LeX 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Γεια σας!! συγχαρητήρια για το forum σας, διαβασα μερικα αρθρα σας και μπορω να πω οτι ειναι πολυ κατατοπιστικα αλλα θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση την οποια σιγουρα εχετε απαντησει πολλες φορες, δεν εχω καμια ιδιαιτερη εμπειρια απο οδηγηση μοτοσυκλετας (μηχανακια φιλων ποτε δικο μου) αλλα παντα τις λατρευα, ιδιαιτερα τις ON/OFF ερωτας!! το θεμα ποιο ειναι, επροκειτο να πιασω δουλεια κοντα στην ελευσινα αλλα μενω αθηνα, οποτε λεω να παρω επιτελους την πρωτη μου μηχανη για να διανυω την αποσταση καθημερινα, εχω διπλωμα για 125, μπορειτε να μου προτεινετε κατι με ταχυτητες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Γουελ καμ... για το θεματάκι σου τώρα νομίζω ότι ένα 250cc ψευδεντούρο (yamaha xt) θα σε βολέψει μια χαρά, μιας και σου αρέσουν τα on-offια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeX 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Καλός σας βρήκα!! Κάτι τέτοιο σκεφτόμουνκαι εγώ (δηλαδη πολλα σκεφτομαι ακομα και το duke 200 και το ninja 250) αλλά θα μπορέσει να βγει εθνική? ( και η απάντηση περίμενε να πάρεις μεγάλη είναι αποδεκτή) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 κατι σε 250+ αφου μιλαμε για εθνικη. όπως σε καινουριο kawasaki klx 250 σε παλιο yamaha xt 500 kawasaki kle 250 ριξε μια ματια και μονος σου στο car.gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bms 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos2 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bballer1 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 :_hi: :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LeX 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2011 Σας ευχαριστω!!! και για το καλωσόρισμα και για τις πληροφοριες!! ελπιζω καποια στιγμη να συναντηθούμε και στον δρόμο!! Το klx250 δεν ειναι ασχημο και δεν το ειχα κοιταξει καθολου να σου πω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες