faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 Παιδια γινεται σε 50αρι daytona να βαλω κινητηρα και ολη την μηχανη απο 125 εκτος απο πλαστικα, ροδες και τα λοιπα μονο δηλαδη να βαλω σε 50αρι μανισια 125 αμα μπαινει. ειναι και τα 2 daytona γιαυτο το υπεθεσα αυτο.. μπαινει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 ναι φιλε μπαινει κουτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 (τροποποιήθηκε) οκε ευχαριστω! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2011 από τον faithgr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
XARHS007 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2011 φυσικα και μπενει ρε φιλε αλλα τι να το κανεις το μοτερ αφου πηρες μια xrace αν δεν κανω λαθος ;D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2011 ναι χαρη αν και δεν ξερω ποιος εισαι πριν παρω το xrace εκανα αυτο το ποστ :D μοντελο 2011 και ολα τα λεφτα :) εχεις facebook εσυ? στειλε μηνυμα γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποιος εισαι.. :s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex Sv 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 μπαινει άνετα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2011 ναι το εψαξα και οντως μπαινει κουτι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 Μπαινει και ειναι πολυ κομπλε το εχει κανει και ενας γνωστος μου και δουλευει ρολοι.. Εχει κοτσαρει και μια Motosport και βγαζει τρελο ηχο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2012 motosport? :S εγω κατι πιο γερο θα βαζα ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
n0rf114 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Ε και εγω ρε φιλε θα ψηνομουν για protech ή yoshimura γιατι μου αρεσει πολυ ο βαθυς ηχος που κανουν ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 ε ναι :) οταν θες θορυβο το εννοεις ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
feral95 69 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2012 επειδη θελω να βαλω και εγω το 125 μοτερ της daytona θα μπωρω να το στρωσω με εξατμηση protech ή θα θελει την μανισια ? συγνωμη αν εχω κανει καποιο λαθος αλλα ειμαι καινουργιος στο forum Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex7777 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 pedia mporo na balo se daytona dv moter apo innova kai an nai mporo na kano kati oste na mn fenete eksoterika oti ine innova to moter?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 7 , 2012 http://www.yme.gr/?g...340&id=&tid=340 Έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης λόγω αλλαγής κινητήρα Προϋποθέσεις 1. α.Το καύσιμο, η πραγματική ή η φορολογούμενη ισχύς του νέου κινητήρα να επιτρέπεται από τις, για κάθε περίπτωση, ισχύουσες διατάξεις. β. Να είναι τεχνικά δυνατή η ασφαλής και λειτουργικά ορθή, σύμφωνα με τις ανάλογες προδιαγραφές και τους κανόνες της τέχνης, τοποθέτηση και συνεργασία του νέου κινητήρα, με τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου.* γ. Ο κυλινδρισμός και η πραγματική ισχύς του νέου κινητήρα θα πρέπει να προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, ή να περιλαμβάνονται μέσα στα όρια κυλινδρισμού και πραγματικής ισχύος που προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής, για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου.* δ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα. Με λίγα λόγια τέτοια αλλαγή δεν επιτρέπεται, αν γίνει τέτοια αλλαγή παύει να ισχύει η άδεια κυκλοφορίας και δεν εκδίδεται νέα, και χωρίς άδεια κυκλοφορίας δεν εκδίδεται ασφάλεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NapoleoN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2012 μια ερωτιση παλικαρια μου .. γινετε να μπει στο daytona sprinter πιρουνα μπροστα απο modenas dinamik ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NapoleoN 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2012 Παιδια γινεται σε 50αρι daytona να βαλω κινητηρα και ολη την μηχανη απο 125 εκτος απο πλαστικα, ροδες και τα λοιπα μονο δηλαδη να βαλω σε 50αρι μανισια 125 αμα μπαινει. ειναι και τα 2 daytona γιαυτο το υπεθεσα αυτο.. μπαινει? ναι μπενει ! ο σκελετος ειναι ιδιος ... το μονο που θα πρεπει να αλλαξεις ειναι σταντ μπροστα μαζι με πατιρακια γτ εχει αλλες βασεις ο ενας κινητιρας και αλλες ο αλλος .. επισης θα πρεπει να αλλαξεις γραναζι πισω να το βαλεις 36 (που ειναι το μανισιο απο 125 .. ) και φυσικα αλυσιδα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες