Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Για σας και απο εμενα, ειμαι νεο μελος του φορουμ και γενικοτερα στις μιχανες..οπωτε διχτε κατανοιση παρακαλω και οχι στεγνες απαντισεις.. ευχαριστω :)! Aς μπουμε στο ψητο... ψαχνω για πρωτη μιχανη καπιο μεταχιρισμενο... πιο σιγκικριμενα γουσταρω τα SM και μιας και ειμαι αρχαριος καλητερα να ξεκινισω απο τα 125cc το θελω πιο πολυ για να κανω τις μετακινισεις μου μεσα στην αττικη αλλα και το παιχνιδι μες το μενυ ειναι... ειμαι 1.76 κ 67 κιλα και γουσταρω πολυ το παρακατω χτ 125 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2052623/ την γουσταρω γιατι ειναι ωραια εμφανισιακα, και αφου ειναι και Yamaha ενταξι ειναι και αξιοπιστο αρκετα! πιτε μου γνωμες για τη μιχανη... αν μου κανει για αυτα που ζιταω αν θα μπορεσω να το πουλισω σε 2 χρονακια που θα παω για το μεγαλο διπλωμα.. και αμα εχετε κατι να μου προτινετε καλοδεχουμενο αλλα με τεκμιριομενη απαντιση παρακαλω! Ευχαριστω και χρονια πολλα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Senda derbi και οι λογοι ειναι απειροι! κανει τα παντα και συμφερει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Καλως ηρθες στο φορουμ και στον κοσμο των μηχανων! Τα SM και τα εντουρακια ειναι μαλλον η βολικοτερη κατηγορια να αρχισει κανεις.. Ευκολοδηγητα και στις πρωτες χαζοπτωσεις που τρως ως νεος οδηγος, την βγαζεις πολυ φτηνα σε σχεση με κανα streetaki τυπου ninja250 κτλπ.. Προσωπικη μου αποψη θα ηταν να κοιταξεις σε κατι στα 250κυβικα και ας μην ειναι απαραιτητα SM.. Το κακο ειναι οτι σε αυτη την κατηγορια παιζουν λιγο πιο παλια μηχανακια (ΑΧ-1, XR250 κτλπ) τα οποια χανουν σε εμφανιση σε σχεση με το χτχ125, αλλα εχουν περισσοτερο γκαζακι και δεν θα τα βαρεθεις τοσο ευκολα. Αν δεν κανω λαθος και τα τελη και η ασφαλειες ειναι ακριβως στα ιδια λεφτα οποτε και το οικονομικο πανω κατω παρομοιο ειναι. Οποτε βαζεις κατω τι θες, λιγο καλυτερη εμφανιση vs λιγο παραπανω δυναμη, απ΄οτι λες και εσυ για 2 χρονια για να μαθεις ειναι το πλανο, οποτε οτι και να παρεις τελικα μια χαρουλα θα εισαι. Θυμαμαι και εγω ειχα ερωτευτει το ninja250 τοτε, αλλα δεν παιζανε λεφτα οποτε ειχα "δανειστει" το ΑΧ-1 του φαδερ για 2 χρονακια.. Μπορει οταν το εβλεπα να βλαστημαγα τον πρωτο καιρο, αλλα με το που καβαλας τα ξεχνας ολα αυτα.. Χωρια οτι με τον καιρο αρχιζεις να συμπαθεις οτι και να εχεις, πια βλεπω ΑΧ-1 και μαρεσουν Σε ολο αυτο το πλανο βαλε μεσα και κρανακι/μπουφαν/γαντια και περιμενουμε φωτογραφιες στα ευχαριστα οταν με το καλο παρεις οτι παρεις! Senda derbi και οι λογοι ειναι απειροι! κανει τα παντα και συμφερει Δεν εχω ιδεα τι λεει απο μηχανακι παντως απο λουκ ειναι πολυ ομορφο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Όπως τα λέει πρώην συνάδελφος είναι. Αν κοιτάξεις κάτι σε 250 εντουροειδές θα είσαι άρχοντας. Δεν καίνε τίποτα, έχουν τα ίδια τέλη ασφάλειες με τα 125, δεν σπάνε δεν χαλάνε, έχουν και λίγο νευράκι παραπάνω, αλλά είναι λίγο παλιά. Το ΑΧ-1 πχ που έχω εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο είναι από τα καλυτερα πρώτα που μπορώ να φανταστώ. Medium sized on-off ,πάει και χώμα (χαλαρά πράματα, όχι κατσικοκαταστάσεις), και στην άσφαλτο είναι χαλί. Το μόνο μείον του είναι τα ανταλλακτικά που είναι μυστήρια έως δυσεύρετα. Πάλι καλά που υπάρχουν και τα ΝΧ και δανείζομαι... Ότι και να πάρεις πάντως, να σιγουρευτείς πως όλα δουλεύουν ρολόι, και θα είσαι μια χαρούλα, θα σε πάει παντού και δεν θα σου βγάλει τίποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) να σας πω καταρχας ευχαριστω για τις αποψεις σας, σιμφωνω με το παραπανω γκαζι και πιος δεν θα το ηθελε.. απλα με ψιλο χαλαει που ειναι 10ετιας αυτα τα 250αρια και η εμφανιση που παιζει ενα κυριο ρολο.. ε για 1-2 χρονια δεν θα το'θελα να εχω ενα μιχανακι που δεν το γουσταρω και τοσο..καταλαβενετε..:/ αν και το πιστεβω οτι οταν ανεβενεις πανω ξεχνας τα παντα και στο τελος μπορη να το σιμπαθισεις .. αλλα και παλι.. εκτος αυτων υπαρχει και το θεμα του διπλωματος.. αυτα τα 250αρια δεν καλιπτοντε αποτι ειδα τους ιππους τους.. απο την αλλη ξεχασα να αναφερω οτι θα μπορουσα να δωσω αλλα 500 ομως μονο σε περιπτοση που παρω καινουριο απο καταστιμα.. και το μοναδικο κενουριο που ειδα στα 2500ευρα και που να μαρεσει ειναι το honda cbf 125.. τι πιστεβετε οτι ειναι καλυτερη επιλογη μεταχιρισμενο με 1800? η καινουριο που ειναι 100% αξιοπιστο απο τεχνικη πλευρα, και εχει σιγουρη μεταπολιση!! και κατι ακομα.. πιρε το ματι μου το XT 500cc το οποιο καλιπτετε απο το Α1 διπλωμα.. τι λετε? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 από τον Oldirty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 Derbi senda λεμε με κατω απο 1000ευρω το τσιμπας 2 3 χρονων...και ολο το κουστουμακι του κινεζικο κανει 100ευρω ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2011 αν είναι σε καλή κατασταση γιατί όχι;μπορεις να το κρατησεις και πιο πολλά χρονια. σιγουρα παντως θα ναι πιο βαρυ, γκαζιαρικο , με περισσοτερα εξοδα[πχ βενζίνη , τέλη] απο το 125. και φυσικα χρειαζεται περισσότερη προσοχή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2011 εδω εισαι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες