Guest myBike Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 Ο/Η slacker εγγράφηκε την Σήμερα - 13:20 Ορίστε το προφίλ του για όποιον ενδιαφέρεται: Profile Καλωσορίστε τον! (Φίλε slacker, αν θέλεις να μας πεις περισσότερα για σένα, εδώ είναι το μέρος! ;) ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 Welcome m8 :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slacker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 Welcome m8 :D <{POST_SNAPBACK}> Καλώς σας βρήκα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 Welcome slacker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 Hello slacker Τσίμπα μια και πες μας τα δικά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slacker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 Τσίμπα μια και πες μας τα δικά σου <{POST_SNAPBACK}> Χίκ! Λοιπόν, γεννήθηκα ένα κρύο πρωινό του Σεπτέμβρη ... -_- -_- -_- 'Οχι, εντάξει. Στην αρχή είδα λίγο φώς. Κρυφοκοίταξα από τις χαραμάδες (έπεσε το μάτι μου σε κάτι ωραία τεχνικές αναλύσεις, άρθρα για σωστή οδήγηση κτλ, μου άρεσε και το κλίμα - βλέπε: "όχι εξυπνάδες" -) και ... είπα να μπώ! Κατά τα άλλα, είμαι 28, το δίπλωμα το έχω 1 χρόνο (δεν είχα ξανα-οδηγήσει ποτέ μηχανή και πήρα το δίπλωμα άνετα με την πρώτη), λεφτά και ανάγκη για μεγαλύτερο κυβισμό δέν είχα και βολεύτηκα με ένα Innova προς το παρών. Αυτά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 Willkommen slacker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8 , 2005 καλως τον :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες