Jump to content
petran256

Πρόβλημα σε sprinter

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετοπιζω ένα θεματακι.Ενώ το παπακι με το που γυρναγα το κλειδί στο κοντέρ δούλευε ο δείκτης βενζίνας κ μου άναβε το λαμπακι την νεκράς εδώ κ δυο μέρες με το που γυρναω το κλειδι δν κάνει τπτ.Με το που κάνω μανιβελα όλα καλα.Επίσης τα φλας χωρίς να ειναι κάποια λάμπα καμμενη αναβοσβηνουν γρήγορα.Η μπαταρία ειναι καλή.Καμία βοήθεια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα σε όλους.Αντιμετοπιζω ένα θεματακι.Ενώ το παπακι με το που γυρναγα το κλειδί στο κοντέρ δούλευε ο δείκτης βενζίνας κ μου άναβε το λαμπακι την νεκράς εδώ κ δυο μέρες με το που γυρναω το κλειδι δν κάνει τπτ.Με το που κάνω μανιβελα όλα καλα.Επίσης τα φλας χωρίς να ειναι κάποια λάμπα καμμενη αναβοσβηνουν γρήγορα.Η μπαταρία ειναι καλή.Καμία βοήθεια;

φιλε δεν ειναι τιποτα (το ειχα παθει και εγω) μια ρυθμιση στα ηλεκτρικα ειναι.πηγαινε σε ενα συνεργειο να σου το φτιαξει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελικά δν ήταν τπτ.Είχε καεί η ασφάλεια της μπαταρίας μια 10Α οπότε την άλλαξα κ τώρα όλα οκ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχα και ημουν ετοιμος να σ πω οτι θελει φορτισμα... :P

Σε έβγαλα απο το κόπο χαχαχαχαχχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

που μπορώ να βρω ένα σετ βίδες για τα πλαστικά του daytona sprinter και αν υπάρχουν σε τι τιμή;

Σε οποιοδήποτε καταστημα με σιδερικά, ανοξίδωτες να πέις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα