wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Δώσε, δώσε γκάζια. Δεν το συζητάμε. Η αξία του γραμμένη στο κοντέρ. Είμαι όμως πράγματι συντηρητικός αναβάτης. Προσεκτικός, προνοητικός και με δύο παιδιά στο σπίτι. χιχιχιχιχι Τα λίγο περισσότερα γκάζια από VStrom και ο street χαρακτήρας του σε σχέση με τον on of είναι για μένα αρκετά στην παρούσα φάση. Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2011 από τον wolfering Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Εχοντας ζησει ενα χρονο με το 650 bandit και τωρα κατοχος 1250 να πω εγω το κομματι μου. Πρωτα σε συκριση μεταξυ τους. Το 1250 εχει την ικανοτητα να κινητε πολυ πιο γρηγορα αλλα συνχρονος με πολυ λιγοτερο κοπο και ηρεμια. Η τριτη ταχυτητα του 1250 ειναι πιο μακρυα απο την εκτη του 650.Αποτελεσμα πολυ λιγοτερες αλλαγες μεσα στην κινηση. Στησιμο μηχανης στο δρομο καλυτερο στο 1250 καθως εχει καποιες διαφορες απο το 650 οπως αλουμινενιο μεγαλυτερο ψαλιδι πισω και 43αρι αντι 41 πιρουνι μπροστα με αλλη γεωμετρια. Καταναλωση. Εδω τα πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα καθως παιζουν ρολο πολλα πραγματα.Παντως στα χερια μου καινε παραπλησια.Ισως το 1250 λιγο παραπανω, δεν νομιζω πανω απο 10%, αλλα με πιο γρηγορη μεση ταχυτητα. Οταν το 650 μου πηγαινε 6,5 με 7 λιτρα τωρα το 1250 παει 7 με 7,5 (εχω και καποια πραγματα πανω στο 1250 οπως ολοσωμες εγκεφαλο που δεν ξερω ποσο επηρεαζει) Στα εξοδα η μονη διαφορα ειναι στα τελη. Ασφαλεια ειναι ιδια. Γενικα το 650 δεν υπερτερει πουθενα, εκτος τελη και "ισως" καταναλωση. Τωρα το 650 σε σχεση με καποια που ανεφεραν παραπανω οπως τα cbf. Στο θεμα κινητηρα το 650 ειναι μακραν καλυτερο απο το cbf.Την δυναμη που εχει απο τις 1500 στροφες το χοντα μονο στο ονειρο του την εχει δει.Γενικα η ικανοτητα του κινητηρα του στο θεμα ροπης ειναι φοβερη.Δεν εχω οδηγηση αλλη μηχανη ως 650 κυβικα με τοσο ολοκληρωμενη αποδοση σε ολο το φασμα στροφων. Με το cbf-f (εχοντας οδηγησει το χορνετ) θα πω οτι χαμηλα το 650 απλα κλεβει την παρασταση.Βεβαια ψηλα δεν υπαρχει συγκριση αλλα τι να το κανεις στις 10000+στροφες. Τα χοντα υπερεχουν στο θεμα βαρος καθως εχουν και πιο αλαφρια αισθηση. Στην τελικη και παιρνοντας υποψη την τιμη δεν νομιζω να βρεις καλυτερη συνολικη προσφορα που να ταιριαζει στα γουστα σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Παλιό, αργό και ξεπερασμένο(κατά τη γνώμη μου). Ο όγκος είναι καλός για να νομίζουν οι άσχετοι ότι έχεις μεγάλη μηχανή, αλλά εάν με ενδιέφερε κάτι τέτοιο θα κρατούσα το στρόμα μου, που είναι και άψογο και ως γνωστόν κάνει και τα πάντα. δεν υσχιει τιποτα απο ολα αυτα που ειπες.μια εροτιση εκανα κ με πηρες απο τα μουτρα οκ ...καλη επιλογη Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Κατάλαβες τι ακριβώς θέλω και πως θα το χρησιμοποιώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Επειδή μόλις τώρα είδα ότι πήγε να δημιουργηθεί παρεξήγηση, τονίζω ότι δεν σε πήρα από τα μούτρα με βάση μια ερώτηση που έκανες με σκοπό να βοηθήσεις. Απευθύνομαι βεβαίως στον ibar132. Αν είναι δυνατόν να έκανα κάτι τέτοιο! Απλά το TDM μου άρεσε από παλιά αλλά με την πάροδο των χρόνων το βαρέθηκα. Κυκλοφόρησε πολύ και ακόμη κάνει το βλέμμα μου να γυρνάει προς αυτό, αλλά από εκεί μέχρι να το αγοράσω η απόσταση κάθε ημέρα μεγαλώνει. Αυτό από εμένα και τίποτε άλλο. Σε κάθε περίπτωση σε ευχαριστώ ibar132 που ασχολήθηκες με τον προβληματισμό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Εχοντας ζησει ενα χρονο με το 650 bandit και τωρα κατοχος 1250 να πω εγω το κομματι μου. Πρωτα σε συκριση μεταξυ τους. Το 1250 εχει την ικανοτητα να κινητε πολυ πιο γρηγορα αλλα συνχρονος με πολυ λιγοτερο κοπο και ηρεμια. Η τριτη ταχυτητα του 1250 ειναι πιο μακρυα απο την εκτη του 650.Αποτελεσμα πολυ λιγοτερες αλλαγες μεσα στην κινηση. Στησιμο μηχανης στο δρομο καλυτερο στο 1250 καθως εχει καποιες διαφορες απο το 650 οπως αλουμινενιο μεγαλυτερο ψαλιδι πισω και 43αρι αντι 41 πιρουνι μπροστα με αλλη γεωμετρια. Καταναλωση. Εδω τα πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα καθως παιζουν ρολο πολλα πραγματα.Παντως στα χερια μου καινε παραπλησια.Ισως το 1250 λιγο παραπανω, δεν νομιζω πανω απο 10%, αλλα με πιο γρηγορη μεση ταχυτητα. Οταν το 650 μου πηγαινε 6,5 με 7 λιτρα τωρα το 1250 παει 7 με 7,5 (εχω και καποια πραγματα πανω στο 1250 οπως ολοσωμες εγκεφαλο που δεν ξερω ποσο επηρεαζει) Στα εξοδα η μονη διαφορα ειναι στα τελη. Ασφαλεια ειναι ιδια. Γενικα το 650 δεν υπερτερει πουθενα, εκτος τελη και "ισως" καταναλωση. Τωρα το 650 σε σχεση με καποια που ανεφεραν παραπανω οπως τα cbf. Στο θεμα κινητηρα το 650 ειναι μακραν καλυτερο απο το cbf.Την δυναμη που εχει απο τις 1500 στροφες το χοντα μονο στο ονειρο του την εχει δει.Γενικα η ικανοτητα του κινητηρα του στο θεμα ροπης ειναι φοβερη.Δεν εχω οδηγηση αλλη μηχανη ως 650 κυβικα με τοσο ολοκληρωμενη αποδοση σε ολο το φασμα στροφων. Με το cbf-f (εχοντας οδηγησει το χορνετ) θα πω οτι χαμηλα το 650 απλα κλεβει την παρασταση.Βεβαια ψηλα δεν υπαρχει συγκριση αλλα τι να το κανεις στις 10000+στροφες. Τα χοντα υπερεχουν στο θεμα βαρος καθως εχουν και πιο αλαφρια αισθηση. Στην τελικη και παιρνοντας υποψη την τιμη δεν νομιζω να βρεις καλυτερη συνολικη προσφορα που να ταιριαζει στα γουστα σου. Το cbf600 με τα 78 άλογα που δεν έχεις οδηγήσει, και πάει μέχρι τις 8-9 χιλιάδες μέγιστες στροφές, έχει λειτουργία του κινητήρα από χαμηλά. Με 5η από 1800 στροφές τραβάει με διπλό άτομο πάνω. Έχει μάλιστα και μεγαλύτερη ελαστικότητα στις χαμηλές από τον μικρό ληστή. Βέβαια, ο μικρός ληστής είναι ελαφρώς πιο γρήγορος με τα 86 άλογά του...\ Το ίδιο στυλ είναι και το yamaha xj6, αλλά πολύ πιο αργό απ' όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Το cbf600 με τα 78 άλογα που δεν έχεις οδηγήσει, και πάει μέχρι τις 8-9 χιλιάδες μέγιστες στροφές, έχει λειτουργία του κινητήρα από χαμηλά. Με 5η από 1800 στροφές τραβάει με διπλό άτομο πάνω. Έχει μάλιστα και μεγαλύτερη ελαστικότητα στις χαμηλές από τον μικρό ληστή. Βέβαια, ο μικρός ληστής είναι ελαφρώς πιο γρήγορος με τα 86 άλογά του...\ Το ίδιο στυλ είναι και το yamaha xj6, αλλά πολύ πιο αργό απ' όλα. Το cbf600 το εχω οδηγησει(δεν ειπα πουθενα οτι δεν το οδηγησα) και ναι εχει ελαστικο κινητηρα και τραβαει απο χαμηλα, απλα το bandit ειναι πιο δυνατο κατω απο τις 5000 στροφες.Τα εχω οδηγησει εναλαξ και το cbf φανηκε αδυναμο χαμηλα(σε σχεση με το bandit) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2011 από τον Bandakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Το cbf600 το εχω οδηγησει(δεν ειπα πουθενα οτι δεν το οδηγησα) και ναι εχει ελαστικο κινητηρα και τραβαει απο χαμηλα, απλα το bandit ειναι πιο δυνατο κατω απο τις 5000 στροφες.Τα εχω οδηγησει εναλαξ και το cbf φανηκε αδυναμο χαμηλα(σε σχεση με το bandit) Απλά, μίλησες για hornet και άνω των 10000 στροφών, και κατάλαβα λάθος, προφανώς, ότι δεν οδήγησες το cbf. Παρεξήγηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Το cbf600 το εχω οδηγησει(δεν ειπα πουθενα οτι δεν το οδηγησα) και ναι εχει ελαστικο κινητηρα και τραβαει απο χαμηλα, απλα το bandit ειναι πιο δυνατο κατω απο τις 5000 στροφες.Τα εχω οδηγησει εναλαξ και το cbf φανηκε αδυναμο χαμηλα(σε σχεση με το bandit) Απλά, μίλησες για hornet και άνω των 10000 στροφών, και κατάλαβα λάθος, προφανώς, ότι δεν οδήγησες το cbf. Παρεξήγηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Εχοντας ζησει ενα χρονο με το 650 bandit και τωρα κατοχος 1250 να πω εγω το κομματι μου. Πρωτα σε συκριση μεταξυ τους. Το 1250 εχει την ικανοτητα να κινητε πολυ πιο γρηγορα αλλα συνχρονος με πολυ λιγοτερο κοπο και ηρεμια. Η τριτη ταχυτητα του 1250 ειναι πιο μακρυα απο την εκτη του 650.Αποτελεσμα πολυ λιγοτερες αλλαγες μεσα στην κινηση. Στησιμο μηχανης στο δρομο καλυτερο στο 1250 καθως εχει καποιες διαφορες απο το 650 οπως αλουμινενιο μεγαλυτερο ψαλιδι πισω και 43αρι αντι 41 πιρουνι μπροστα με αλλη γεωμετρια. Καταναλωση. Εδω τα πραγματα ειναι πιο πολυπλοκα καθως παιζουν ρολο πολλα πραγματα.Παντως στα χερια μου καινε παραπλησια.Ισως το 1250 λιγο παραπανω, δεν νομιζω πανω απο 10%, αλλα με πιο γρηγορη μεση ταχυτητα. Οταν το 650 μου πηγαινε 6,5 με 7 λιτρα τωρα το 1250 παει 7 με 7,5 (εχω και καποια πραγματα πανω στο 1250 οπως ολοσωμες εγκεφαλο που δεν ξερω ποσο επηρεαζει) Στα εξοδα η μονη διαφορα ειναι στα τελη. Ασφαλεια ειναι ιδια. Γενικα το 650 δεν υπερτερει πουθενα, εκτος τελη και "ισως" καταναλωση. Τωρα το 650 σε σχεση με καποια που ανεφεραν παραπανω οπως τα cbf. Στο θεμα κινητηρα το 650 ειναι μακραν καλυτερο απο το cbf.Την δυναμη που εχει απο τις 1500 στροφες το χοντα μονο στο ονειρο του την εχει δει.Γενικα η ικανοτητα του κινητηρα του στο θεμα ροπης ειναι φοβερη.Δεν εχω οδηγηση αλλη μηχανη ως 650 κυβικα με τοσο ολοκληρωμενη αποδοση σε ολο το φασμα στροφων. Με το cbf-f (εχοντας οδηγησει το χορνετ) θα πω οτι χαμηλα το 650 απλα κλεβει την παρασταση.Βεβαια ψηλα δεν υπαρχει συγκριση αλλα τι να το κανεις στις 10000+στροφες. Τα χοντα υπερεχουν στο θεμα βαρος καθως εχουν και πιο αλαφρια αισθηση. Στην τελικη και παιρνοντας υποψη την τιμη δεν νομιζω να βρεις καλυτερη συνολικη προσφορα που να ταιριαζει στα γουστα σου. Έτσι είναι φίλε η ζωή, όποιος δεν έχει δικό σου χιλιάρι τον τρώει να κάνει την μετάβαση... Αλλά μετά από "Χ" χρονικό διάστημα θα αντιληφθείς και εσύ οτι δεν θα σου είχε στερήσει τίποτα λιγότερο λειτουργικά το 650αρι σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bandakias 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Έτσι είναι φίλε η ζωή, όποιος δεν έχει δικό σου χιλιάρι τον τρώει να κάνει την μετάβαση... Αλλά μετά από "Χ" χρονικό διάστημα θα αντιληφθείς και εσύ οτι δεν θα σου είχε στερήσει τίποτα λιγότερο λειτουργικά το 650αρι σε σχέση με τον μεγάλο του αδερφό Συμφωνω μαζι σου οτι "λειτουργικα" δεν θα στερηθεις με το 650.Αν ομως θελεις το κατιτις παραπανω απο απλα μεταφορικο μεσο τοτε πιστευω θα στερηθεις. Εχω 3 χρονια το 1250 και δεν το μετανιωσα καθως ανηκω στην δευτερη κατηγορια εξου και ο λογος που ακομη και το 1250 δεν το αφησα μαμα αλλα "ψαχτηκα" λιγο. Αν το δεις καθαρα "λειτουργικα" να σε παει απο εδω εκει, σιγουρα συμφερει το 650 καθως φανταζομαι το 1250 θα ειναι και ακριβοτερο, εκτος αν κανουν παλι καμια προσφορα στα 6000 χιλιαρικα παλι :D Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2011 από τον Bandakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) ένα στατιστικό στοιχείο ψάχνοντας βρήκα ότι ένα μεγάλο street συγκριτικά με ένα μεσαίο(γαρ 600-650cc) έχει διαφορά κόστους χρήσης "+ -" 300,00Ευρώ/'ετος (χωρίς να βαλω κόστος service τα οποία βρίσκουν και πατάνε όλοι οι μηχανικοί ανεξάρτητα εάν κάνουν τις ίδιες εργασίες) περιλαμβάνει την διαφορά κατανάλωσης καυσίμου + τέλη κυκλοφορίας δεν νομίζω οτι είναι μικρό ποσό απο την άλλη μεριά αντιπαραθέτεται η περισσότερη κ@υλα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2011 από τον doctoras9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 Έχω νέα παιδιά. Πήγα και έκανα test ride στο gsx 650 F. Είχα την ευκαιρία να το οδηγήσω αρκετά και μέσα στην κίνηση και τον ανοικτό δρόμο. Το πήρα από τη suzuki στη Μιχαλακοπούλου και αρχικά κινήθηκα πανεύκολα μέσα στην κίνηση της Μεσογείων. Κανένα πρόβλημα καθώς γλίστραγα ανάμεσα στα αυτοκίνητα, χωρίς κραδασμούς και χωρίς ανασφάλεια εάν χωράει ή δεν χωράει από τους καθρέφτες. Ακολούθως, ανέβηκα την Κατεχάκη και τον περιφερειακό του Καρέα μέχρι το Βύρωνα έκανα αναστροφή και επέστρεψα από τα μικρά στενάκια των Αμπελοκήπων για να δω πως δουλεύει στις ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες. Πάμε να δούμε λοιπόν τι μάζεψα από τη βολτίτσα αυτή. Μου άρεσε 1. Η ραφινάτη λειτουργία του κινητήρα του σε σχέση βεβαίως με το δικύλινδρο στρόμα μου. Είχα την αίσθηση ότι κινούμαι πάνω σε ένα ιπτάμενο χαλί. Ο κινητήρας γέμιζε όμορφα και δεν βιαζόταν να ζητήσει αλλαγή στη σχέση του κιβωτίου. Αντίθετα θα έλεγα. Με προκαλούσε να κρατήσω μέσα την ταχύτητα και να ανεβάσω κι άλλο στροφές. Μου έδινε την αίσθηση ότι για τα δικά μου χέρια το γκάζι είναι ατελείωτο ή ότι δύσκολα θα το εξαντλήσω στις διαδρομές που κάνω καθημερινά. 2. Σε καμία περίπτωση δεν με τρόμαξε και δεν με έκανε να κλείσω το γκάζι για να ελέγξω τη λειτουργία του. 3. Στον ανοικτό δρόμο ανέβαζε στροφές και ταχύτητα όσο ομαλά ήθελα δίνοντας μου αίσθηση γλυκιά δύναμης διαρκώς αυξανόμενης και πάντα-μα πάντα-απόλυτα ελεγχόμενης. 4. Η ευκολία χειρισμού του σε σχέση με το στρόμα, που είναι πιο ψηλό και πιο ογκώδες. Είναι εντυπωσιακό πως κρύβει αμέσως τα κιλά του και δίνει την αίσθηση ότι μπορείς να το ελέγξεις και να το χειριστείς άμεσα και χωρίς κόπο. Να σημειωθεί ότι πολλές φορές με το στρόμα αισθάνομαι ότι παλεύω μαζί του, ακόμη και μετά από τόσα χρόνια που το καβαλάω και ουσιαστικά το παίζω στα δάκτυλα. 5. Το χαμηλό κέντρο βάρους σε σχέση με το στρόμα σου δίνει την αίσθηση ότι καβαλάς σκούτερ και όχι σχετικά μεγάλη μηχανή. 6.Η σταθερότητα στα χιλιόμετρα και η "οριζόντια" κίνηση, χωρίς την παρουσία εμφανών αναταράξεων. Οι μαλακές ρυθμίσεις στις αναρτήσεις καταπίνουν τις ανωμαλίες του δρόμου και δίνουν καλή αίσθηση με δεδομένο ότι προέρχομαι από ένα on-of, που είναι κατασκευασμένο γι αυτό ακριβώς το σκοπό. 7. Από τους ώμους και κάτω η ανεμοκάλυψη είναι πολύ καλή και η πλαστική "πανοπλία" του απομακρύνει με μεγάλη επιτυχία τις ριπές του ανέμου μακρυά από τον αναβάτη. Μάλιστα πιστεύω ότι από τα γόνατα και κάτω η ανεμοκάλυψη είναι αποτελεσματικότερη από αυτή που προσφέρει το στρόμα μου. Δεν μου άρεσε 1. Ο αέρας που τρως στους ώμους, καθώς τόσο η ζελατίνα όσο και το φέριγκ δεν προστατεύουν το πάνω μέρος του σώματος και ιδιαίτερα τους ώμους. 2. Η ζελατίνα, που στέλνει τον αέρα ανάμεσα στο κράνος και το μπουφάν, δηλαδή στο πιο ακάλυπτο μέρος του σώματος. Νομίζω όμως ότι η ελαφρώς ψηλότερη ζελατίνα θα στείλει τον αέρα πιο ψηλά στο κράνος και το πρόβλημα θα λυθεί, στο μεγαλύτερο μέρος του τουλάχιστον. 3. Μετά από πολλά χρόνια η απουσία χούφτας στα γκριπ, κάπως σου έρχεται, αλλά αυτά έχει η ζωή. χιχιχιχιχι 4. Σου ζητάει από την πρώτη στιγμή να οδηγείς σχετικά σκυφτός και τα όργανα δεν είναι άμεσα ορατά εάν υιοθετήσεις χαλαρή στάση σώματος. Αισθάνεσαι ότι έχουν τοποθετηθεί πολύ χαμηλά και δεν τα βλέπεις, αλλά στην ουσία εσύ έχεις κρατήσει το κορμί σου πολύ ψηλά και σε λάθος θέση. 5. Οι ενδείξεις του στροφόμετρου δεν ήταν σε αυτή την πρώτη βόλτα άμεσα αντιληπτές, τουλάχιστον με τον τρόπο που γίνεται στο στρόμα μετά από τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα. Αντίθετα το ταχύμετρο είναι σαφές και με μεγάλους αριθμούς, καθότι ηλεκτρονικό. 6. Η πρώτη κινεί και επιταχύνει τη μηχανή όσο ομαλά χρειάζεται και όσο γρήγορα θέλει ο αναβάτης. Αν δεν προσέξεις όμως και αλλάξεις τη σχέση σχετικά γρήγορα η δευτέρα παρουσιάζεται απρόθυμη και η μηχανή δείχνει να "κρεμάει" σε σημείο που θα σκέπτεσαι να ξαναβάλεις την πρώτη. Αν επιμείνει όμως κανείς ο δισταγμός ξεπερνιέται σύντομα και η μοτοσυκλέτα βρίσκει τα νερά της. 7. Τα φρένα είναι καλά, αλλά μου έδωσαν την αίσθηση ότι είναι "λίγα". Ότι δεν θα αντέξουν μεγάλη και διαρκή πίεση. Βεβαίως δεν έφθασα να χρειαστώ τη χρήση του ABS, αλλά αν και επιβραδύνουν ικανοποιητικά τη μοτό, μου έδωσαν την εντύπωση ότι το κάνουν οριακά. Συμπέρασμα Πολύ καλό μηχανάκι, που θα ήθελα να το αποκτήσω χωρίς κανένα πρόβλημα μετάβασης από ένα on-of σε μια αμιγώς street μοτοσυκλέτα. Διασκεδαστικό και εύχρηστο. Λιγότερο άνετο όσον αφορά την πίεση του αέρα στο πάνω μέρος του σώματος και το κεφάλι. "Δροσερό" την άνοιξη και το καλοκαίρι αλλά "κρύο" στην καρδιά του χειμώνα. Σε κάθε περίπτωση μια μοτοσυκλέτα που σε κάνει να χαμογελάς από ευχαρίστηση. σσ από εδώ και κάτω μου λέτε εάν έχω αποκομίσει τη σωστή εντύπωση για το μηχανάκι ή υπερβάλω σε κάτι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) επειδη εβαλα ψηλοτερη ζελατινα(εχει αντιστοιχη για gsxf)εξαφανιζεται η πιεση μεχρι τους ωμους-λαιμο,στο κρανος περιοριζεται η ασταθεια λογω ανεμων αλλα εχει μεγαλυτερη ροη αερα απο τη ζελατινα προς στο κρανος με αποτελεσμα τον θορυβο.Αν βγεις εκτος της "δεσμης" αερα,σταθεις πιο ορθια εχει οπως η μαμισια. Το βρισκω θετικο που εχει εμφανιση ss(περιπου),με τα χαρακτηριστικα st Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2011 από τον kostasV Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2011 επειδη εβαλα ψηλοτερη ζελατινα(εχει αντιστοιχη για gsxf)εξαφανιζεται η πιεση μεχρι τους ωμους-λαιμο,στο κρανος περιοριζεται η ασταθεια λογω ανεμων αλλα εχει μεγαλυτερη ροη αερα απο τη ζελατινα προς στο κρανος με αποτελεσμα τον θορυβο.Αν βγεις εκτος της "δεσμης" αερα,σταθεις πιο ορθια εχει οπως η μαμισια. Το βρισκω θετικο που εχει εμφανιση ss(περιπου),με τα χαρακτηριστικα st Αυτό είναι ενθαρρυντικό και ίσως βελτιώσει την κατάσταση με τον αέρα, που εγώ δεν τον συμπαθώ και πάρα πολύ. Φαίνεται εξάλλου, από τη σημασία που δίνω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 (τροποποιήθηκε) παρε εκκινηση ... (σιγουρα αλλαζουν τα πραγματα στις στροφες και στην τελικη,να ειμαστε και αντικειμενικοι!) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2011 από τον kostasV 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2011 παρε εκκινηση ... (σιγουρα αλλαζουν τα πραγματα στις στροφες και στην τελικη,να ειμαστε και αντικειμενικοι!) Βρε τι έχω πάθει με σένα!!! χιχιχιχιχχι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 πω πω τσουνα!!!!! αντε γεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Αν τα καταφέρετε από αυτό το θεματάκι και με στείλετε για το μεγάλο το ληστή, χαλάλι σας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Αν αντέχεις το παραπάνω κόστος και τα παραπάνω τέλη, πήγαινε για τον μεγάλο ληστή. Το βασικό του προτέρημα είναι ότι τα κάνει όλα πιο εύκολα και ξεκούραστα. Σκέψου, για παράδειγμα, ότι το 650 έχει τα 200χμ/ω στις 10000στρ, ενώ το 1250 τα έχει στις 6000στρ (αν ενθυμούμαι σωστά). Και δεν σου λέω ότι θα πας ποτέ 200χμ/ω οικογενειάρχης άνθρωπος. Απλά θέλω να σου δείξω πόσο λιγότερο ζόρισμα, με ο,τι αυτό συνεπάγεται, έχει ο κινητήρας σε όλο το φάσμα ταχυτήτων. Και έχει και καλύτερα περιφερειακά. Και δεν θα πεις ποτέ ότι θέλεις κάτι πιο γρήγορο, διότι απλά δεν θα το βαρεθείς ποτέ (μιας και είσαι συντηρητικός οδηγός). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Μάλλον δεν αντέχω το παραπάνω κόστος. Φοβερή επιλογή ο μεγάλος ληστής. Δεν φέρω αντίρρηση. Με ενδιαφέρει όμως και η οικονομία. Προφανώς σκέπτομαι να επιμείνω στα 650 κυβικά και "ας μου βγει και σε κακό", που λέει και το τραγούδι. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Να σου πω κ εγω τη γνωμη μου σαν κατοχος του ληστη 1.5 χρονο. Μετα απο 31000 χλμ δε μ εχει στενοχωρησει ποτε. Εχει γκαζι, στριβει, φορτωνεται σα μουλαρι, δεν κουραζει και δεν "πινει" ιδιαιτερα, ειδικα στην εθνικη. Ταξιδευεις ανετα και οικονομικα με 140χλμ/ωρα. Τον αερα στο κεφαλι τον εχω συνηθισει κ ουτε που κοιταω πια για αφτερμαρκετ ζελατινα. Γουσταρω απεριγραπτα τον ηλεκτρικο του ηχο. Δεν τρομαζει πουθενα, ουτε οταν το πιεσεις. Στα 31000χλμ εχω αλλαξει, εκτος των προγραμματισμενων σερβις, τακακια μπρος-πισω, λάστιχα και αλυσιδογραναζα. Αν το μοντελο που θα παρεις ειναι στοκ απο 2008 να κοιταξεις αν εχουν κανει την αλλαγη του ανορθωτη που γινοταν στην ανακληση. Με λιγα λογια αν το γουσταρεις παρτο. Ηθελα κ εγω το GSX-F αλλα τελικα πηρα το ληστη. Ακομα και τωρα ειναι φορες που το κοιταω και σκεφτομαι "Τι μηχανακι πηρες ρε φιλε??!!?!?!?!?" :uglystupid2: Καλα και ορθια χιλιομετρα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasV 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Στα 31000χλμ εχω αλλαξει αλυσιδογραναζα. γιατι??? εμενα με 25000 και ο ρεγουλατορος ειναι στο μισο,εχει υπρδιπλασιο χρονο ζωης δηλαδη ακομα(εκτος απροοπτου) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HarisV 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2011 Να το πάρεις το μοτόρι με ABS, και αξιόπιστο είναι και όμορφο... και γω μετά από πολύ ψάξιμο ήμουν ανάμεσα σ αυτό και στο ER6-F (το βρήκα μεταχειρισμένο σε καλή τιμή και με λίγα χλμ). ¨Αντε και καλές βόλτεςς :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Παιδιά ευχαριστώ για τον κόπου που κάνατε να μου γράψετε. Είμαι μια ανάσα από το μοτόρι και έχετε και εσείς σημαντική ευθύνη. Νάστε καλά για τον κόπο σας και νομίζω ότι σύντομα θα ποστάρω στα... ευχάριστα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
wolfering 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2011 Μπορείτε να χαλαρώσετε. Η μηχανή παραγγέλθηκε και ήλθε κιόλας στο μαγαζί. Πάμε για εξόφληση και πινακίδες από Δευτέρα και Τετάρτη-Πέμπτη θα ποστάρω κι εγώ στα "Ευχάριστα". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες