RunnerDDsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Geia sas paidia eimai kanourgios sto bike k sas xeretw! 8a h8ela na kanw mia erwtish!vgike mia kuria tis proales apo ena stop kai eutuxos den tin xtipisa alla eixa ena mikro pesimo kai gratzounisa ligo tin mprosta maksa tou runner mou... exei figei to xroma kai to provlima mou einai oti einai sxedon kainourgio kai den 8elw na dosw 150 euro na parw maska... einai dunaton na afere8oun oi gratzounies me kapoia alifh???(einai ligo megales kai exei figei to xroma)! euxaristw proeretika! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Καλώς ήρθες κατ αρχάς! Επίσης στους κανόνες του φόρουμ είναι τα ελληνικά και οχι τα greeklish! Μηπως αν την έβαφες την μάσκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RunnerDDsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Καλώς ήρθες κατ αρχάς! Επίσης στους κανόνες του φόρουμ είναι τα ελληνικά και οχι τα greeklish! Μηπως αν την έβαφες την μάσκα? συγνωμη για τα greeklish μου δεν το ειχα διαβασει! δεν θα βγει λιγο ακριβο να την βαψω ολοκληρη την μασκα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 παντως αν το βαψεις 8α πληρωσεις λιγοτερα απο 150 που εχει η μασκα σιγουρα πιστευω κανα 50ανταρι ευρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RedLight 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Και εγω με αυτο το σκεπτικό το είπα! Οτι ίσως να βγεί φθηνότερα να την βάψεις, παρα να πάρεις καινούρια. Οι αλοιφές δεν νομίζω πως κάνουν καλή δουλειά παντως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RunnerDDsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 συγνωμη για τα greeklish μου δεν το ειχα διαβασει! δεν θα βγει λιγο ακριβο να την βαψω ολοκληρη την μασκα? καλα αυτο εννοειται!εγω αναροτιομουν ανα θα μπορουσε να καλιφτει απο μια αλιφη η κατι αλλο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RunnerDDsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 ευχαριστω πολυ παιδια!θα το ψαξω καλητερα και θα σας πω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Geia sas paidia eimai kanourgios sto bike k sas xeretw! 8a h8ela na kanw mia erwtish!vgike mia kuria tis proales apo ena stop kai eutuxos den tin xtipisa alla eixa ena mikro pesimo kai gratzounisa ligo tin mprosta maksa tou runner mou... exei figei to xroma kai to provlima mou einai oti einai sxedon kainourgio kai den 8elw na dosw 150 euro na parw maska... einai dunaton na afere8oun oi gratzounies me kapoia alifh???(einai ligo megales kai exei figei to xroma)! euxaristw proeretika! Κανε εναν κοπο σε παρακαλω και γραψτο στα ελληνικα, στειλτο μου με πμ και θα το αλλαξω εγω στο πρωτο σου ποστ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thomasfk 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 Αν έχει φύγει το χρώμα δεν νομίζω να σου κάνει κάτι η αλοιφή. Γιατί δεν ψάχνεις κανένα συνεργείο με τοπική βαφή είναι η ποιο οικονομική λύση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RunnerDDsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 ευχαριστω πολυ παιδια!θα το ψαξω καλητερα και θα σας πω! αμα θελεις φιλε μπορεις να το διαγραψεις να μην πιανει χορο!!! και με συγχωρεις για τα greeklish μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 (τροποποιήθηκε) Eπισης μαλλον ηθελες να πεις <ευχαριστω προκαταβολικα> και οχι <ευχαριστω προαιρετικα> Στο θεμα μας.. Δοκιμασε να το καλυψεις με κανα αυτοκολλητο.. Οτι πιο φθηνο Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2011 από τον anotherface Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 συλυπητηρια. κι εμενα η ξαδερφη μου ειχε γκρεμισει το πανεμορφο jog μου και εκανε το η αριστερη μου ποδαι μια γρατζουνια απο πανω μεχρι κατω και ουτε αυτοκολλητο μπορει να μπει εκει, και για να το βαψω θελω 45ε και μαλλον αλλα 12 για το αυοκολλητο που δεν λεει να μην υπαρχει εκει. Τουλαχιστον ειναι ασημι και η γρατζουνια ειναι γκρι, αλλα κι εμενα μου τη σπαει πολυ ασχημα που ειναι εκει. Κανε το φιλε. Ειναι κριμα να βλεπεις το μηχανακι σου ετσι και να νευριαζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KirosYMH 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Το να βαψεις τη μασκα σιγουρα ειναι φθηνοτερο αλλα θα σου πω εγω τι εκανα σε κατι πολυ διαφορετικο αλλα ειχε αποτελεσμα... Αν απλα εφυγε το χρωμα παρε μια γυναικα μαζι σου δειξε της την μηχανη και ζητα μια οζα ιδιου χρωματος. ΓΥΝΑΙΚΑ Ομως που βλεπουν στο κοκκινο 322343232 αποχρωσεις... Με 2ευρουλακια καθαρισα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RunnerDDsp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 Eπισης μαλλον ηθελες να πεις <ευχαριστω προκαταβολικα> και οχι <ευχαριστω προαιρετικα> Στο θεμα μας.. Δοκιμασε να το καλυψεις με κανα αυτοκολλητο.. Οτι πιο φθηνο ισχιει!!!περιμενω τωρα τον γιατρο να βγαλει το πορισμα του και να μου πει την τιμη... συλυπητηρια. κι εμενα η ξαδερφη μου ειχε γκρεμισει το πανεμορφο jog μου και εκανε το η αριστερη μου ποδαι μια γρατζουνια απο πανω μεχρι κατω και ουτε αυτοκολλητο μπορει να μπει εκει, και για να το βαψω θελω 45ε και μαλλον αλλα 12 για το αυοκολλητο που δεν λεει να μην υπαρχει εκει. Τουλαχιστον ειναι ασημι και η γρατζουνια ειναι γκρι, αλλα κι εμενα μου τη σπαει πολυ ασχημα που ειναι εκει. Κανε το φιλε. Ειναι κριμα να βλεπεις το μηχανακι σου ετσι και να νευριαζεις ναι οκ καλα θα ηταν να γινοταν τελεια δουλεια ετσι αλλα ειναι καινουργιο και λογικα θα χρειαστει κατι παραπανω απο μια οζα για να το φερω στην αρχικη του κατασταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες