάκι... Ότι σου αρέσει περισσότερο!! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειδωμεν...

1ο σερβις (1000 χλμ) : Αλλαγή λάδια, Αλλαγή φίλτρο λαδιού κ ρύθμιση βαλβίδων

Κόστος: 25 € σε εξουσιοδοτημένο συνεργειο της Modenas (στα Νοτια Προαστια μπας κ βοηθησω δτ εαν ειμαι πιο αναλυτικος θα ειναι διαφημιση)

Υπολογισε κ αυτο στην αγορά σου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα