BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Γειά σας χαρά σας άρχοντες! Ψάχνω να βρω το πίσω φτερό για hornet του 2004-6. Το δικό μου είναι του 2002 με την παλιά ουρά, αλλά μετά από μια ωραία εγχείρηση που του έκανα χθες και σήμερα, έχει πλεόν την ουρά του 2004-6! Τώρα, για το πίσω φτερό που λέω, αναφέρομαι στο πλαστικό κομμάτι που ξεκινάει κάτω από τη σέλα και καταλήγει στην πινακίδα, δηλαδή αγκαλιάζει από κάτω την ουρά. Το δικό μου προφανώς το πετσόκοψα για να ταιριάξω την καινούρια ουρά. 1. Ταιριάζει το φτερό στο δικό μου το μηχανάκι? 2. Έχετε δει ποτέ φτερό σκέτο προς πώληση? 3. Και αν ναι, σε τι τιμές κυμαίνεται? *4. Το έχει κάνει κανένας άλλος? Την έχετε ξαναδεί την πατέντα? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά που το διαβάσατε! Είναι η πρώτη μου μηχανή και παλεύω μόνος μου χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Και εικονούλα! Θέλω να ακούσω από χορνετάκηδες!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
isidiropoylos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 (τροποποιήθηκε) Φιλε καλησπερα Και εγω το προσπαθησα αλλα δεν το ειχα καταφερει Αλλα δεν εχω το κομματι που σου λειπει και εσενα Τωρα θελω να μου πεις λεπτομερειες για να το κανω και εγω ταιριαζουν οι τρυπες για τις βιδες ακριβως? η αεροτομουλα? η σελα καθαιτε κανονικα?? τα πλαστικα που ειναι στα μπουτια θελουν καποιο κοψιμο και εκεινα??? απο κατω το κομματι που ειναι απο την παλια ουρα καλυπτει τα μεροι η πρεπει αναγκαστικα να βγουμε στην γυρα να βρουμε το κομματι Περιμενω με πμ το τηλ σου να μιλησουμε για να το προσπαθησω Γιαννης Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 από τον isidiropoylos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfk 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Καλησπέρα φιλαράκι, Ψάξε στο car είχα βρει ποιο παλιά κανα δυο να πωλούνται άλιως ψάξε για aftermarket. Έχω δει την ίδια μετατροπή και το πλαστικό που μπήκε ήταν της er-max νομίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Σου έστειλα το τηλ μου! Οι τρύπες είναι σχεδόν ίδιες! Λίγο άνοιγμα θέλουν! Τα πλα'ι'νά θέλουν κόψιμο όντως και θέλει καλλιτεχνικό χέρι! Επίσης πετσόκοψα το φτερό από κάτω και έβγαλα τελείως την κλειδαριά! Το χερούλι ταιριάζει αλλά θέλει αποστάτες από κάτω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 Καλησπέρα φιλαράκι, Ψάξε στο car είχα βρει ποιο παλιά κανα δυο να πωλούνται άλιως ψάξε για aftermarket. Έχω δει την ίδια μετατροπή και το πλαστικό που μπήκε ήταν της er-max νομίζω. er-max ti einai? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 er-max ti einai? :P Εταιρεία που βγάζει ζελατίνες, καρίνες κλπ αξεσουάρ μηχανής δηλαδή :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 κάνε μια ερώτηση και στο μοτο τρακα.έχει πολύ μεταχείρο (και οχι μονο) ανταλλακτικό απο γιαπωνέζικα- http://moto-traka.car.gr/contact/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 κάνε μια ερώτηση και στο μοτο τρακα.έχει πολύ μεταχείρο (και οχι μονο) ανταλλακτικό απο γιαπωνέζικα- http://moto-traka.car.gr/contact/ Ναι θα περάσω είναι στα υπόψιν! Και απότι είδα έχει και σχετικά καλές τιμές! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panos82gr 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Φιλαρακι πολυ καλλο το Hornetaki σου, φαινεται λες και ειναι 4αρι κανονικα! :) Για το απο κατω γενικα καλλυτερα να τσιμπησεις ενα after market τα οποια γενικα ειναι πατεντα οποτε θα το πετσοκοψεις οπως θες και θα το φερεις στα μετρα σου! Καλη τυχη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Postmankav 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 Εχω το πισω , ολόκληρο το κολοφτερο με το θολο, από hornet 06, με φλασακια, αν ενδιαφέρεσαι στειλε πμ, υπαρχει ακομα μαμα εξάτμιση με καταλυτή και τιμονι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2011 Φιλαρακι πολυ καλλο το Hornetaki σου, φαινεται λες και ειναι 4αρι κανονικα! :) Για το απο κατω γενικα καλλυτερα να τσιμπησεις ενα after market τα οποια γενικα ειναι πατεντα οποτε θα το πετσοκοψεις οπως θες και θα το φερεις στα μετρα σου! Καλη τυχη! Παιδιά είμαι ψιλοάσχετος! Γνωρίζετε μαγαζιά με τέτοια aftermarket αξεσουάρ? Θα σας ήμουν ευγνώμον αν είχατε ιδέα πού πρέπει να ψάξω.. Π.χ. μαγαζί με er-max αξεσουάρ δεν ξέρω που έχει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BeGood 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Κάτι έγινε παιδιά! Ναι άργησα λίγο αλλά την έστειλα.. :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2013 από τον BeGood Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες