Jump to content
LeX

Χαιρετε!

Recommended Posts

Γεια σας!! συγχαρητήρια για το forum σας, διαβασα μερικα αρθρα σας και μπορω να πω οτι ειναι πολυ κατατοπιστικα αλλα θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση την οποια σιγουρα εχετε απαντησει πολλες φορες, δεν εχω καμια ιδιαιτερη εμπειρια απο οδηγηση μοτοσυκλετας (μηχανακια φιλων ποτε δικο μου) αλλα παντα τις λατρευα, ιδιαιτερα τις ON/OFF ερωτας!! το θεμα ποιο ειναι, επροκειτο να πιασω δουλεια κοντα στην ελευσινα αλλα μενω αθηνα, οποτε λεω να παρω επιτελους την πρωτη μου μηχανη για να διανυω την αποσταση καθημερινα, εχω διπλωμα για 125, μπορειτε να μου προτεινετε κατι με ταχυτητες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γουελ καμ...:_hi:

για το θεματάκι σου τώρα νομίζω ότι ένα 250cc ψευδεντούρο (yamaha xt) θα σε βολέψει μια χαρά, μιας και σου αρέσουν τα on-offια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλός σας βρήκα!! Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνκαι εγώ (δηλαδη πολλα σκεφτομαι ακομα και το duke 200 και το ninja 250) αλλά θα μπορέσει να βγει εθνική? ( και η απάντηση περίμενε να πάρεις μεγάλη είναι αποδεκτή)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατι σε 250+ αφου μιλαμε για εθνικη.

όπως

σε καινουριο kawasaki klx 250

σε παλιο yamaha xt 500

kawasaki kle 250

ριξε μια ματια και μονος σου στο car.gr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω!!! και για το καλωσόρισμα και για τις πληροφοριες!! ελπιζω καποια στιγμη να συναντηθούμε και στον δρόμο!! Το klx250 δεν ειναι ασχημο και δεν το ειχα κοιταξει καθολου να σου πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα