Jump to content
faithgr

γινεται να βαλω σε daytona 50cc κινητηρα και ολα απο 125cc daytona??

Recommended Posts

Παιδια γινεται σε 50αρι daytona να βαλω κινητηρα και ολη την μηχανη απο 125 εκτος απο πλαστικα, ροδες και τα λοιπα μονο δηλαδη να βαλω σε 50αρι μανισια 125 αμα μπαινει. ειναι και τα 2 daytona γιαυτο το υπεθεσα αυτο.. μπαινει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οκε ευχαριστω!

Τροποποιήθηκε από τον faithgr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικα και μπενει ρε φιλε αλλα τι να το κανεις το μοτερ αφου πηρες μια xrace αν δεν κανω λαθος ;D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι χαρη αν και δεν ξερω ποιος εισαι πριν παρω το xrace εκανα αυτο το ποστ :D μοντελο 2011 και ολα τα λεφτα :) εχεις facebook εσυ? στειλε μηνυμα γιατι δεν μπορω να καταλαβω ποιος εισαι.. :s

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαινει και ειναι πολυ κομπλε το εχει κανει και ενας γνωστος μου και δουλευει ρολοι.. Εχει κοτσαρει και μια Motosport και βγαζει τρελο ηχο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε και εγω ρε φιλε θα ψηνομουν για protech ή yoshimura γιατι μου αρεσει πολυ ο βαθυς ηχος που κανουν ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη θελω να βαλω και εγω το 125 μοτερ της daytona θα μπωρω να το στρωσω με εξατμηση protech ή θα θελει την μανισια ? :secret: συγνωμη αν εχω κανει καποιο λαθος αλλα ειμαι καινουργιος στο forum

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.yme.gr/?g...340&id=&tid=340

Έκδοση άδειας κυκλοφορίας επιβατικού αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ιδιωτικής χρήσης λόγω αλλαγής κινητήρα

Προϋποθέσεις

1. α.Το καύσιμο, η πραγματική ή η φορολογούμενη ισχύς του νέου κινητήρα να επιτρέπεται από τις, για κάθε περίπτωση, ισχύουσες διατάξεις.

β. Να είναι τεχνικά δυνατή η ασφαλής και λειτουργικά ορθή, σύμφωνα με τις ανάλογες προδιαγραφές και τους κανόνες της τέχνης, τοποθέτηση και συνεργασία του νέου κινητήρα, με τα υπόλοιπα συστήματα του αυτοκινήτου.*

γ. Ο κυλινδρισμός και η πραγματική ισχύς του νέου κινητήρα θα πρέπει να προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής του αυτοκινήτου για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου, ή να περιλαμβάνονται μέσα στα όρια κυλινδρισμού και πραγματικής ισχύος που προβλέπονται από το εργοστάσιο κατασκευής, για το συγκεκριμένο τύπο αυτοκινήτου.*

δ. Είναι δυνατή η τοποθέτηση νέου κινητήρα του οποίου η πραγματική ισχύ και ο κυλινδρισμός δε μπορεί να διαφέρει παρά μόνο μέχρι 25%, σε σχέση με τα μεγέθη του αρχικού κινητήρα.

Με λίγα λόγια τέτοια αλλαγή δεν επιτρέπεται, αν γίνει τέτοια αλλαγή παύει να ισχύει η άδεια κυκλοφορίας και δεν εκδίδεται νέα, και χωρίς άδεια κυκλοφορίας δεν εκδίδεται ασφάλεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια ερωτιση παλικαρια μου .. γινετε να μπει στο daytona sprinter πιρουνα μπροστα απο modenas dinamik ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια γινεται σε 50αρι daytona να βαλω κινητηρα και ολη την μηχανη απο 125 εκτος απο πλαστικα, ροδες και τα λοιπα μονο δηλαδη να βαλω σε 50αρι μανισια 125 αμα μπαινει. ειναι και τα 2 daytona γιαυτο το υπεθεσα αυτο.. μπαινει?

ναι μπενει ! ο σκελετος ειναι ιδιος ... το μονο που θα πρεπει να αλλαξεις ειναι σταντ μπροστα μαζι με πατιρακια γτ εχει αλλες βασεις ο ενας κινητιρας και αλλες ο αλλος .. επισης θα πρεπει να αλλαξεις γραναζι πισω να το βαλεις 36 (που ειναι το μανισιο απο 125 .. ) και φυσικα αλυσιδα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα