m_pateros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2011 delorto vs micuni vs keihin ποια ειναι η γνωμη σας μαγκες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2011 φίλε έτσι απλά keihin........έγω έχω το 22αρι στο παπί μου και πετάει για τα άλλα δεν έχω γνώμη..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 φίλε έτσι απλά keihin........έγω έχω το 22αρι στο παπί μου και πετάει για τα άλλα δεν έχω γνώμη..... κειχιν 22αρι γνησιο ???? σε ποσα κυβικα ??? σου δουλευει καλα ?? ποσα χιλιομετρα πας με φουλ τεποζιτο...?? πλιιιιζ απαντα μου γιατι θελω ν βαλω κ εγω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 φίλε είναι γνήσιο.το μηχανάκι μου είναι 50αρι πειραγμένο τώρα για τα χιλιόμετρα θα σε γελάσω γτ δεν έχω κοντέρ αλλα όπως τα υπολογίζω κάθε φορά καίει το ίδιο με το μανήσιο.Εσύ έχεις daytona?αν ναι μήπως ξες αν το κοντέρ του supra ταιριάζει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vidopoulos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 εγω 24αρι micuni στο παπι. πραγματικα τι παπι ειχε τρελη επιταχυνση. το εχω ακομα και δεν ξερω τι να το κανω.. σε 110 κυβικα δουλευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 φυσικά και δουλέυει ρε φίλε....εδώ ένα φιλαράκι μου που έχει το daytona το nova 100cc έχει βάλει 26αρι κινέζικο και πετάει απλά δεν του κρατάει ρελαντι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vidopoulos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 εμενα ηταν 57 και δουλευε καλα με αυτο. θα το δοκιμασω στο 110 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
m_pateros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 φίλε έτσι απλά keihin........έγω έχω το 22αρι στο παπί μου και πετάει για τα άλλα δεν έχω γνώμη..... και εγω ενα keihin 22αρι σκευτομαι να παρω μπορεις να μου πεις που το βρικες και ποσο εκανε (αν επιτρεπεται) ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 φιλε το καβαντζωσα τζαμπανταν απο φιλαρακι....με τπτ δεν θα δινα λεφτα για καρμπυρατερ οσο και αν βελτιωνει το μηχανακι θα μαθω ομως και θα σου πω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
m_pateros 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2011 φιλε το καβαντζωσα τζαμπανταν απο φιλαρακι....με τπτ δεν θα δινα λεφτα για καρμπυρατερ οσο και αν βελτιωνει το μηχανακι θα μαθω ομως και θα σου πω οκ περιμενω μηπως ξερεις αμα αυτα εδω ειναι καλα? --> http://www.ebay.com/itm/Keihin-PE20-PE22-PE24-PE28-PE38-mm-PE-Carburetor-Carb-230-238-4-Main-Jet-s-Kit-/230676600406?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item35b5659656 , http://www.ebay.com/itm/Keihin-PE20-PE22-PE24-PE28-PE38-mm-PE-Carburetor-Carb-100-110-5-Main-Jet-s-Kit-/330617479002?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4cfa565f5a Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 φίλε είναι γνήσιο.το μηχανάκι μου είναι 50αρι πειραγμένο τώρα για τα χιλιόμετρα θα σε γελάσω γτ δεν έχω κοντέρ αλλα όπως τα υπολογίζω κάθε φορά καίει το ίδιο με το μανήσιο.Εσύ έχεις daytona?αν ναι μήπως ξες αν το κοντέρ του supra ταιριάζει? ναι φιλε μου το εχουν κανει δυο φιλοι μου το κοντερ... και ασε π κανει μονο 15 ευρω... συμφερει κ παρασυμφερει...ποσα χιλιοστα τ εχεις αν επιτρεπετε?? γτ εγω που θα βαλω μοτερ 125 σ λιγες μερες θελω ν ξερω αν θα δουλευει!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2011 ευχαριστω για το καντραν! 52mm το εχω σαν 100cc παει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 κεχιν φιλε !! αμα ειναι διχρονο οπως κανα ζ η κανα διναμικ τοτε ντελορτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SaKoSsS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2011 φίλε είναι γνήσιο.το μηχανάκι μου είναι 50αρι πειραγμένο τώρα για τα χιλιόμετρα θα σε γελάσω γτ δεν έχω κοντέρ αλλα όπως τα υπολογίζω κάθε φορά καίει το ίδιο με το μανήσιο.Εσύ έχεις daytona?αν ναι μήπως ξες αν το κοντέρ του supra ταιριάζει? τεριαζει φιλαρακι το εχω βαλει στο δικο μ μονο που αν θες να δουλευουν ολες οι ταχυτητες θελει η δουλεια αλλιως βαζεις την πλεξουδα απο το παλιο που εχει πανω και σου δουλευει 1 και 4 επισεις θελεις λιγο μεγαλυτερη ντιζα γτ αυτη θα ειναι στην τσιτα και μπαινει και δυσκολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 ευχαριστω για το καντραν! 52mm το εχω σαν 100cc παει! αλλα τα 100αρια στροφαρουν καλυτερα ;) ποσο σ πηρε ολη μετατροπη?? ανταλλακτικα ??εργασια?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 λιγοτερο απο 100σταρικο αλλα δεν πληρωσα εργασια καθως μου το εκανε γνωστος μου μαστορας...ομως μου καιει και μια ιδεα λαδι,δεν καθησε τελεια το κιτ....Αμα θες να το ανεβασεις πληρωσε παραπανω και παντο σε καλο μαστορα φιλε(συμβουλη μου).... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sprinterakias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2011 φιλε επειδη ειμαι πολυ ασχετος στο θεμα κοντερ δεν το χω ανοιξει ποτε να δω τι παιζει,θελω να μου πεις αν το περασες εσυ η το πηγες σε ηλεκτρολογο? και δεν με χαλαει να μου δειχνει μονο 1 και 4 ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antrikos7 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2011 κεχιν φιλε !! αμα ειναι διχρονο οπως κανα ζ η κανα διναμικ τοτε ντελορτο Γιατι delorto για τα 2χρονα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos1994 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 keihin 24 ncr εχω μια χαρα τρελα παει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2011 keihin 24 ncr εχω μια χαρα τρελα παει μηπως εννοεις fcr? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2011 ta delordo mporoun na exoun perissitero anoigma kai dinoun polu akoma kai sta poio mikra noumera... o filos milise mallos gia zet kai modenas epidi ta delordo exoun arkrti dinami oste na mporesoun na sikosoun ta kivika kai na dwsoun kai parapanw... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakiasss 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2011 ρε παιδια λεω να βαλω keihin 24 η 26 pe σε μαμα innova,τι λετε θα μπερδευει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondakias21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2011 ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΑ dellotrto ακουσεμε τα αλλα 2 ναι ειναι πολυ καλα αλλα μακρια απ τα dellorto................ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2011 keihin leads ρεεεε !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexBl 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2011 ρε παιδια λεω να βαλω keihin 24 η 26 pe σε μαμα innova,τι λετε θα μπερδευει? βαλε 24αρι και τραβα το σε μαστορα να σ βρει το σωστο ζιγκλερ και τα λοιπα ,ειδικα αν εχεις εξατμιση κ φιλτρο,να στο ρυθμισει και τα λοιπα.. δεν θα το μετανιωσεις... αλλα μην τ κανεις μονος σ γτ μπορει ν τ χαλασεις...οσα και ν σ ζητησει θα τ αξιζει... αλλα οχι πανω απο 20... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες