mastoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 (τροποποιήθηκε) Γεια σας παιδες θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να επαναφερω ενα οριστικα διαγραμμενο μηχανακι .Γνωριζω οτι αν καποιος εχει καταθεσει πινακιδες μπορουν να επιστραφουν αν εχουν κατατεθει σε χρονικο διαστημα μικροτερο του ενος χρονου και αν ειναι μεγαλυτερο μπορω να κανω επανεκδοση πινακιδων αυτο που δεν ξερω ειναι τι γινεται με την οριστικη διαγραφη και αν μπορω να το αναστησω. Ευχαριστω πολυ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 από τον mastoras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Απ' όσο γνωρίζω , για να κάνεις οριστική διαγραφή ζητούν και τη μοτοσυκλέτα ή τουλάχιστον το πλαίσιο , οπότε αργότερα ποιά μοτό να επαναφέρεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 Για να βγει άδεια κυκλοφορίας, ο μόνος τρόπος, είναι να βγάλεις πινακίδες ΦΙΛΠΑ σαν αντίκα....... πράγμα αδύνατον αν δεν πληρεί τα χαρακτηριστικά που ορίζουν τι είναι αντίκα. Θα υπάρχουν δυσκολίες του τύπου, πρέπει να είναι τουλάχιστον 30χρόνων, πιστοποιητικό αναγνωρίσεως-αυθεντικότητας Κάρτα FIVA, να είναι σε αρίστη κατάσταση-ανακασκευή, δεν μπορείς να το κυκλοφορείς όποτε θέλεις, παρά μόνο σε εκδηλώσεις (ράλυ αντίκα) με επίσημη άδεια από υπουργείο μεταφορών κλπ πολλά άλλα. Κοινώς forget it. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 σαν αγωνιστικο βγαινει ομως...νομιζω...!? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2012 Εγω ειχα κατα Απ' όσο γνωρίζω , για να κάνεις οριστική διαγραφή ζητούν και τη μοτοσυκλέτα ή τουλάχιστον το πλαίσιο , οπότε αργότερα ποιά μοτό να επαναφέρεις; Εγώ είχα καταθέσει τα χαρτιά της τρακαρισμένης πάπιας του αδερφού μου για οριστική διαγραφή και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν μια υπεύθυνη δήλωση ότι το μηχανάκι βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Εγω ειχα κατα Εγώ είχα καταθέσει τα χαρτιά της τρακαρισμένης πάπιας του αδερφού μου για οριστική διαγραφή και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν μια υπεύθυνη δήλωση ότι το μηχανάκι βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο Me too Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giorgos.gr 260 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2012 Για άνω των 50cc λέμε έτσι; Αν καταθέσεις τα χαρτιά στην εφορία δεν είναι για οριστική διαγραφή. Οριστική διαγραφή γίνετε σε εταιρίες π.χ. Νεωνάκης και σου ζητούν το όχημα ή τουλάχιστον το πλαίσιο . Μέχρι πέρσι που έδωσα ένα αυτοκίνητο για διαγραφή αυτά ύσχιαν , δεν ξέρω αν άλλαξε φέτος κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos9944 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Για άνω των 50cc λέμε έτσι; Αν καταθέσεις τα χαρτιά στην εφορία δεν είναι για οριστική διαγραφή. Οριστική διαγραφή γίνετε σε εταιρίες π.χ. Νεωνάκης και σου ζητούν το όχημα ή τουλάχιστον το πλαίσιο . Μέχρι πέρσι που έδωσα ένα αυτοκίνητο για διαγραφή αυτά ύσχιαν , δεν ξέρω αν άλλαξε φέτος κάτι. Το παπακι ηταν 110cc και τα χαρτια τα κατεθεσα στο μηχανολογικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 Επαναφορά γίνεται αν περάσει ένας χρόνος? Σόρρυ που το επανέφερα, αλλά με αφορά! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2013 από τ στιγμή που δεν έγινε οριστική διαγραφή κ σε 100 χρόνια γίνεται επαναφορά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες