R6άκιας 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φίλε μου δεν είναι όλοι το ίδιο. Παντού, σε όλους τους τομείς, σε όλα τα επαγγέλματα, οπουδήποτε, υπάρχουν αξιόλογοι και μη, άνθρωποι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yannisdoul 291 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 εχουν και αυτα τα παλια τα οπλα ... ολο εκπυρσοκροτουνε ... αλλα πως γινεται να εκπυρσωκροτουνε μονο οταν εχει σκοτωθει καποιος και ποτε να μην αυτοτραυματιζονται οι ιδιοι ακομα δεν το εχω καταλαβει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φίλε μου δεν είναι όλοι το ίδιο. Παντού, σε όλους τους τομείς, σε όλα τα επαγγέλματα, οπουδήποτε, υπάρχουν αξιόλογοι και μη, άνθρωποι. Ναι, αλλά δεν έχουνε εξουσία-ασπίδα-γκλομπ-όπλο-δακρυγόνα ΚΑΙ δεν τους πληρώνεις υποχρεωτικά (δημόσιοι υπάλληλοι) ούτε είναι σε θέση ζωτική για μία κοινωνία (σώμα ασφαλείας).. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deja Vu 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς που έχω γνωρίσει, Φίλε μου δεν είναι όλοι το ίδιο. Παντού, σε όλους τους τομείς, σε όλα τα επαγγέλματα, οπουδήποτε, υπάρχουν αξιόλογοι και μη, άνθρωποι. Για όσους δεν πρόσεξαν καλά τι έγραψα πιο πίσω. @manosamos... αν το golden boys πήγαινε για μένα.... καμία μα καμία σχέση :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 εχουν και αυτα τα παλια τα οπλα ... ολο εκπυρσοκροτουνε ... αλλα πως γινεται να εκπυρσωκροτουνε μονο οταν εχει σκοτωθει καποιος και ποτε να μην αυτοτραυματιζονται οι ιδιοι ακομα δεν το εχω καταλαβει Ένας νομίζω το 'χε κάνει κι αυτό... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Ένας νομίζω το 'χε κάνει κι αυτό... τον συναδελφο του πυροβολισε ακουσια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Πολύ ωραίο κειμενάκι, βεβαια απο κάποιο θεολογικό θέμα, αλλα με ψυχρή λογική ναι, κανείς δεν μπορεί να πει οτι γνωρίζει το μέλλον. Απο το "Defending Middle-Earth Tolkien: Myth and Modernity" by Patrick Curry ειναι το αποσπασμα κ το κομματι αυτο ακουγεται και στο τραγουδι των Anathema "A simple mistake" Σκάσαν μυτη τα Golden Boys.................. :0 Καλως το γεροντα. Τιποτα ον τοπικ εχεις να πεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ολη η κοινωνια νοσει,εκτος φυσικα απο την οικογεννεια μας και το ατομο μας................ Επισης people are strange,when we are stranger. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2011 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 αφου ειπες τελος γιατι ξανα ποσταρεις? ενταξει εχεις διαφορετικη αντίληψη στο θεμα και αλλη αποψη ,γιατι προσπαθεις να την επιβάλεις κιολας? εισαι ο ρομπεν τον μπατσων? Οχι δεν ειμαι ο ρομπεν των αστυνομικων... Ειμαι ενας απλος πολιτης. Για το αν θα ποσταρω η οχι δεν σου πεφτει λογος.Κανενας ομως. Εσυ τι εισαι?Ο ρομπεν των γνωστων αγνωστων? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) .. λατρευω το γεγονος οτι καποιος με ονομα αγνωστος_χχχ και με αβαταρ τον 'V' τασσεται υπερ της αστυνομιας, υπερ του να κατσουμε στα αυγα μας οσο μας μαμανε (α οχι αμα δεν μας αρεσει το συστημα, εχουμε κ την επιλογη να φυγουμε το ξεχασα αυτο) και να λεει κ καποιον αλλο ρομπεν των γνωστων αγνωστων. αμα τα λεξικα ειχανε παραδειγματα, στην λεξη ειρωνια θα ειχε εικονα απο αυτο το τοπικ. ειλικρινα θα το εκτιμουσα πολυ να μαθαινα γιατι εχεις ως αβαταρ τον "V", φαση πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2011 από τον Whatevier 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 λατρευω το γεγονος οτι καποιος με ονομα αγνωστος_χχχ και με αβαταρ τον 'V' τασσεται υπερ της αστυνομιας, υπερ του να κατσουμε στα αυγα μας οσο μας μαμανε (α οχι αμα δεν μας αρεσει το συστημα, εχουμε κ την επιλογη να φυγουμε το ξεχασα αυτο) και να λεει κ καποιον αλλο ρομπεν των γνωστων αγνωστων. αμα τα λεξικα ειχανε παραδειγματα, στην λεξη ειρωνια θα ειχε εικονα απο αυτο το τοπικ. ειλικρινα θα το εκτιμουσα πολυ να μαθαινα γιατι εχεις ως αβαταρ τον "V", φαση πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω. Φιλε Whatevier Καταρχην το ονομα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που νομιζεις.Ειναι ενα απλο ονομα ''στο ασχετο'' που λεμε.Αλλωστε το εχω πολλα χρονια πριν καν ασχοληθω με αυτα που νομιζεις οτι εννοω. Δευτερον γιατι πρεπει να υπαρχουν ''στερεοτυπα''?Τι εννοω?πχ φιλος των αστυνομικων-φασιστας κλπ? Υπαρχουν παρα πολλοι συνδιασμοι.Δεν υπαρχουν ''καλουπια'' ανθρωπων.Ο καθενας κανει τις δικες του επιλογες. Τριτον αυτο με τους ''ρομπεν'' απλα ανταπεδωσα σε αυτο που ελαβα.Σιγουρα το παληκαρι δεν ειναι αυτο που του ανεφερα πως ειναι οπως δεν ειμαι και εγω αυτο που μου προσαπτει πως ειμαι. Τεταρτον αυτο που λες πως τασσομαι υπερ του να κατσουμε στα αυγα μας ενω εχω το αβαταρ αυτο.Καταρχην το αβαταρ ειναι απλα και μια εικονα.Για αλλους εχει μεγαλη σημασια αυτο που δειχνουν εκει ενω για αλλους ειναι απλα κατι εξυπνο η και ομορφο(πχ μοτολαβερ).Σαφεστατα και δεν λεω να κατσουμε στα αυγα μας...Απλα εχω αναφερει και ποιο πανω το πως(κατα την δικη μου γνωμη παντα) μπορουμε να αντιδρασουμε. Και τελος ξαναλεω.Ουτε ειμαι αστυνομικος,ουτε εχω σοι απο αυτους,ουτε καν φιλους,ουτε ''επαφες'' ουτε τιποτα. Προς το παρων οσες φορες χρειαστηκε να εχω την οποιαδηποτε επαφη με αυτους απλα με συμπεριφεροντουσαν οπως εγω.Χωρις φοβο , χωρις ειρωνια και χωρις τιποτα. Αυτα τα λιγα και θελω να το τελειωσω εδω.Δεν εχει νοημα να τρωμε τις ψυχες μας για κατι το οποιο δεν αλλαζει.Ο καθενας εχει την γνωμη του.Απολυτα σεβαστο αλλα οχι με χαρακτηρισμους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Οχι δεν ειμαι ο ρομπεν των αστυνομικων... Ειμαι ενας απλος πολιτης. Για το αν θα ποσταρω η οχι δεν σου πεφτει λογος.Κανενας ομως. Εσυ τι εισαι?Ο ρομπεν των γνωστων αγνωστων? δεν εχω διαφορες μαζι σου για να ασχοληθω περισσοτερο,εχω απλα αντιθετη αποψη στο θεμα, εσυ μονος σου μας εγραψες οτι δεν θα ξανα ποσταρεις, φυσικα και δεν μου πεφτει λογος στο αν θα πεις την αποψη σου οσον αφορα για το ρομπεν των γνωστων αγνωστων με προλαβε ο φιλος απο πανω φιλε αγνωστε χχχ με αβαταρ V for vendetta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Είναι: 1) δημόσιοι υπάλληλοι (ελπίζω να μην χρειάζεστε να το αναλύσω) ενω αν ηταν ιδιωτικοι δε θα χες προβλημα. 2) συνήθως βύσματα σε υψηλές θέσεις και ανίκανοι στις χαμηλές 3) δεν κάνουνε την δουλειά τους και δυστυχώς μας κλέβουνε μηχανές/σπίτια κτλ ενώ πληρώνονται για αυτό (δες εγκληματικότητα και αποτελεσματικότητα) σ αυτο ευθυνεται κι η δικαστικη εξουσια κι η λαθρομεταναστευση 4) είναι "ρομποτάκια" που ακολουθάνε εντολές και χτυπάνε γυναικόπαιδα και συγγενείς τους αυτο ισχυει για τα ματ 5) αυτοί που είναι στους δρόμους προφανώς δεν τελειώσανε πανεπιστήμια όπως οι γιατροί ε και τι;;;; οποιος δεν πηγε σε πανεπιστημιο ειναι για πεταμα ως ανθρωπος;;;;;; 6) δυστυχώς για να έχεις όνειρο να γίνεις αστυνομικός/στρατιωτικός λογικά έχεις προβλήματα και ερεθίζεστε με την εξουσία και σαφώς υποτιμάς το ανθρώπινο είδος ασχολιαστο-ηλιθιο τσουβαλιασμα επαγγελματικων ταξεων. 7) μπορώ να συνεχίσω αλλά θα γίνω κακός - ακραίος εγινες ηδη. Δυστυχώς πιστεύω είναι η πιο μισητή "φάρα" και μετά ακολουθάν οι ταρίφες και οι πολιτικοί (σε Ελληνικά δεδομένα ) ΥΓ: ένας κολλητός μου δυστυχώς ορκίστηκε χθες και την τρίτη πάει στην Ξάνθη για εκπαίδευση, αν και είναι φίλος μου από τα νήπια πιστεύω ότι έχει αρκετά προβλήματα και είμαι 100% ενάντια στην επιλογή του (του το έχω πει ξεκάθαρα) ΥΓ2: και τους γιατρούς τους βρίζουμε που και που και όλες τις δουλειές αν είμαστε δυσαρεστημένοι μαζί τους είτε είναι υδραυλικοί είτε οδηγοί είτε κάτι άλλο. ΥΓ3: προσωπικά πιστεύω ιδικά σε κάποια σώματα (πχ ματ) θεωρείται προσόν και παίρνεις μόρια αν έχεις ψυχολογικά και το iq σου είναι στο ρελαντί (ιδικά αν έχεις βιώσει βιασμό από γονείς ξυλοδαρμούς κτλ είσαι ότι πρέπει για την δουλειά) όσο δυσάρεστο και να είναι είναι πραγματικότητα, οι "φυσιολογικοί" είναι εξαιρέσεις! ΥΓ4: και πιο ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ, η αστυνομία είναι σώμα απαραίτητο και ευτυχώς που υπάρχει, αλλιώς θα ήμασταν ένα μεγαλύτερο χάος, δυστυχώς δεν υπάρχει έλεγχος και υπάρχει διαφθορά κυρίως στην διοίκηση της. Ειπαμε, μπορει να μη συμπαθουμε μια επαγγελματικη ταξη ιδιαιτερα για πολλους λογους, αλλα εσυ λοιδορεις συλληβδην χιλιαδες ανθρωπους. Σκεψου αν θα θελες να το κανουν για το δικο σου επαγγελμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Απαντώντας στον middlevillager: 1) Έχεις δίκιο, αυτο που θέλει να πεί όμως είναι το οτι τους πληρώνει ο λαός είναι ένας παραπάνω λόγος! (μη χτυπάς το χέρι που σε ταΐζει δε λένε;) 3) Εν μέρη... 4) Σωστό, άλλωστε συμφωνείτε... 5)Πάλι έχεις δίκιο αλλά το παιδί θέλει να πεί (αν και το διατυπώνει λάθος) οτι πολλοί απο αυτούς δεν έχουν ανθρωπιστική παιδεία! 6) Αν θες να γίνεις ΜΑΤ ναί έχεις ψυχολογικά... Για τους υπόλοιπους είναι σχετικό Τα ΜΑΤ 99.9% έχουν ψυχολογικά! Γενικά οι αστυνομικοί στους δρόμους είναι κομπλεξικοί, όχι όλοι αλλά πολλοί απο αυτούς... Παράδειγμα που μου έχει τύχει: ρωτάω έναν αστυνομικό που είχε ένα στυλ Ραμπο γαμάω και δέρνω: -Συγγνώμη να σας κάνω μια ερώτηση; Δεν παίρνω απάντηση ενώ με έχει ακούσει, επαναλαμβάνω δυνατότερα: -Συγγνώμη, μπορώ να κάνω μια ερώτηση; Μου απαντάει με τσαμπουκά και επιθετικά -Τι θες; -Μήπως ξέρετε που είναι η βουλιαγμένης; -Και τι θες; -Να μου πείτε αν ξέρετε πως θα πάω -Κι εγώ τι θες να κάνω; -Να μου πείτε πως να πάω! -Εε, είναι προς τα εκεί (και μου δείχνει με το χέρι του) -Ευχαριστώ πολύ (και φεύγω) ΡΕ Μ@Λ@Κ@ το ξέρω οτι είναι απο κεί! Που ακριβώς στρίβω σε ρωτάω! Ήταν άλλος ένας πιτσιρικάς δίπλα του που πιστεύω ήθελε να βοηθήσει αλλά δεν τόλμησε να πάει κόντρα στον ανώτερο... ΑΛΛΑ, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχω ζητήσει οδηγίες πάνω απο 10 φορές και τις περισσότερες ήταν πρόθυμοι και με βοήθησαν αρκετά! (Βέβαια αυτό είναι το αυτονόητο και δεν ξέρω γιατί το λέω σαν να είναι κάτι τρομερό!) Πραγματικά το προβλημά μου είναι με τους μαλάκες! Ούτε με τους αστυνομικούς, ούτε με τους μετανάστες! Ίσως μόνο με τους ματατζήδες, γιατί τα μάτια μου έχουν δεί πράγματα που οι περισσότεροι ούτε φαντάζεστε απο τον καναπέ σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φιλε Whatevier Καταρχην το ονομα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που νομιζεις.Ειναι ενα απλο ονομα ''στο ασχετο'' που λεμε.Αλλωστε το εχω πολλα χρονια πριν καν ασχοληθω με αυτα που νομιζεις οτι εννοω. Δευτερον γιατι πρεπει να υπαρχουν ''στερεοτυπα''?Τι εννοω?πχ φιλος των αστυνομικων-φασιστας κλπ? Υπαρχουν παρα πολλοι συνδιασμοι.Δεν υπαρχουν ''καλουπια'' ανθρωπων.Ο καθενας κανει τις δικες του επιλογες. Τριτον αυτο με τους ''ρομπεν'' απλα ανταπεδωσα σε αυτο που ελαβα.Σιγουρα το παληκαρι δεν ειναι αυτο που του ανεφερα πως ειναι οπως δεν ειμαι και εγω αυτο που μου προσαπτει πως ειμαι. Τεταρτον αυτο που λες πως τασσομαι υπερ του να κατσουμε στα αυγα μας ενω εχω το αβαταρ αυτο.Καταρχην το αβαταρ ειναι απλα και μια εικονα.Για αλλους εχει μεγαλη σημασια αυτο που δειχνουν εκει ενω για αλλους ειναι απλα κατι εξυπνο η και ομορφο(πχ μοτολαβερ).Σαφεστατα και δεν λεω να κατσουμε στα αυγα μας...Απλα εχω αναφερει και ποιο πανω το πως(κατα την δικη μου γνωμη παντα) μπορουμε να αντιδρασουμε. Και τελος ξαναλεω.Ουτε ειμαι αστυνομικος,ουτε εχω σοι απο αυτους,ουτε καν φιλους,ουτε ''επαφες'' ουτε τιποτα. Προς το παρων οσες φορες χρειαστηκε να εχω την οποιαδηποτε επαφη με αυτους απλα με συμπεριφεροντουσαν οπως εγω.Χωρις φοβο , χωρις ειρωνια και χωρις τιποτα. Αυτα τα λιγα και θελω να το τελειωσω εδω.Δεν εχει νοημα να τρωμε τις ψυχες μας για κατι το οποιο δεν αλλαζει.Ο καθενας εχει την γνωμη του.Απολυτα σεβαστο αλλα οχι με χαρακτηρισμους. Χιουμοριστικα το εγραψα γιατι ειχε πλακα το ολο σκηνικο, οπως το εξελαβα. Προφανως ο καθενας απο εμας ειναι πολυ πιο συνθετος απο απλα μια λεξη ή ενα καλουπι, αλλα υπαρχουν συμπεριφορες κ αποψεις που ευκολα μπορουν να μπουν σε καλουπι κ να καθορισουν , μεγαλο ποσοστο των αποφασεων μας. Λιγο πιο σοβαρα τωρα, λες στο κειμενο σου πιο πριν: "Τωρα αυτες οι εντολες ερχονται απο καπου..Τις αλλαζεις στην καλπη." Ας πουμε σημερα που εχουμε μια κυβερνηση συνεργασιας, για ποια καλπη μιλαμε, για ποια δημοκρατια, για ποιες εκλογες? Απλα τα βρηκαν μεταξυ τους και μας γραφουν στα @@ τους. Αρα για ποια δημοκρατια μου μιλας? Πιστευεις οντως οτι αυτη τη στιγμη εχουμε δημοκρατια? Ειμαστε σοβαροι ρε παιδια? Τουλαχιστον σε αυτο περιμενω απαντηση, στα αλλα δεν μαμιεται. Λες να "Θελεις να διαμαρτηρηθεις?Καντο πολιτισμενα" Οταν σου κοβουν μισθους, σε απολυουν και 1002 αλλα, στο χωριο μου το λενε οικονομικο πολεμο. Αυτοι δεν ειναι με το "σεις" και με το "σας", ξεκαθαρα πολεμο σου κανουν. Τωρα αν εσυ στον πολεμο απαντας με το σαβουαρ βιβρ χαρας το κουραγιο σου αλλα μην περιμενεις και πολλα. Μιλαμε συνεχεια για ειρηνικη διαμαρτυρια, για ειρηνικες ενεργειες κτλπ. Μαγκα μου οταν η αλλη πλευρα σε κοπαναει, ειτε παραδινεσαι ειτε κοπανας και εσυ, δεν εχει κανω τον Γκαντι και θα τους πεισω. Καλα το θεμα περι πατριδας δεν μπορω να το σχολιασω καν. 400 ευρω το μηνα ειτε με αφεντικο τον κοκκαλη ειτε με τον αμπτουλαχ, παραμενουν 400 ευρω το μηνα. Η οικονομια εγινε παγκοσμια, το ιδιο και οι ανθρωποι (και ας μην το εχουν παρει ειδηση ακομα), οποτε καλως ηρθατε στο 2011. Τελος για το θεμα του "v", δεν ξερω αν εχεις δει την ταινια (φανταζομαι πως ναι), οι αποψεις που εχεις ειναι ακρως αντιθετες με αυτο που προωθει η συγκεκριμενη ταινια. Ειναι να πουμε σαν να εισαι εβραιος και να εχεις αβαταρ τον χιτλερ, ειναι τελειως κουφο Τελος λες "για κατι το οποιο δεν αλλαζει." Υπαρχει κατι που δεν αλλαζει? :0 Εδω τα λεγανε πριν ποσες χιλιαδες χρονια οι "πατριωτες" σου (Τα πάντα ρει, μηδέποτε κατά τ'αυτό μένειν) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φιλε panelix σ αυτο με τις σπουδες, διαφωνω οριζοντιως και καθετως. Επειδη καποιος τελειωσε το χ,ψ, πανεπιστημιο δε σημαινει οτι εχει λαβει ανθρωπιστικη παιδεια. Αυτην αλλωστε, στη δινει κι η ανατροφη απο τους γονεις σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
africanos31 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 30 Η..... ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑ Η ΠΡΑΞΗ!!!!! Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 29 , 2011 από τον africanos31 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 Φιλε panelix σ αυτο με τις σπουδες, διαφωνω οριζοντιως και καθετως. Επειδη καποιος τελειωσε το χ,ψ, πανεπιστημιο δε σημαινει οτι εχει λαβει ανθρωπιστικη παιδεια. Αυτην αλλωστε, στη δινει κι η ανατροφη απο τους γονεις σου. Για αυτό είπα το διατυπώνει λάθος! Αν και μεγάλο ρόλο παίζει και η εκπαίδευση... (είτε πρωτοβάθμια, είτε δευτεροβάθμια, είτε τριτοβάθμια...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 30 Η..... ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑ Η ΠΡΑΞΗ!!!!! Έεεηηηη ΩΠ!... έεεεηηηη ΩΠ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Έεεηηηη ΩΠ!... έεεεηηηη ΩΠ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 .Καταρχην το αβαταρ ειναι απλα και μια εικονα.Για αλλους εχει μεγαλη σημασια αυτο που δειχνουν εκει ενω για αλλους ειναι απλα κατι εξυπνο η και ομορφο(πχ μοτολαβερ). Πες τα ρε μεγάλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Στα 40 μου χρόνια και στα 25 χρόνια που οδηγώ, στις άπειρες φορές που με έχουν σταματήσει για έλεγχο και ενώ έχω την κακιά συνήθεια να φεύγω συχνά για βόλτα χωρίς χαρτιά και ενώ δεν οδηγάω και εντελώς στρωτά, ποτέ δεν έχω αντιμετωπίσει μεγάλο θέμα με την συμπεριφορά των αστυνομικών. Αν τους σέβεσαι όπως προβλέπεται και αναγνωρίζεις το πιθανό πταίσμα σου, δεν το παίζεις έξυπνος ή μάγκας είναι απίθανο να οδηγηθούν σε κατάχρηση εξουσίας. Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία. Οπότε όσοι έχετε γενικά πρόβλημα με την συμπεριφορά της αστυνομίας, ίσως να πρέπει να αξιολογήσετε πρώτα την δική σας συμπεριφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 ξεχναμε ευκολα εμεις οι ελληνες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Οπότε όσοι έχετε γενικά πρόβλημα με την συμπεριφορά της αστυνομίας, ίσως να πρέπει να αξιολογήσετε πρώτα την δική σας συμπεριφορά. Αυτοι που προκαλουν ειναι και αυτοι που τρωνε τις καρπαζιες και αντι να κανουν τουμπεκα βγαινουν στα καναλια να κανουν τις αθωες περιστερες. P.S 1.Ρε Flwr θα παει μακρυα αυτη η βαλιτσα με την σημαια? 2 ALX που βρισκεσε εσυ που κατεβαζεις αβαταρ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 Θα έγραφα κάτι αλλά με έπιασαν τα γέλια... Χρειάζομαι διαβατήριο για να μεταναστεύσω στην Ελλάδα που ζείτε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες