zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 καλημερα και καλη χρονια. που μπορω να βρω εναν καλο ηλεκτρολογο?((γαλατσι μερια και τριγυρω) εχτες οπως πηγαινα με το παπι μου(modenas kriss 115 του 02) σταματαω σε ενα φαναρι και ακουω την μιζα να δουλευει,αμαν λεω τι εγινε?κλεινω τον διακοπτη και η μιζα συνεχιζε να δουλευει.ανοιγω τον διακοπτη συνεχιζε να δουλευει, ωσπου εμεινε απο μπαταρια αφου δεν μπορουσα να κανω την μιζα να σταματησει να λειτουργει. καμια ιδεα?το κουμπι της μιζας το ανοιξα του εβαλα και σπρευ,αλλα και παλι τιποτα. αν ειναι σε λαθος κατηγορια ενας μοντ ας το μετακινηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 Για δες κ το ρελεδακι αυτης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 δεν ξερω καν τι ειναι αυτο ,να υποθεσω οτι ειναι σαν ασφαλεια? πηρα τηλ και 2 ηλεκτρολογους αλλα ειναι κλειστα λογω πρωτοχρονιας. καλα μου μπηκε ο χρονος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) διαφερει ανα εταιρεια πιθανον αλλα θα ειναι καπως ετσι... δες κ αυτο... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 2 , 2012 από τον TRANTEN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2012 ευχαριστω πολυ κατατοπιστικος!να φανταστεις ουτε ο μαστορας δεν μου ειπε τετοια πραγματα.(μονο ενα θελει ηλεκτρολογο) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες