Jump to content
Sign in to follow this  
Snake-eyes

παντα την πληρωνουν αλλοι..

Recommended Posts

καλησπερα παιδια σειρα μου φενετε να σας ανακοινωσω το ατυχημα μου το οποιο εγεινε το προηγουμενο σαββατο στην περιοχη του μοσχατου.... καθως ειχα προτερεοτητα κινουμενος στην πλατωνος μια γιαγια πεταχτηκε στο στοπ χωρις να σταματησει με αποτελεσμα να με εμβολισει στο πλαι.... εγω πεταχτηκα απο το αμαξι κανοντας μια κολοτουμπα και προσγειωθηκα στην κοχη του πεζοδρομιου με την πλατη... καθως παω να σηκωθω βλεπω το μηχανακι να κανει κολοτουμπες ακομα και το ποδι μου να σπαρταραει... σηκωνοντας την φορμα καταλαβα οτι ειχα καταγμα κνημης και μαλιστα αρκετα καλο με αποτελεσμα να βγει εξω απο το δερμα...(το καταγμα εγεινε απο την συγκρουση με το αμαξι και οχι απο την προσγειωση) βλεποντας αυτο προσπαθω να κοψω την ροι του αιματος κρατωντας πανω απο την πληγη το ποδι μου σφηχτα με τα χερια... βλεποντας το ατυχημα ενας γνωστος μου που περναγε απο τον δρομο λυποθυμησε ενω εγω βρισκομουν στην ασφαλτο... το εκαβ ηρθε μετα απο κανα 10 λεπτο και μεταφερθηκα στο γενικο κρατικο οπου η κατασταση ηταν απογοητευτικη και αναγκαστηκα να προσκομιστω σε ιδιωτικη κλινικη..(παλι καλα που ειχα ασφαλια ζωης) ... Λοιπον! ΜΑΘΗΜΑ:Γιαγιαδες οι οποιες εχουν σοβαρα προβληματα ορασεως και νευρολογικου χαρακτηρα οπως τικ δεν θα επρεπε να καβαλανε τα αμαξια τους εχοντας στην διπλα θεση τον χαρο! προσοχη παιδια προσοχη γιατι δεν μας προσεχουν...(το μηνυμα γραφτηκε τωρα γιατι τωρα καταφερα να κατσω σε καρεκλα...)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ακριβώς επειδή πάντα την πληρώνουν οι άλλοι είμαστε σε εκγρήγορση, ξεχνάμε τις προτεραιότητες και θεωρούμε οτι πάντα κάποιος θα πεταχτεί. Φταίμε δεν φταίμε εμείς θα πονάμε μετά.

Περαστικά φίλε και ποτέ ξανά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά και αγύριστα φίλε.. Δυστυχώς όλα αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα για εμάς που κινούμαστε πάνω σε δύο ρόδες

Τώρα για τους ηλικιωμένους που εξακολοθούν να οδηγούν τι να πω... :mB_faskelo: :mB_faskelo:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου εύχομαι να σηκωθείς γρήγορα όρθιος. Δεν μπορώ κάτι άλλο να πω.

Τώρα για τις γιαγιάδες....το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι ανεξάρτητα από αν έχουμε προτεραιότητα ή όχι θα πρέπει να προσέχουμε και να κόβουμε λίγο στις διασταυρώσεις διότι είναι πολλοί εκείνοι που δεν σέβονται ή δεν γνωρίζουν την προτεραιότητά μας.

Περαστικά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα να ειναι φιλε μου και να γινεις γρηγορα καλα...... Τωρα οσο για την γιαγια δεν θα πω τιποτα σεβομενος την ηλικια της αλλα τα παιδια της δεν θα επρεπε να της επιτρεπουν να πιανει τιμονι......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φιλε μου.Παθων ακριβως με τον ιδιο τροπο.Ν.Σμυρνη μεγαλοκυρια οδηγός παραβιαζει το ΣΤΟΠ,με στελνει εμενα νοσοκομειο με χειρουργεία κτλ και το ονειρο μου για παλιοσιδερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικα να ειναι ρε φιλε.. Να γινεις συντομα γερος και δυνατος οπως πριν!

Πρεπει να προσεχουμε το καθε στενακι πλεον.. Δεν υπαρχουν προτεραιοτητες , δεν υπαρχει τιποτα.

Και η κουτση μαρια πλεον , οδηγει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πω πω φιλε μου περαστικα και αγυριστα!

ρε γαμωτο που θα παει αυτο το πραγμα με τους γερους? δε γινεται μετα τα 60 να κανουν καθε 1 χρονο εξετασεις?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φιλε. Δεν είναι η πρώτη φορα έχω ακούσει για ηλικιωμένους άστα να πάνε. Eναν καλο μου φίλο τον είχε χτυπήσει ένας παππούς σε παρόμοια κατάσταση με αποτέλεσμα σπασμένο πόδι και χέρι αλλα τι να κανεις δεν φταίνε αυτή, φταίνε αυτή που τους ανανεώνουνε το δίπλωμα σε τέτοια ηλικία όταν δεν μπορούνε να δούνε ούτε τι ταχύτητα έχουνε όχι μπροστά τους. :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Περαστικά φίλε μου! Αυτοί οι γέροι έχουν βαλθεί να μας πάρουν μαζί τους, σχεδόν καθημερινά ατυχήματα με δαύτους ακούς. Πάντα δυνατός να είσαι και όρθιος!

πω πω φιλε μου περαστικα και αγυριστα!

ρε γαμωτο που θα παει αυτο το πραγμα με τους γερους? δε γινεται μετα τα 60 να κανουν καθε 1 χρονο εξετασεις?

και να κάνουν ποιό το νόημα; Στην Ελλάδα είμαστε φίλε μου, υπάρχει κάτι που δεν υπάρχει τόσο σε τέτοιους τομείς αλλού... το ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα