Jump to content
Sign in to follow this  
Mpampis Lesvos

Dayang μετατροπι απο 50cc σε 90αρι...

Recommended Posts

Για σας παιδια 8α ι8ελα να μου πειτε τ 8 χριαστο για να κανω το παπι μου να 90αρι...

8α ι8ελα καλες μακρκες και να 8α χρειαστο κ στροφλομπιελα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λίγα πράγματα!!αμα λες οτι είναι dayang τοτε θά χρειαστείς ρεκτιφιέ κυλινδρου στα χιλιοστά των 90 κυβικων ενα μεγαλίτερο καρμπυρατέρ και ενα πιστονι ιδια χιλιοστά με τα χιλιοστά που θα είναι ο κυλινδρος μετα το ρεκτιφιέ (δεν ξερω ακριβως χιλιοστά γιατι δεν ξέρω τι διαδρομή εχει!στροφαλομπιελα δεν υπάρχει λόγος να αλαχτει!!και επείσεις δεν νομίζω να χρειστεί ουτε ανοιγμα στα καρτερ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγα πράγματα!!αμα λες οτι είναι dayang τοτε θά χρειαστείς ρεκτιφιέ κυλινδρου στα χιλιοστά των 90 κυβικων ενα μεγαλίτερο καρμπυρατέρ και ενα πιστονι ιδια χιλιοστά με τα χιλιοστά που θα είναι ο κυλινδρος μετα το ρεκτιφιέ (δεν ξερω ακριβως χιλιοστά γιατι δεν ξέρω τι διαδρομή εχει!στροφαλομπιελα δεν υπάρχει λόγος να αλαχτει!!και επείσεις δεν νομίζω να χρειστεί ουτε ανοιγμα στα καρτερ!!!

οκ φιλος ευχαριστο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

re pedia ego exo ena DAYANG tin apomimisi to astrea drem ke to moter tou den lei ke pola ! ala den 8elo na valo kenourgio epano! me aftin tin alagi gt ke ego 90cc to 8elo 8a ime ok?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα