Jump to content
mastoras

Οριστικη διαγραφη μοτοσυκλετας και επαναφορα

Recommended Posts

Γεια σας παιδες θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να επαναφερω ενα οριστικα διαγραμμενο μηχανακι .Γνωριζω οτι αν καποιος εχει καταθεσει πινακιδες μπορουν να επιστραφουν αν εχουν κατατεθει σε χρονικο διαστημα μικροτερο του ενος χρονου και αν ειναι μεγαλυτερο μπορω να κανω επανεκδοση πινακιδων αυτο που δεν ξερω ειναι τι γινεται με την οριστικη διαγραφη και αν μπορω να το αναστησω.

Ευχαριστω πολυ

Τροποποιήθηκε από τον mastoras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απ' όσο γνωρίζω , για να κάνεις οριστική διαγραφή ζητούν και τη μοτοσυκλέτα ή τουλάχιστον το πλαίσιο ,

οπότε αργότερα ποιά μοτό να επαναφέρεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να βγει άδεια κυκλοφορίας, ο μόνος τρόπος, είναι να βγάλεις πινακίδες ΦΙΛΠΑ σαν αντίκα....... πράγμα αδύνατον αν δεν πληρεί τα χαρακτηριστικά που ορίζουν τι είναι αντίκα.

Θα υπάρχουν δυσκολίες του τύπου, πρέπει να είναι τουλάχιστον 30χρόνων, πιστοποιητικό αναγνωρίσεως-αυθεντικότητας Κάρτα FIVA, να είναι σε αρίστη κατάσταση-ανακασκευή, δεν μπορείς να το κυκλοφορείς όποτε θέλεις, παρά μόνο σε εκδηλώσεις (ράλυ αντίκα) με επίσημη άδεια από υπουργείο μεταφορών κλπ πολλά άλλα.

Κοινώς forget it.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειχα κατα

Απ' όσο γνωρίζω , για να κάνεις οριστική διαγραφή ζητούν και τη μοτοσυκλέτα ή τουλάχιστον το πλαίσιο ,

οπότε αργότερα ποιά μοτό να επαναφέρεις;

Εγώ είχα καταθέσει τα χαρτιά της τρακαρισμένης πάπιας του αδερφού μου για οριστική διαγραφή και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν μια υπεύθυνη δήλωση ότι το μηχανάκι βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ειχα κατα

Εγώ είχα καταθέσει τα χαρτιά της τρακαρισμένης πάπιας του αδερφού μου για οριστική διαγραφή και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν μια υπεύθυνη δήλωση ότι το μηχανάκι βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο

Me too

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για άνω των 50cc λέμε έτσι; Αν καταθέσεις τα χαρτιά στην εφορία δεν είναι για οριστική διαγραφή.

Οριστική διαγραφή γίνετε σε εταιρίες π.χ. Νεωνάκης και σου ζητούν το όχημα ή τουλάχιστον το πλαίσιο .

Μέχρι πέρσι που έδωσα ένα αυτοκίνητο για διαγραφή αυτά ύσχιαν , δεν ξέρω αν άλλαξε φέτος κάτι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για άνω των 50cc λέμε έτσι; Αν καταθέσεις τα χαρτιά στην εφορία δεν είναι για οριστική διαγραφή.

Οριστική διαγραφή γίνετε σε εταιρίες π.χ. Νεωνάκης και σου ζητούν το όχημα ή τουλάχιστον το πλαίσιο .

Μέχρι πέρσι που έδωσα ένα αυτοκίνητο για διαγραφή αυτά ύσχιαν , δεν ξέρω αν άλλαξε φέτος κάτι.

Το παπακι ηταν 110cc και τα χαρτια τα κατεθεσα στο μηχανολογικο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επαναφορά γίνεται αν περάσει ένας χρόνος? Σόρρυ που το επανέφερα, αλλά με αφορά! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα