Jump to content
giannhs mpr

διαροη λαδιων

Recommended Posts

καλησπερα παιδια ....

9ελω ν μ δωσετε καμια ιδεα για τ τι μπορει ν ειναι...

εδεσα προσφατα ενα μοτερ αστρεα φτιαγμενο 56αρι το εστρωσα ολα οκ και μολισ αρχισα να το ανοιγω αρχισε ν τρεχει λαδι πιο πολθ και κα8ε μερα μπροστα απο την κεφαλη ...λεω 9 ειναι κανενα τσιμουχακι δν 9 εχει πατησει καλα καμια φλαντζα ή τπτ τετοιο....αλλα τ ελυσα ολο αλλαξα τ παντα τ εδεσα με οσο πιο πολυ προσοχη μπορουσα δε9ηκε πολθ πενα πατησαν ολα σωστα...το ωαζς μπρος και μολισ ζεστα8ηκε αρχισε παλι ν τρεχει σταγονεσ και μολισ εδινα μια ξερογκαζια ετρεχε πιο πολυ...και κοιτα3α ειναι τρεχει ακριβωσ απο το σημειο μπροστα απο τ λαστιχακι το μεγαλο τησ φλαντζασ καυσεωσ...δν 3ερω πλεον τι ειναι σκευτηκα οτι μπορει ν μ εχει ραγισει και η κεφαλη αλλα δν 3ερω..δωστε μ λιγο φωσ..ευχαριστω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλησπερα παιδια ....

εδεσα προσφατα ενα μοτερ αστρεα φτιαγμενο 56αρι το εστρωσα ολα οκ και μολισ αρχισα να το ανοιγω αρχισε ν τρεχει λαδι πιο πολθ και κα8ε μερα μπροστα απο την κεφαλη ...λεω 9 ειναι κανενα τσιμουχακι δν 9 εχει πατησει καλα καμια φλαντζα ή τπτ τετοιο....αλλα τ ελυσα ολο αλλαξα τ παντα τ εδεσα με οσο πιο πολυ προσοχη μπορουσα δε9ηκε πολθ πενα πατησαν ολα σωστα...το ωαζς μπρος και μολισ ζεστα8ηκε αρχισε παλι ν τρεχει σταγονεσ και μολισ εδινα μια ξερογκαζια ετρεχε πιο πολυ...και κοιτα3α ειναι τρεχει ακριβωσ απο το σημειο μπροστα απο τ λαστιχακι το μεγαλο τησ φλαντζασ καυσεωσ...δν 3ερω πλεον τι ειναι σκευτηκα οτι μπορει ν μ εχει ραγισει και η κεφαλη αλλα δν 3ερω..δωστε μ λιγο φωσ..ευχαριστω..

Υποθέτω ότι άλλαξες τις φλάντζες με καινούργιες, πριν τις βάλεις καθάρισες/'έτριψες καλά τις μεταλλικές επιφάνειες και σφίγγεις όλες τις βίδες με ροπόκλειδο σύμφωνα με τα προτεινόμενα του κατασκευαστή ε? Χωρίς να είμαι μηχανικός αν τα έκανες όλα αυτά δες μην έχει πιτσικάρει κάποια από τις επιφάνειες κύλινδρος -κεφαλή (ένας τρόπος τα ακουμπας πάνω σε γυαλί και τσεκάρεις). Αν κάποια έχει πάρει ίσως να παίρνει πλανάρισμα. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς μαζί με φλάντζα να δοκιμάσεις και φλαντζόκολλα (η κόκκινη είναι καλή).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια ....

το εφτιαξες σε μαστορα η μονος σου..?? το ξερεις οτι καθε φορα που το λινεις πρεπει να του βαζεις καινουργιες φλαντζες σε οσο μερη βγαζεις?? εχεις πλαναρει κυλινδρο? μπορει να θελει διπλη φλαντζα... η στη χειροτερη περιπτωση τα πραγματα να ηταν μουφα που πηρες ,να εκανες πολυ ευγενικο στρωσιμο με αποτελεσμα τα πιστονια και γενικα τα μεταλλα να μην τριφτουν και να μην στρωθει και να καει λαδια... η παλι να το πηγενες πολυ τερμα.. το στρωσιμο δεν πρεπει να διαρκει πανω απο 1000...στα 800 εχει γινει οτι εχει γινει...

Υποθέτω ότι άλλαξες τις φλάντζες με καινούργιες, πριν τις βάλεις καθάρισες/'έτριψες καλά τις μεταλλικές επιφάνειες και σφίγγεις όλες τις βίδες με ροπόκλειδο σύμφωνα με τα προτεινόμενα του κατασκευαστή ε? Χωρίς να είμαι μηχανικός αν τα έκανες όλα αυτά δες μην έχει πιτσικάρει κάποια από τις επιφάνειες κύλινδρος -κεφαλή (ένας τρόπος τα ακουμπας πάνω σε γυαλί και τσεκάρεις). Αν κάποια έχει πάρει ίσως να παίρνει πλανάρισμα. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς μαζί με φλάντζα να δοκιμάσεις και φλαντζόκολλα (η κόκκινη είναι καλή).

σωστοοοοος πολυ.. αυτο το ειπα και εγω.. :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρέσει μεγάλε που έδεσες το μοτερ και έχεις διαρροές και δίνεις συμβουλές και στους άλλους για φλάντζες και φλαντζόκολλες :think:

Ο σύνδεσμός μου

Έτσι εξηγούνται οι διαρροές σου.:tooth:φλαντζόκολλα όπου χάνει η φλάντζα και αν δεν έχεις φλάντζα κόβεις από φλαντζόχαρτο.

Εγγυημένα αποτελέσματα.:rotfl:

Τροποποιήθηκε από τον makisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ολα καινουργια και μν ανοισυχειτε δν τ εχω λυσει μια φορα ....

εμενα το 9εμα μου ειναι αφου δν χανει απο φλαντζα ή τσιμουχακι απο που στο καλο χανει...

και ναι με δθναμοκλειδο τισ σφιγγω ολεσ .... και δν εχει πιτσικαρει ουτε κεφαλη ουτε κυλινδροσ...πρωτο πρωτο τ κοιτα3α γτ απο μη σωστη κυκλοφορια λαδιοθ πιτσικαρουν,αλλα εμενα ειναι ολο στην πενα δν χανει απο φλαντζα και μου τρεχει απο εκει που...επειδη δν μ τ εχει 3ανακανει για αυτο ρωταω μηπωσ και βοη9ουσατε...μπορει ν εχει ραγισει η κεφαλη ναι η οχι? μπορει ν εχει κανα κρυφο σημειο και γλυφει κ νομιζω τρεχει απο εκει? μια ιδεα η9ελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα